Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Βόλος

: 121 αποτελέσματα
Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Ιωλκού) & Ερμού, 3ος όροφος, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Το ιατρείο μας λειτουργεί από το 1989. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, οι γιατροί έχουν αντιμετωπίσει ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων οδοντιατρικών περιστατικών με επιτυχία, της οποίας βασικοί παραγοντες είναι η άρτια επιστημονική κατάρτηση, η εμπειρία και ο συνδυασμός εργατικότητας των γιατρών και εξατομίκευσης της θεραπείας για τον καθε ασθενή. - Το ιατρείο μας διαθέτει πλήρη σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, δίνοντας έμφαση στους κανόνες υγιεινής, απολύμανσης και αποστείρωσης.
Κουμουνδούρου 26, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
 • Ενδοδοντία / Root Canal Treatment -
 • Προσθετική / Prosthetic Dentistry -
 • Αισθητική Αποκατάσταση / Esthetic Dentistry -
 • Συντηρητική Περιοδοντολογία / Periodontology
Γαζή Ανθίμου 161, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
 • Περιοδοντολογία – εμφυτεύματα -
 • Αισθητική οδοντιατρική -
 • Αντιμετώπιση Περιοδοντολογίας & Ουλίτιδας -
 • Ψηφιακή Ακτινογραφία -
 • Laser εφαρμογές Waterlase Er, Cr, YSGG

Επιπλέον το ιατρείο διατηρεί γραμμή επικοινωνίας για έκτακτα περιστατικά

Ρούσβελτ 20, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Ορθοδοντικοί , Οδοντίατροι
Ορθοδοντική Αποκλειστικά Χωρίς Σιδεράκια - Ορθοδοντική - Ψηφιακή Πανοραμική - Υπολογιστική Τομογραφία Κωνικής Δέσμης - Ορθοδοντικός - Σιδεράκια διαφανή - Invisalign (Αθέατη Ορθοδοντική) - Γλωσσικά σιδεράκια - Προληπτική Ορθοδοντική - Αυτόδετα σιδεράκια - Ψηφιακή πανοραμική - Υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης (dental scan) Ορφοδοντικά εμφυτεύματα - Στραβά δόντια
Σπυρίδη 28, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι

Ειδικευθείς στα οδοντιατρικά Laser. - - ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 • Αισθητική Οδοντιατρική - Λεύκανση δοντιών -
 • Λεύκανση LASER - Εφαρμογές Laser -
 • Οδοντικά Εμφυτεύματα - Τοποθέτηση Εμφυτευμάτων -
 • Θεραπεία με Laser -
 • Οδοντιατρικές εφαρμογές LASER -
 • Εξαγωγή Δοντιών -
 • Ψηφιακή Ακτινογραφία -
 • Οδοντική χειρουργική - Εμφράξεις (Σφραγίσματα) -
 • Θεραπεία ευαίσθητων δοντιών -
 • Διάγνωση κρυμμένης τερηδόνας
Αντωνοπούλου 127, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Όλο το φάσμα των συντηρητικών και χειρουργικών θεραπειών του περιοδοντίου. - Περιοδοντική θεραπεία με τη χρήση laser. - Χειρουργική τοποθέτηση και αποκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων.
Σπυρίδη 91, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Αισθητική οδοντιατρική – Λεύκανση δοντιών.
Χειρουργός Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος
Αντωνοπούλου Ιωάννη 18, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Ειδικευθείς στη Χειρουργική Εμφυτευμάτων.
Χειρουργός Οδοντίατρος
Σπυρίδη Σπύρου 3, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Αναλήψεως 161, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Εσφιγμενίτου 69, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Ορμινίου 95, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Γαλλίας 12, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Οικονομάκη Τάκη 13, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Γαλλίας 13, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Τοπάλη 56, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Σπυρίδη Σπύρου 33-37, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Σπυρίδη 64, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Τοπάλη 56, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Γαζή Ανθίμου 177, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Οδοντίατροι
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Βόλος.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Βόλος. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Με τον όρο νεόπλασμα, εννοούμε τον αυτόνομο, αυταρχικό και προοδευτικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων, μιας περιοχής του σώματος. Τα νεοπλάσματα του στόματος, διακρίνονται ανάλογα με την κλινική τους πορεία, σε καλοήθη και κακοήθη. α) Τα καλοήθη αναπτύσσονται αργά, δεν διηθούν τους γειτονικούς ιστούς, δεν δίνουν μεταστάσεις και μετά από αφαίρεση δεν υποτροπιάζουν. Συνηθέστερα καλοήθη είναι το θήλωμα και το κερατοακάνθωμα. 1) Το θήλωμα εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 20 - 50 ετών. Εδράζεται σε κάθε σημείο του στοματικού βλεννογόνου. Είναι ένα ογκίδιο μισχωτό, με επιφάνεια ανώμαλη, ανθοκραμβοειδή ή μούρου. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση. 2) Το κερατοακάνθωμα είναι όγκος του δέρματος, με σκληροελαστική σύσταση, ανώδυνος και με λευκωπή χροιά, που τον συναντάμε στα χείλη και προσβάλλει διπλάσια τους άνδρες από τις γυναίκες. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση και μικρές δόσεις ακτινοβολίας. β) Τα κακοήθη αναπτύσσονται γρήγορα σε έκταση, διηθούν τους γειτονικ
Περιοδοντικοί ιστοί είναι οι στηρικτικοί ιστοί, οι οποίοι περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια στις γνάθους. Αυτοί είναι το φατνιακό οστούν (Lamina Dura) με τις φατνιακές αποφύσεις, το ενδοφάτνιο, η οστεΐνη και τα ούλα. Οι νόσοι των περιοδοντικών ιστών είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσοτέρων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί. Επίσης δημιουργούν προβλήματα και στην γενική υγεία του ατόμου, με αλλεπάλληλες μικροβιαιμίες και ψυχολογικά προβλήματα, από την κακοσμία του στόματος, την αραίωση, την στρέβλωση και απώλεια δοντιών. Οι περιοδοντοπάθειες αποτελούν μεγάλη μάστιγα που η συχνότητά τους πλησιάζει το 100% του ενήλικου πληθυσμού. Τα αίτια της καταστροφής των περιοδοντικών ιστών είναι: α) Φλεγμονώδη: ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Τα νοσήματα αυτά είναι τα κυριότερα και σοβαρότερα και έχουν ένα κοινό σημείο. Μπορεί να καταλήξουν σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των στηρικτικών ιστών των δοντιών. Η ουλίτιδα είναι επιφανειακή φλεγμονή των ούλων, που οφείλεται σε μικρόβια
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Οδοντίατροι Μαγνησίας Οδοντίατροι