Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Αργοστόλι

: 22 αποτελέσματα
Χοϊδά Ανδρέα 13, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν όλους τους τομείς της σύγχρονης προληπτικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής όπως:

  • Οδοντική χειρουργική (Λευκά σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης) -
  • Χειρουργική στόματος (εξαγωγές φρονιμιτών, εγκλείστων δοντιών, αφαίρεση κύστεων και χαλινών, βιοψίες κ.ά.) -
  • Αποκάλυψη έγκλειστων ή αγκυλωμένων δοντιών για ορθοδοντικούς λόγους -
  • Προσθετική (Θήκες, γέφυρες, μασέλες, μερικές οδοντοστοιχίες κ.ά.) -
  • Ενδοδοντία (Απονευρώσεις, ακρορριζεκτομές) -
  • Αισθητική οδοντιατρική (Λεύκανση, όψεις ρητίνης, όψεις πορσελάνης κ.ά.) -
  • Αποκατάσταση με οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα -
  • Θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου (ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα) -
  • Προληπτική οδοντιατρική (φθορίωση, προληπτικές εμφράξεις)
Πυλαρινού Ιακώβου 21, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Επείγοντα περιστατικά / Άμεση αντιμετώπιση πονόδοντου - Λεύκανση δοντιών - Θεραπεία ουλίτιδας - Απονεύρωση - Σφραγίσματα και ανασυστάσεις μύλης - Εξαγωγές δοντιών - Κατασκευή στεφανών και γεφυρών - Αποτρύγωση (καθαρισμός δοντιών) - Αισθητική οδοντιατρική - Προληπτική οδοντιατρική - Όψεις πορσελάνης - Όψεις ρητίνης
Χειρουργός Οδοντίατρος
Πανά Φωτεινού 1, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Στο οδοντιατρείο εκτός από τις συνήθεις οδοντιατρικές εργασίες πραγματοποιούνται αισθητικές αποκαταστάσεις όπως λεύκανση, αποκαταστάσεις με ζιργκόνια, όψεις κ.α.
Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή Γεωργίου 21, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Χοϊδά Ανδρέα 13, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή Γεωργίου 81, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βεργωτή Γεωργίου 54, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Δεβοσέτου 4 & Σιτεμπόρων, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Γναθοχειρουργός
Κερκύρας 2, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Γναθοχειρουργοί
Χειρουργός Οδοντίατρος
Κεφάλου 9, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή 51, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή 3, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή 58, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Παιδοδοντίατρος
Λιθόστρωτου 27, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οδοντίατρος
Λεωφόρος Βεργωτή 36, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βεργωτή 71, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βεργωτή Γεωργίου 33, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Αγίου Γερασίμου 4, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Σουηδίας 23, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Κρήτης & Κερκύρας, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Οδοντίατροι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
 
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Αργοστόλι.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Αργοστόλι. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Με τον όρο νεόπλασμα, εννοούμε τον αυτόνομο, αυταρχικό και προοδευτικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων, μιας περιοχής του σώματος. Τα νεοπλάσματα του στόματος, διακρίνονται ανάλογα με την κλινική τους πορεία, σε καλοήθη και κακοήθη. α) Τα καλοήθη αναπτύσσονται αργά, δεν διηθούν τους γειτονικούς ιστούς, δεν δίνουν μεταστάσεις και μετά από αφαίρεση δεν υποτροπιάζουν. Συνηθέστερα καλοήθη είναι το θήλωμα και το κερατοακάνθωμα. 1) Το θήλωμα εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 20 - 50 ετών. Εδράζεται σε κάθε σημείο του στοματικού βλεννογόνου. Είναι ένα ογκίδιο μισχωτό, με επιφάνεια ανώμαλη, ανθοκραμβοειδή ή μούρου. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση. 2) Το κερατοακάνθωμα είναι όγκος του δέρματος, με σκληροελαστική σύσταση, ανώδυνος και με λευκωπή χροιά, που τον συναντάμε στα χείλη και προσβάλλει διπλάσια τους άνδρες από τις γυναίκες. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση και μικρές δόσεις ακτινοβολίας. β) Τα κακοήθη αναπτύσσονται γρήγορα σε έκταση, διηθούν τους γειτονικ
Περιοδοντικοί ιστοί είναι οι στηρικτικοί ιστοί, οι οποίοι περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια στις γνάθους. Αυτοί είναι το φατνιακό οστούν (Lamina Dura) με τις φατνιακές αποφύσεις, το ενδοφάτνιο, η οστεΐνη και τα ούλα. Οι νόσοι των περιοδοντικών ιστών είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσοτέρων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί. Επίσης δημιουργούν προβλήματα και στην γενική υγεία του ατόμου, με αλλεπάλληλες μικροβιαιμίες και ψυχολογικά προβλήματα, από την κακοσμία του στόματος, την αραίωση, την στρέβλωση και απώλεια δοντιών. Οι περιοδοντοπάθειες αποτελούν μεγάλη μάστιγα που η συχνότητά τους πλησιάζει το 100% του ενήλικου πληθυσμού. Τα αίτια της καταστροφής των περιοδοντικών ιστών είναι: α) Φλεγμονώδη: ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Τα νοσήματα αυτά είναι τα κυριότερα και σοβαρότερα και έχουν ένα κοινό σημείο. Μπορεί να καταλήξουν σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των στηρικτικών ιστών των δοντιών. Η ουλίτιδα είναι επιφανειακή φλεγμονή των ούλων, που οφείλεται σε μικρόβια