Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Φλώρινας

: 19 αποτελέσματα
Παύλου Μελά 68, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
  • Περιοδοντίτιδα -
  • Περιοδοντολόγος -
  • Εμφυτεύματα -
  • Αισθητική οδοντιατρική
Μελά Παύλου 60, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ορθοδοντικοί , Οδοντίατροι

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή το πιο όμορφο χαμόγελο. Στο ιατρείο μας παρέχονται αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την τεχνική Invisalign® (διαφανείς μεμβράνες) και με διαφανή, αόρατα σιδεράκια. Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με τις νέες εξελίξεις της επιστήμης οδηγούν σταθερά στην επιτυχία του αποτελέσματος.

  • Αισθητική Ορθοδοντική -
  • Ορθοδοντική ενηλίκων -
  • Προληπτική Ορθοδοντική -
  • Lingual Orthodontics - Γλωσσική Ορθοδοντική -
  • Αόρατη Ορθοδοντική θεραπεία με τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς τοποθετημένους στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών. -
  • Invisalign πιστοποιημένος πάροχος

- Δημοσιεύσεις: - Nonsurgical treatment of a patient with a Class III malocclusion. - Accuracy and precision of 3D cephalometric landmarks from biorthogonal plain-film x rays. - Maxillary midline diastema: a contemporary review. - The etiology of palatally displaced canines; the evidence examined. - Craniofacial Shape Variation Among Four Laboratory Rat Strains. - - Συνιστάται στους ενδιαφερόμενους για ορθοδοντική θεραπεία να ελέγχουν προηγουμένως εάν ο οδοντίατρος στον οποίο απευθύνονται είναι Ειδικός Ορθοδοντικός. - - Υποκατάστημα: Κοσκινά και Μεγάλου Αλέξανδρου, Αμύνταιο Φλώρινας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Κοσκινά & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αμύνταιο, 53200, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος MSc Κινητής Προσθετικής και Προσθετικής Εμφυτευματολογίας ΑΠΘ.
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεγαρόβου 3, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Χάσου Νικολάου 10, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μητροπολίτου Καραβαγγέλη 1, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Δραγούμη Στεφάνου 22, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Βασιλέως Γεωργίου 9, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος - Εμφυτευματολόγος - Περιοδοντολόγος
Λοχαγού Μόδη 9, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Αντιμετώπιση περιοδοντικών νόσων, ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, φρονιμίτες, οδοντικά εμφυτεύματα.
Χειρουργός Οδοντίατρος
Αρχιμανδρίτη Παπαθανασίου 14, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Σαρανταπόρου 21, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Ειδικός ορθοδοντικός.
Οδοντίατρος
Αριστοτέλους 12, Αμύνταιο, 53200, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Παύλου Μελά 1, Αμύνταιο, 53200, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Παιδοδοντίατρος
Καλλέργη 2, 1ος Όροφος, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
DDS, Spezialisierung. Παιδοδοντίατρος, οδοντιατρική για παιδιά, εφήβους και ΑΜΕΑ.
Οδοντίατρος
Θράκης 5, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μεγαρόβου 3, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Φιλώτας, Φιλώτας, 53070, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Οδοντίατροι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Φλώρινας.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Φλώρινας. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Με τον όρο νεόπλασμα, εννοούμε τον αυτόνομο, αυταρχικό και προοδευτικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων, μιας περιοχής του σώματος. Τα νεοπλάσματα του στόματος, διακρίνονται ανάλογα με την κλινική τους πορεία, σε καλοήθη και κακοήθη. α) Τα καλοήθη αναπτύσσονται αργά, δεν διηθούν τους γειτονικούς ιστούς, δεν δίνουν μεταστάσεις και μετά από αφαίρεση δεν υποτροπιάζουν. Συνηθέστερα καλοήθη είναι το θήλωμα και το κερατοακάνθωμα. 1) Το θήλωμα εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 20 - 50 ετών. Εδράζεται σε κάθε σημείο του στοματικού βλεννογόνου. Είναι ένα ογκίδιο μισχωτό, με επιφάνεια ανώμαλη, ανθοκραμβοειδή ή μούρου. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση. 2) Το κερατοακάνθωμα είναι όγκος του δέρματος, με σκληροελαστική σύσταση, ανώδυνος και με λευκωπή χροιά, που τον συναντάμε στα χείλη και προσβάλλει διπλάσια τους άνδρες από τις γυναίκες. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση και μικρές δόσεις ακτινοβολίας. β) Τα κακοήθη αναπτύσσονται γρήγορα σε έκταση, διηθούν τους γειτονικ
Περιοδοντικοί ιστοί είναι οι στηρικτικοί ιστοί, οι οποίοι περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια στις γνάθους. Αυτοί είναι το φατνιακό οστούν (Lamina Dura) με τις φατνιακές αποφύσεις, το ενδοφάτνιο, η οστεΐνη και τα ούλα. Οι νόσοι των περιοδοντικών ιστών είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσοτέρων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί. Επίσης δημιουργούν προβλήματα και στην γενική υγεία του ατόμου, με αλλεπάλληλες μικροβιαιμίες και ψυχολογικά προβλήματα, από την κακοσμία του στόματος, την αραίωση, την στρέβλωση και απώλεια δοντιών. Οι περιοδοντοπάθειες αποτελούν μεγάλη μάστιγα που η συχνότητά τους πλησιάζει το 100% του ενήλικου πληθυσμού. Τα αίτια της καταστροφής των περιοδοντικών ιστών είναι: α) Φλεγμονώδη: ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Τα νοσήματα αυτά είναι τα κυριότερα και σοβαρότερα και έχουν ένα κοινό σημείο. Μπορεί να καταλήξουν σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των στηρικτικών ιστών των δοντιών. Η ουλίτιδα είναι επιφανειακή φλεγμονή των ούλων, που οφείλεται σε μικρόβια