Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Δράμας

: 67 αποτελέσματα
Βελισαρίου 2, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων (λέηζερ, πιεζοτόμος, αυτόκαυστο, ψηφιακή ακτινογραφία) σε συνδυασμό με την διαρκή εκπαίδευση μέσα από συμμετοχές σε σεμινάρια και συνέδρια εξασφαλίζουν αυτόν τον στόχο. - Εμφαση δίνεται στην αποκατάσταση με εμφυτεύματα, στην αισθητική με όψεις πορσελάνης και ολοκεραμικά, στην θεραπεία περιοδοντίτιδας με την χρήση λέηζερ. - Τα ραντεβού τηρούνται πάντοτε με απόλυτη ακρίβεια με σεβασμό στο χρόνο των ασθενών και τέλος η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) και με τραπεζικό έμβασμα - Η γιατρός είναι: - Μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας - Μέλος ΕΑΑΟ (Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής) - Associate Fellowship within the World Clinical Laser Institute
Σολωμού Διονυσίου 12, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Οδοντίατροι , Ορθοδοντικοί
Η ορθοδοντική θεραπεία παρέχεται σε μικρά παιδιά, σε εφήβους και σε ενήλικες. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους θεραπείας, κινητά μηχανήματα όπου πρέπει, τα κλασικά μεταλλικά αγκύλια - Braces, κεραμικά αγκύλια, χρησιμοποιούνται αγκύλια στη γλωσσική επιφάνεια των δοντιών μέθοδος WIECHMANN. Αρκετά προβλήματα ενηλίκων θεραπεύονται με την τεχνική του Invisalign. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί μια σειρά από διάφανες μεμβράνες - νάρθηκες με κύριο πλεονέκτημά τους την απόλυτη αισθητική εικόνα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. - Το ιατρείο είναι πιστοποιημένο για τη χρήση της γλωσσικής τεχνικής Incognito - Wiechmann, καθώς και για τη θεραπεία με νάρθηκες Invisalign.
Κάσου 17Β, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Στο οδοντιατρείο πραγματοποιούνται όλες οι κλασικές θεραπευτικές εργασίες όπως εμφράξεις ρητινών, ενδοδοντικές θεραπείες, θεραπεία περιοδοντίτιδας, καθώς επίσης και όλο το φάσμα των οδοντικής προσθετικής όπως γέφυρες, ολοκεραμικά, CAD-CAM ζιρκόνια, επένθετες οδοντοστοιχίες, τηλεσκοπικά, εργασίες επί εμφυτευμάτων κλπ. - Υπάρχει δυνατότητα για αισθητικές παρεμβάσεις στο χαμόγελο όπως λεύκανση, όψεις ρητινών, κλείσιμο διαστημάτων. Επίσης αναλαμβάνονται επεμβάσεις μικρής χειρουργικής στόματος όπως εξαγωγές εγκλείστων, ακρορριζεκτομές, Widdman περιοδοντίου. - Φυσικά ευπρόσδεκτοι είναι και οι μικροί μας φίλοι στους οποίους παρέχονται με υπομονή και αγάπη όλες οι προληπτικές εργασίες όπως φθορίωση, καλύψεις μασητικών οπών και σχισμών αλλά και πιο σύνθετες εργασίες.
Οδοντίατρος
Σμύρνης 2, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Κάσου 24 & Παπανδρέου, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Αθανασιάδη Θεοφίλου 33, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Ζερβού Γεωργίου 19, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Ζερβού Γεωργίου 19, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Λαμπριανίδη Λάμπρου 20, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος - Εμφυτευματολόγος
Λαμπριανίδη 36, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 16, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Μακρή Αναστασίου 2, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Πτολεμαίων 6, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Αγαμέμνονος 39, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Πτολεμαίων 10, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Άρμεν 24, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος - Στοματολόγος
19ης Μαΐου 69, Δράμα, 66131, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Ιατρός, οδοντίατρος, στοματολόγος MD, DDS, MSc.
Οδοντίατρος
Εθνικής Αμύνης 55, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Ειρήνης 2, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος
Φιλίππου 13, 1ος Όροφος, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός οδοντίατρος, προσθετολόγος, διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σελίδα:
1 2 3 4
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Δράμας.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Δράμας. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Με τον όρο νεόπλασμα, εννοούμε τον αυτόνομο, αυταρχικό και προοδευτικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων, μιας περιοχής του σώματος. Τα νεοπλάσματα του στόματος, διακρίνονται ανάλογα με την κλινική τους πορεία, σε καλοήθη και κακοήθη. α) Τα καλοήθη αναπτύσσονται αργά, δεν διηθούν τους γειτονικούς ιστούς, δεν δίνουν μεταστάσεις και μετά από αφαίρεση δεν υποτροπιάζουν. Συνηθέστερα καλοήθη είναι το θήλωμα και το κερατοακάνθωμα. 1) Το θήλωμα εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 20 - 50 ετών. Εδράζεται σε κάθε σημείο του στοματικού βλεννογόνου. Είναι ένα ογκίδιο μισχωτό, με επιφάνεια ανώμαλη, ανθοκραμβοειδή ή μούρου. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση. 2) Το κερατοακάνθωμα είναι όγκος του δέρματος, με σκληροελαστική σύσταση, ανώδυνος και με λευκωπή χροιά, που τον συναντάμε στα χείλη και προσβάλλει διπλάσια τους άνδρες από τις γυναίκες. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση και μικρές δόσεις ακτινοβολίας. β) Τα κακοήθη αναπτύσσονται γρήγορα σε έκταση, διηθούν τους γειτονικ
Περιοδοντικοί ιστοί είναι οι στηρικτικοί ιστοί, οι οποίοι περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια στις γνάθους. Αυτοί είναι το φατνιακό οστούν (Lamina Dura) με τις φατνιακές αποφύσεις, το ενδοφάτνιο, η οστεΐνη και τα ούλα. Οι νόσοι των περιοδοντικών ιστών είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσοτέρων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί. Επίσης δημιουργούν προβλήματα και στην γενική υγεία του ατόμου, με αλλεπάλληλες μικροβιαιμίες και ψυχολογικά προβλήματα, από την κακοσμία του στόματος, την αραίωση, την στρέβλωση και απώλεια δοντιών. Οι περιοδοντοπάθειες αποτελούν μεγάλη μάστιγα που η συχνότητά τους πλησιάζει το 100% του ενήλικου πληθυσμού. Τα αίτια της καταστροφής των περιοδοντικών ιστών είναι: α) Φλεγμονώδη: ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Τα νοσήματα αυτά είναι τα κυριότερα και σοβαρότερα και έχουν ένα κοινό σημείο. Μπορεί να καταλήξουν σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των στηρικτικών ιστών των δοντιών. Η ουλίτιδα είναι επιφανειακή φλεγμονή των ούλων, που οφείλεται σε μικρόβια