Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οδοντίατροι Λαμία

: 69 αποτελέσματα
Λεωνίδου 26-30, Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι , Ορθοδοντικοί

Ορθοδοντική:

 • Ορθοδοντική Παίδων και Εφήβων -
 • Ορθοδοντική Ενηλίκων -
 • Αισθητική Ορθοδοντική -
 • Δύο φάσεις Θεραπείας -
 • Συγκράτηση Ορθοδοντικής Θεραπείας

Είδη θεραπείας:

 • Μεταλλικά Σιδεράκια -
 • Κεραμικά Σιδεράκια -
 • Θεραπεία Invisalign -
 • Γλωσσικά Σιδεράκια
Διάκου 8, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οι παρεχόμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες της οδοντιάτρου Γεμενής Παναγιώτας, αφορούν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. - - Προληπτική Οδοντιατρική: - Οδοντοστοματολογικός ελεγχος - Φθορίωση - Προληπτικές εμφράξεις ή sealants - - Οδοντική Χειρουργική: - Εμφράξεις συνθετης ρητινης (άσπρα σφραγίσματα) - Όψεις ρητίνης (bonding ή lifting δοντιών) - Εξαγωγές δοντιών - Νάρθηκες βρυγμού - Ενδοδοντική θεραπεία δοντιών (απονεύρωση) - Καθαρισμός δοντιών - - Επιεμφυτευματικές εργασίες: - Συγκολλούμενα - Κοχλιούμενα - Ολικές οδοντοστοιχίες  - - Ακίνητη & Κινητή προσθετική: - Μεταλλοκεραμικές θήκες - Ολοκεραμικές θήκες - Ολοκεραμικές όψεις - Ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες (μασέλες) - - Περιοδοντολογία: - Καθαρισμός - Θεραπεία ουλίτιδας - Θεραπεία περιοδοντίτιδας - - Αισθητική οδοντιατρική: - Διαμόρφωση αισθητικής ζώνης χαμόγελου με λεύκανση - Ουλοπλαστική - Lifting δοντιών - Όψεις πορσελάνης - Όψεις ρητίνης
Δεδούση Λεωσθένη 2, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
 • Προληπτική Φροντίδα -
 • Αισθητική Οδοντιατρική -
 • Ενδοδοντική Θεραπεία -
 • Στοματική Χειρουργική -
 • Ανώδυνη Αναισθησία -
 • Εμφυτεύματα -
 • Εξαγωγή Φρονιμίτη -
 • Προσθετική -
 • Περιοδοντολογία -
 • Αόρατη Ορθοδοντική

Εγγυόμαστε επίσης την αποκλειστική χρήση των υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υλικών και τις τεκμηριωμένα επιστημονικές κλινικές διαδικασίες. - Αφιερωνόμαστε στην αναζήτηση των καλύτερων υλικών και λύσεων που θα εκπληρώσουν τις ανάγκες σας, όχι μόνο μέσω της επιστημονικής και κλινικής μας γνώσης, αλλά και μέσα από τις πολλές επαφές μας μέσα στην οδοντιατρική βιομηχανία με μερικούς από τους κορυφαίους κλινικούς ιατρούς παγκοσμίως. - Ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια οδοντιατρική υπόθεση: κάνει πραγματικά την εμφάνιση ενός ατόμου πιο ελκυστική και του αυξάνουν την αυτοπεποίθηση. - Για το λόγο αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική με κεραμικά υλικά, με τα εξατομικευμένα εμφυτεύματα, και τέλος στις πολύπλοκες αποκαταστάσεις όλου του στόματος, με ή χωρίς εμφυτεύματα. - Το ιατρείο μας παρέχει όλα τα είδη των οδοντιατρικών θεραπειών, όπως εμφράξεις (σφραγίσματα), περιοδοντική θεραπεία, ενδοδοντική θεραπεία (απονευρώσεις), χειρουργικές θεραπείες κλπ. από ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Βύρωνος 26, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι

Το ιατρείο παρέχει ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα με κύριο μέλημα την πλέον ανώδυνη οδοντιατρική επέμβαση. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

 • Αισθητική οδοντιατρική -
 • Λεύκανση Δοντιών -
 • Όψεις πορσελάνης -
 • Προσθετική Δοντιών – Ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες (χωρίς μέταλλο) -
 • Λευκά σφραγίσματα και επένθετα -
 • Ουλίτιδα και Περιοδοντίτιδα -
 • Ενδοδοντική θεραπεία (Απονεύρωση) -
 • Προβλήματα βρουξισμού (Τρίξιμο – Σφίξιμο δοντιών) και κακής σύγκλεισης (ολιστική οδοντιατρική)

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Δευτέρας & Τετάρτης απόγευμα, κατόπιν ραντεβού.

Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος
Ροζάκη Αγγέλη 34Α, Λαμία, 35131, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος - Εμφυτευματολόγος
Διάκου Αθανασίου 9, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
DMD, MDS, PGCertificate. Περιοδοντολογία, οδοντικά εμφυτεύματα.
Χειρουργός Οδοντίατρος - Ενδοδοντολόγος
Διάκου Αθανασίου 9, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Ενδοδοντία, προσθετική οδοντιατρική, λεύκανση.
Οδοντίατρος
Αβέρωφ 7, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Γναθοχειρουργός
Λεωνίδου 26, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Γναθοχειρουργοί
Χειρουργός οδοντίατρος στοματικός, γναθοπροσωπικός χειρουργός. Ορθογναθικές επεμβάσεις, εμφυτεύματα, κατάγματα, εξαγωγές εγκλείστων, καρκίνος.
Οδοντίατρος
Βύρωνος 16, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Αβέρωφ 7, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Λεωνίδου 19, Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Παπακυριαζή Ιωάννη 12, Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Σταθμός Λιανοκλαδίου, Λαμία, 35150, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οδοντίατρος
Κύπρου 108, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Υψηλάντου Αλεξάνδρου 27, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μπότσαρη Μάρκου 5, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Οδοντίατρος
Κολοκοτρώνη 13, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Χατζοπούλου 35, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Χειρουργός Οδοντίατρος
Πατρόκλου 14, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Οδοντίατροι
Σελίδα:
1 2 3 4
 
Μοιράσου το:
       
 
Η στοματική υγεία είναι και πρέπει να είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Πρέπει να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο ώστε να διατηρούμε τα δόντια μας υγιή! Η οδοντιατρική εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχουν ποικίλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να επισκεφτούμε έναν οδοντίατρο σε Λαμία.

-Καθαρισμός δοντιών: Τυπικός λόγος επίσκεψης σε ένα οδοντιατρείο ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες /1 χρόνο. Με τον καθαρισμό δοντιών αφαιρείται η πέτρα και η πλάκα από τα δόντια του ασθενή.

- Οδοντιατρικές Θεραπείες: Για τη φθορά των δοντιών μπορεί να χρειαστεί κάποια από τις κλασσικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από έναν οδοντίατρο, όπως τα σφραγίσματα, οι εξαγωγές, οι απονευρώσεις, γέφυρες.

- Λεύκανση Δοντιών: Για ένα λευκότερο χαμόγελο υπάρχει η επιλογή της λεύκανσης των δοντιών

- Αισθητική Οδοντιατρική: Με την αισθητική οδοντιατρική ο ασθενής μπορεί να βελτιώσει το χαμόγελο και την όψη τον δοντιών του.

- Εμφυτεύματα δοντιών: Σύγχρονη μέθοδος με την οποία μπορεί να αντικατασταθούν τα δόντια που έχουν χαθεί.

- Κακοσμία Στόματος: Πολλές φορές , η κακοσμία του στόματος αποτελεί λόγο επίσκεψης στον οδοντίατρο, καθώς μπορεί να οφείλεται σε κάποιο αίτιο οδοντιατρικής φύσεως.

- Προληπτική Οδοντιατρική: Πραγματοποιείται με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν νέες φθορές.


Όποιος λοιπόν και αν είναι ο λόγος επίσκεψης στον οδοντίατρο, αρκεί να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους οδοντίατρους σε Λαμία. Επιπλέον, οι οδοντίατροι είναι χωρισμένοι ανά ειδικότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό (περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντολόγο κλπ) εάν χρειάζεται.
Με τον όρο νεόπλασμα, εννοούμε τον αυτόνομο, αυταρχικό και προοδευτικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων, μιας περιοχής του σώματος. Τα νεοπλάσματα του στόματος, διακρίνονται ανάλογα με την κλινική τους πορεία, σε καλοήθη και κακοήθη. α) Τα καλοήθη αναπτύσσονται αργά, δεν διηθούν τους γειτονικούς ιστούς, δεν δίνουν μεταστάσεις και μετά από αφαίρεση δεν υποτροπιάζουν. Συνηθέστερα καλοήθη είναι το θήλωμα και το κερατοακάνθωμα. 1) Το θήλωμα εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 20 - 50 ετών. Εδράζεται σε κάθε σημείο του στοματικού βλεννογόνου. Είναι ένα ογκίδιο μισχωτό, με επιφάνεια ανώμαλη, ανθοκραμβοειδή ή μούρου. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση. 2) Το κερατοακάνθωμα είναι όγκος του δέρματος, με σκληροελαστική σύσταση, ανώδυνος και με λευκωπή χροιά, που τον συναντάμε στα χείλη και προσβάλλει διπλάσια τους άνδρες από τις γυναίκες. Σαν θεραπεία συνιστάται η χειρουργική αφαίρεση και μικρές δόσεις ακτινοβολίας. β) Τα κακοήθη αναπτύσσονται γρήγορα σε έκταση, διηθούν τους γειτονικ
Περιοδοντικοί ιστοί είναι οι στηρικτικοί ιστοί, οι οποίοι περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια στις γνάθους. Αυτοί είναι το φατνιακό οστούν (Lamina Dura) με τις φατνιακές αποφύσεις, το ενδοφάτνιο, η οστεΐνη και τα ούλα. Οι νόσοι των περιοδοντικών ιστών είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσοτέρων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί. Επίσης δημιουργούν προβλήματα και στην γενική υγεία του ατόμου, με αλλεπάλληλες μικροβιαιμίες και ψυχολογικά προβλήματα, από την κακοσμία του στόματος, την αραίωση, την στρέβλωση και απώλεια δοντιών. Οι περιοδοντοπάθειες αποτελούν μεγάλη μάστιγα που η συχνότητά τους πλησιάζει το 100% του ενήλικου πληθυσμού. Τα αίτια της καταστροφής των περιοδοντικών ιστών είναι: α) Φλεγμονώδη: ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Τα νοσήματα αυτά είναι τα κυριότερα και σοβαρότερα και έχουν ένα κοινό σημείο. Μπορεί να καταλήξουν σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των στηρικτικών ιστών των δοντιών. Η ουλίτιδα είναι επιφανειακή φλεγμονή των ούλων, που οφείλεται σε μικρόβια
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Οδοντίατροι Φθιώτιδας Οδοντίατροι