Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Νευρολογικές Ψυχιατρικές Κλινικές Ελλάδα

: 91 αποτελέσματα
3ο χλμ. Τρικάλων - Καλαμπάκας, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές , Ιδιωτικές Κλινικές
 • Ψυχοδυναμική θεραπεία -
 • Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία -
 • Ομαδική θεραπεία -
 • Διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία

ΠΑΘΗΣΕΙΣ

 • Σχιζοφρένεια -
 • Κατάθλιψη -
 • Άνοια -
 • Αλκοολισμός -
 • Διπολική ή μανιοκαταθλιπτική διαταραχή -
 • Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή -
 • Διαταραχές πρόσληψης τροφής
Θεσσαλονίκη, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κέντρα Απεξάρτησης , Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές

Προχωρούμε σε ατομική αξιολόγηση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

 • Σχεδιάζουμε μαζί το πλάνο ανάρρωσης και τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε. -
 • Παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. -
 • Καταρτίζουμε και εφαρμόζουμε πρόγραμμα οικογενειακής συμβουλευτικής σε εβδομαδιαία βάση. -
 • Εφαρμόζουμε ειδικά προγράμματα που αφορούν τις υποτροπές. -
 • Παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό (οδοντίατρος, ψυχίατρος, παθολόγος). -
 • Σε περίπτωση που χρειαστεί, προφέρουμε εξειδικευμένη νομική και λογιστική συμβουλευτική από συνεργαζόμενους. επαγγελματίες. -
 • Παρέχουμε ξενώνα φιλοξενίας, 24ωρη φροντίδα από νοσηλεύτρια, δημιουργούμε πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού σύμφωνα με τις δεξιότητες του κάθε ατόμου, αλλά και πολλές εξόδους, καφέδες, εκδρομές. -
 • Παραμένουμε δίπλα στους ανθρώπους που απευθύνονται σε εμάς και τις οικογένειές τους μετά το τέλος του προγράμματος, παρέχοντας το πρόγραμμα του “after treatment” για όσο διάστημα χρειαστεί και χωρίς χρέωση.
Λ. Ηρακλείου 519, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές , Ψυχολόγοι , Ψυχίατροι , Νευρολόγοι
 • Ψυχιατρικό -
 • Ψυχογηριατρικό -
 • Εξαρτήσεων

- H νευροψυχιατρική κλινική “Παναγία η Γρηγορούσα” αποτέλεσε το όραμα του αειμνήστου Παρασκευά Καραγουλιάμου και ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 1958. Απώτερος στόχος της κλινικής "Παναγία η Γρηγορούσα" ήταν ανέκαθεν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής, η εφαρμογή σύγχρονων εγκεκριμένων θεραπευτικών μεθόδων και η υψηλή επιστημονική στάθμη των συνεργατών της, ώστε να διευρύνει τα θεραπευτικά όρια και να αποτελεί εγγύηση για την θεραπεία των ασθενών που νοσηλεύει. Έχουμε στην κατοχή μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να παρέχουμε εγγυημένη ασφάλεια και ανθεκτικότητα στους ανελκυστήρες. - Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 82, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Αντιμετωπίζουμε ένα ευρύ φάσμα ψυχιατρικής παθολογίας που εκτείνεται από παθήσεις όπως οι Ψυχώσεις (π.χ. Σχιζοφρένεια, Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή), οι Συναισθηματικές Διαταραχές (π.χ. Μείζων Κατάθλιψη, Διπολική Διαταραχή ή Μανιοκατάθλιψη), η Εξάρτηση από Αλκοόλοι Αγχώδεις Διαταραχές (π.χ. Αγοραφοβία, Διαταραχή Μετα-Τραυματικού Στρες) και οι Διαταραχές Λήψης Τροφής μέχρι τις Διαταραχές Προσωπικότητας (π.χ. Μεταιχμιακή, Αντικοινωνική) και τις Ψυχώσεις της Τρίτης Ηλικίας, την Άνοια και τις συμπεριφορικές διαταραχές της. Αντιμετωπίζουμε και θεραπεύουμε την ψυχική ασθένεια ολιστικά, προσφέροντας αξιολόγηση και αντιμετώπιση που βοηθά στη βελτίωση και τη σταθεροποίηση των συμπτωμάτων.
Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τέρμα Κουμουνδούρου, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Ιατρικές υπηρεσίες νοσηλείας Ψυχιατρικών, Νευρολογικών και Γηριατρικών περιστατικών.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τρικούπη Χαριλάου 161, Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Οι ειδικότητες των γιατρών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όλο το 24ωρο είναι: Ψυχιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου, Νευρολόγου, Μικροβιολόγου. Και με δυνατότητα συνεργασίας άλλων ιατρικών ειδικοτήτων όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο. Τις ιατρικές υπηρεσίες συμπληρώνει Εξειδικευμένο τμήμα εργοθεραπείας, ψυχολογικής και συμβουλευτικής στήριξης πλαισιωμένο από ειδική εργοθεραπεύτρια και ψυχολόγο. Άριστη αντιμετώπιση, σύγχρονη θεραπευτική με βιολογικές και ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις: Οξέων ψυχωτικών και συναισθηματικών διαταραχών. Αγχωδών εκδηλώσεων Καταθλιπτικών διαταραχών. Αλκοολισμού και αλκοολικής τοξίκωσης.
Ιδιωτική Νευροψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΔΟΕΑΠ , ΕΟΠΥΥ , ΕΤΕΑΜ , ΤΑΠΙΤ , ΤΕΑΔΥ , ΤΕΑΙΤ , ΤΕΑΠΑΣΑ , ΤΠΔΥ , ΤΥΠΑΤΕ , ΥΠΕΘΑ
Θεσσαλονίκης 9, Περαία, 57019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Εξοχή, Εξοχή, 57010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Η περίθαλψη προσφέρεται στους νοσηλευόμενους υπό το πρίσμα μιας διεπιστημονικής προσέγγισης στοχεύοντας έτσι στην ολοκληρωμένη φροντίδα του ασθενή. Οι ιατροί, οι νοσηλευτές, η ψυχολόγος, η κοινωνική λειτουργός και το διοικητικό προσωπικό της κλινικής βρίσκονται στη διάθεση των νοσηλευομένων και των συγγενών τους καθημερινά.
Ψυχοθεραπευτήριο - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Λεωφόρος Αγίου Σύλλα 7, Μελίσσια, 15127, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Κέντρο απεξάρτησης για άτομα με εθισμό στα ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
6ο χλμ Λάρισας - Αμπελώνα, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Η κλινική απαρτίζεται από ανεξάρτητες Νοσηλευτικές Μονάδες, που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.ΤμήματαΨυχιατρικό: Ψυχώσεις, συναισθηματικές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές, αναπτυξιακές διαταραχές. Ψυχογηριατρικό: Ψυχικές παθήσεις στην τρίτη ηλικία, Οργανικά ψυχοσύνδρομα και άνοιες Εξαρτήσεων: Αλκοόλ, συνταγογραφούμενα φάρμακα, τυχερά παιγνίδια, internet. Διαταραχών πρόσληψης τροφής: Ψυχογενής ανορεξία, Ψυχογενής βουλιμία.ΘεραπείεςΕξατομικευμένη προσέγγιση με σεβασμό στον άνθρωπο με εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας, εργοθεραπείας και δημιουργικής απασχόλησης, φυσιοθεραπείας και κοινωνικής επανένταξης. Συμβεβλημένοι με όλα τα ταμεία.
Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
8ο χλμ Επαρχιακής Οδού Λάρισας - Αμπελώνα, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να προσφέρει σε ψυχικά πάσχοντες, ένα ασφαλές, θεραπευτικό και ζεστό περιβάλλον. Η περίθαλψη προσφέρεται στους νοσηλευμένους υπό το πρίσμα μιας διεπιστημονικής προσέγγισης στοχεύοντας έτσι στην ολοκληρωμένη φροντίδα του ασθενή. Οι ιατροί, οι νοσηλευτές, η ψυχολόγος, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι φυσιοθεραπευτές και το διοικητικό προσωπικό της κλινικής βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των νοσηλευομένων και των συγγενών τους.
Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
18ο χλμ Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, Περαία, 57019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Ψυχιατρική και ψυχογηριατρική κλινική.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Λαζοχώρι, Λαζοχώρι, 59150, ΗΜΑΘΙΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Η ιδιωτική ψυχιατρική κλινική με διακριτικό τίτλο “Θεραπευτήριο Ασκληπιός” Α.Ε. αποτέλεσε το όραμα του αειμνήστου και καταξιωμένου Νευρολόγου-Ψυχιάτρου Συμεών Δερέ. Με την ίδρυση και λειτουργία της Ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής ¨Θεραπευτήριο Ασκληπιός¨, ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια επανακαθορισμού του ρόλου του ψυχιατρικού νοσοκομείου, σε ένα υψηλής αισθητικής και άρτια εξοπλισμένο κτίριο, στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις με πρότυπη νοσοκομειακή αρχιτεκτονική βρίσκονται 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας Ημαθίας, λίγο πριν από το συνοικισμό Λαζοχώρι.
Ψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ , ΥΠΕΘΑ
1ο χλμ Νέας Ραιδεστού - Βασιλικών, Νέα Ραιδεστός, 57000, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Η κλινική απαρτίζεται από ανεξάρτητες νοσηλευτικές μονάδες, που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Ψυχιατρικό τμήμα: ψυχώσεις, συναισθηματικές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές, αναπτυξιακές διαταραχές. Ψυχογηριατρικό: ψυχικές παθήσεις στην τρίτη ηλικία, οργανικά ψυχοσύνδρομα και άνοιες. Εξαρτήσεων: αλκοόλ, συνταγογραφούμενα φάρμακα, τυχερά παιγνίδια, internet. Διαταραχών πρόσληψης τροφής: ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία. Θεραπείες, εξατομικευμένη προσέγγιση με σεβασμό στον άνθρωπο με εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας, εργοθεραπείας και δημιουργικής απασχόλησης, φυσιοθεραπείας και κοινωνικής επανένταξης.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τατοΐου 74 & Τρικούπη Χαριλάου 157, Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Η κλινική μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας. Η νοσηλεία διεξάγεται σε υπερσύγχρονους και φιλικούς προς τον άνθρωπο χώρους. Τμήμα ψυχιατρικό : ψυχώσεις, συναισθηματικές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές, αναπτυξιακές διαταραχές, τμήμα ψυχογηριατρικό : ψυχικές παθήσεις στην τρίτη ηλικία, οργανικά ψυχοσύνδρομα και άνοιες, τμήμα εξαρτήσεων : ψυχικές διαταραχές οφειλόμενες σε χρήση ουσιών, εξάρτηση από αλκοόλ, συνταγογραφούμενα φάρμακα, τυχερά παιχνίδια, internet. Τμήμα διαταραχών πρόσληψης τροφής : ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία. Θεραπείες με γνώμονα τον άνθρωπο, δημιουργούμε εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Διόνυσος, Διόνυσος, 14576, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
6ο χλμ Δράμας - Καβάλας, Δράμα, 66150, ΔΡΑΜΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Ξενώνας Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές
2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κατερίνης - Νέας Εφέσου, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εργαστήρια
Μόρφου 2, Πάτρα, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Νευροψυχιατρική Κλινική - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παπανδρέου Γεωργίου 149, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Νευρολογικές - Ψυχιατρικές Κλινικές
Σελίδα:
1 2 3 4 5
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Νευρολογικές Ψυχιατρικές Κλινικές μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Νευρολογικές Ψυχιατρικές Κλινικές σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.