Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Νευρολόγοι Σέρρες

: 8 αποτελέσματα
Εθνικής Αμύνης 6, Δωρεάν στάθμευση στο Central Parking της ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη, 54621, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Νευρολόγοι
Εξετάζονται λεπτομερώς και σε βάθος: - Στο ιατρείο εξετάζονται λεπτομερώς και σε βάθος περιστατικά όπως: απώλεια συνειδήσεως, λιποθυμίες, άγχος, ζάλη, όλες οι επιληψίες, επιληπτικές κρίσεις, απώλεια μνήμης, άνοια, Alzheimer, (Αλτσχάιμερ), αϋπνίες,διαταραχές όρασης, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, νευραλγία τριδύμου, νευραλγίες, νευροπαθητικός πόνος, δυστονίες, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνος και αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. - - Ο ιατρός επίσης εξειδικεύεται σε περιστατικά - σπαστικότητας, αδυναμίας, μυασθένειας, μυοπαθειών, νευροπαθειών, πολυνευροπαθειών, μουδιασμάτων, νόσου Πάρκινσον, (Parkinson), τρόμου, τικς, ανήσυχων άκρων, διαταραχών στη βάδιση και στην ισορροπία, αταξίας, αστάθειας, ιλίγγου, οργανικού γεροντικού ψυχοσυνδρόμου, κατάθλιψης, προβλημάτων στην σπονδυλική στήλη, δισκοπαθειών, αυχεναλγιών και ισχιαλγιών. - - Στα εργαστήρια - διενεργείται ψηφιακό ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και - - Θεραπεύονται με εγχύσεις αλλαντικής τοξίνης (Botox-Dysport): - ο βλεφαρόσπασμος, ο ημίσπασμος του προσώπου, η αυχενική δυστονία, η στοματογναθική δυστονία,η ημικρανία, η σπαστικότητα, ο τριγμός οδόντων και η υπεριδρωσία μασχαλών.
Ελ. Βενιζέλου 23, Σιδηρόκαστρο, 62300, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι

Ο ιατρός έχει διεθνές αναγνωρισμένο έργο στο χώρο της Επιληψίας, καθώς και στις διαταραχές και έχει συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές κλινικές μελέτες για τα νέα φάρμακα στη νόσο Alzheimer. Ασχολείται με νευρολογικά νοσήματα όπως η κεφαλαλγία, ο ίλιγγος, η επιληψία, οι διαταραχές μνήμης - Alzheimer, η νόσος πάρκινσον, καθώς και τα τικς και ο βλεφαρόσπασμος. Επιπλέον, ασχολείται με νοσήματα όπως είναι η πολλαπλή σκλήρυνση και άλλα απομυελινωτικά νοσήματα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, οι παθήσεις περιφερικών νεύρων και σπονδυλικής στήλης, μυών και νευρομυϊκές παθήσεις και οι διαταραχές ύπνου.

  • Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, Μυογράφημα -
  • Alzheimer, Πολλαπλή Σκλήρυνση -
  • Νόσος Parkinson, Κινητικές Διαταραχές -
  • Κεφαλαλγίες, Επιληψία
Νευρολόγος
Πρίγκιπα Χριστοφόρου 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Νευρολόγος
Αριστοτέλους 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Εργαστήριο ηλεκτροεγκεφαλογραφίας, ηλεκτρομυογραφίας, ηλεκτρονευρογραφίας.
Ειδικός Νευρολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 18, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Πλήρης νευροφυσιολογικός και υπερηχογραφικός εξοπλισμός με δυνατότητα διενέργειας : Νευροφυσιολογικού ελέγχου ( ταχύτητες αγωγής νεύρων, ηλεκτρομυογράφημα, δοκιμασία DESMEDT, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ) με πιστοποίηση από τη Γερμανική νευροφυσιολογική εταιρία ( DGKN ), υπερηχογραφικής μελέτης των εγκεφαλικών αγγείων ( triplex καρωτίδων, διακρανιακό υπερηχογράφημα, ανίχνευση μικροεμβολικών σημάτων ) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή και Γερμανική εταιρία υπερήχων ( DEGUM, ESNCH ), νευρομυϊκού υπέρηχου ( μελέτη περιφερικών νεύρων, βραχιονίου πλέγματος και μυών του σώματος ) με πιστοποίηση από τη Γερμανική εταιρία υπερήχων ( DEGUM ).
Νευρολόγος
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Νευρολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 3, Σέρρες - Πλατεία Ελευθερίας, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Νευροφυσιολογικός έλεγχος, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, εγκεφαλογράφημα, ηλεκτρομυογράφημα, μυογράφημα, ηλεκτρονευρογράφημα, ταχύτητες αγωγής περιφερικών νεύρων, προκλητά δυναμικά.
Νευρολόγος
Ρωμανού 3, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Νευρολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Parkinson, αλτσχάιμερ, επιληψία, κατάθλιψη, σκλήρυνση κατά πλάκας, άνοια, κρίσεις πανικού και διαταραχές ύπνου και συμπεριφοράς είναι δουλειά του νευρολόγου. Στην κατηγορία Νευρολόγοι σε Σέρρες συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι νευρολόγοι για ψυχιατρικές εξετάσεις και θεραπεία ψυχικών και νευρολογικών νόσων, ψυχοθεραπεία, ψυχανάλυση. Εδώ υπάρχει ο Ιατρός Νευρολόγος σε Σέρρες που μπορείς να εμπιστευτείς.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Νευρολόγοι Σερρών Νευρολόγοι