Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Έβρου

: 88 αποτελέσματα
14ης Μαΐου 19, 1ος όροφος, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Το ιατρείο προσφέρει ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον που πληρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. - Εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό εκσυγχρονίζεται διαρκώς με ότι καινοτόμο παρουσιάζεται στο επιστημονικό πεδίο.
Περιοδοντολόγος
Έβρου 4 & Μιλτιάδου 6, Αιγάλεω, 12243, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Έβρου 36, Όπισθεν Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11527, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οδοντίατροι
Γενική οδοντιατρική. Εμφυτευματολογία.
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βιζβιζή Δόμνας 22, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Βασιλέως Γεωργίου 94, Σουφλί, 68400, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οδοντίατρος
Μαζαράκη 1, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Ευριπίδου 106, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Καραϊσκάκη Γεωργίου 10, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μητροπολίτου Καβύρη Ιωακείμ 14, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Πανταζίδου Αθανασίου 119, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Μαζαράκη 37, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Δημοκρατίας 239, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Ευριπίδου 59, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Εθνικής Αντιστάσεως 128, Αλεξανδρούπολη, 68131, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Βενιζέλου Ελευθερίου 57, Αλεξανδρούπολη, 68131, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Βενιζέλου Ελευθερίου 72, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βενιζέλου Ελευθερίου 44, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βιζβίζη Δόμνας 19-21, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Βενιζέλου Ελευθερίου 46, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Δημοκρατίας 270, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Οδοντίατροι
Σελίδα:
1 2 3 4 5
 
Μοιράσου το:
 
     
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Έβρου.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Έβρου. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Οδηγίες στοματικής υγιεινής για παιδιά, από την οδοντιατρική ομάδα «DENTAL-ART» Στοματική υγιεινή Οδοντόβουρτσα: Προτιμείστε μαλακή με μικρή κεφαλή και νάιλον θυσάνους, ειδική για παιδιά. Αλλάξτε την κάθε 2-3 μήνες ή όταν παρατηρήσετε αλλοίωση στους θυσάνους. Tip: Διαλέξτε οδοντόβουρτσα μαζί με το παιδί σας για να είναι της αρεσκείας του! Οδοντόκρεμα: Για παιδιά μικρότερα των 6 χρόνων η οδοντόπαστα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 1.000ppm φθορίου (διαβάστε στα συστατικά της συσκευασίας), ενώ τα παιδιά άνω των 6 ετών, μπορούν να χρησιμοποιούν οδοντόπαστα ενηλίκων. Η ποσότητα της οδοντόκρεμα για παιδιά από 0-3 ετών πρέπει να είναι μια λεπτή στρώση, ενώ για παιδιά από 3-6χρονών να έχει το μέγεθος ενός μπιζελιού. Μέθοδος βουρτσίσματος: Προσπαθήστε να βουρτσίζει το παιδί τα δόντια του 2 φορές την ημέρα, απαραίτητα το βράδυ πριν κοιμηθεί και τουλάχιστον άλλη μια φορά μέσα στη μέρα. Είναι προτιμότερο να φτύσει την περίσσεια της οδοντόπαστας παρά να την ξεπλύνει καθώς έτσι αφήνεται μεγα
Η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων από τον ειδικευμένο οδοντίατρο, μπορεί να γίνει εύκολα και σχεδόν ανώδυνα, εξηγεί ο οδοντίατρος κ. Σκλαβενίτης. Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν παγκοσμίως τον πιο σύγχρονο τρόπο για την αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων χαμένων δοντιών. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τοποθετήσει εμφυτεύματα και όχι μόνο απέκτησαν ένα τέλειο χαμόγελο, αλλά αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής τους και απεκατέστησαν την αυτοπεποίθησή τους. Πρόκειται για ειδικές κατασκευές από τιτάνιο που τοποθετούνται μέσα στο οστό της άνω ή της κάτω γνάθου και αντικαθιστούν τις ρίζες των δοντιών που λείπουν. Κατόπιν, αυτές οι ρίζες τιτανίου αποτελούν το στήριγμα για την προσθετική εργασία («θήκη» ή «γέφυρα»). Με τη χρήση τους επιτυγχάνουμε ένα τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι απόλυτα λειτουργικό και αισθητικό, χωρίς να χρειάζεται η κοπή των μπροστινών ή πίσω δοντιών, προκειμένου να στηριχθεί προσθετική εργασία (π.χ. «γέφυρα»). Επίσης, δεν ατροφεί το οστό της γνάθου, όπως συμβαίνει όταν