Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οφθαλμίατροι Βοιωτίας

: 17 αποτελέσματα
Αισχύλου & Οδυσσέως, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Κλινικές εξετάσεις - Πλήρης οφθαλμολογική εξέταση - Έλεγχος διαθλαστικών ανωμαλιών - Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων κερατοειδούς - Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων βυθού (αμφιβληστροειδούς) - Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων ωχράς κηλίδας - Διάγνωση και θεραπεία γλαυκώματος - Διάγνωση και θεραπεία ενδοφθάλμιων φλεγμονών - Επείγοντα περιστατικά - - Διαγνωστικές εξετάσεις - Οπτική Τομογραφία Συνοχής (OCT) Οπισθίου Ημιμορίου (Ωχρά κηλίδα / Οπτικό νεύρο) - OCT – Αγγειογραφία (OCT-Angio) - Οπτική Τομογραφία Συνοχής (OCT) Προσθίου Ημιμορίου - Οπτικό πεδίο - Παχυμετρία Κερατοειδούς - YAG – LASER καψουλοτομή & ιριδοτομή - - Χειρουργικές επεμβάσεις - Χειρουργική Καταρράκτη - Διαθλαστική Χειρουργική - Χειρουργική κερατόκωνου - Μικροεπεμβάσεις (πτερύγιο, χαλάζιο κ.λπ.) - Ενδοϋαλοειδικές ενέσεις για παθήσεις του αμφιβληστροειδούς (ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, φλεβικές αποφράξεις κ.λπ.) - Μεταμόσχευση Κερατοειδούς
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Βοιωτίας 13 & Θεσσαλονίκης, Έναντι Αστυνομικού Τμήματος, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Βουρδουμπά Δ. 18, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Αντιγόνης 4, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
Αμφίωνος 50, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι : Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση κολλυρίων και γυαλιών. Εξέταση υποψήφιων οδηγών. Διαθλαστική χειρουργική ( laser μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού ). Εγχείρηση καταρράκτη. Αφαίρεση πτερυγίου, χαλαζίου, ξανθελασμάτων. Ενδοϋαλοειδικές ενέσεις. Βιομετρία, YAG Laser, Argon Laser. Μελέτη γλαυκώματος, παχυμετρία κερατοειδούς. Οπτικά πεδία. Τοπογραφία κερατοειδούς. Ορθοπτική μελέτη. Βυθοσκόπηση, φωτογράφηση βυθού. Πλήρες οφθαλμολογικό τσεκάπ. Διαθλαστική μέτρηση. Contrast sensitivity. Εξέταση για την εφαρμογή φακών επαφής. Οφθαλμολογικές μικροεπεμβάσεις. Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος.
Οφθαλμίατρος
Σπυρίδωνος 7, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Φίλωνος 16, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Γόνη Ελευθερίου 1, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποίηση ΕΟΠΥΥ για τη συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, παιδοοφθαλμολογία, καταρράκτης, μελέτη γλαυκώματος ( οπτικά πεδία ), παθήσεις βυθού ( παθήσεις ωχράς κηλίδας, ενδοϋαλοειδικές ενέσεις anti - vegf ).
Οφθαλμίατρος
Οιδίποδα 4, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Παραλία Διστόμου, Παραλία Διστόμου - Άσπρα Σπίτια, 32003, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Κουκούλεζα Αλεξάνδρου 35, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Δράκου 14, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Σοφοκλέους 48, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Δημάρχου Ανδρεαδάκη Ιωάννη 21, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Σοφοκλέους 20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Παπασπύρου Δ. 8, Έναντι Πλατείας Ζαππείου, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Γεωργαντά Αντωνάκη 18-20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Οφθαλμίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Πότε επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο;

- Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα όρασης, όπως μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό, συνήθως επισκέπτονται τον οφθαλμίατρό τους μία φορά το χρόνο ώστε να αξιολογήσει την όραση τους και με την οφθαλμολογική εξέταση να διαγνώσει εάν το πρόβλημα έχει αυξηθεί/μειωθεί και εάν χρειάζεται να συνταγογραφήσει νέα γυαλιά.

- Πολλές φορές τα μάτια μας μπορούν να πάσχουν από εξωτερικές παθήσεις, όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το κριθαράκι, η ξηροφθαλμία κ.α. Ο οφθαλμίατρος θα αξιολογήσει την πάθηση και θα δώσει την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπισή της.

- Διόρθωση της όρασης με laser: Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποφασίσουμε να διορθώσουμε την όραση μας με laser. Αυτές οι επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να διορθώσουν τις διαθλαστικές ανωμαλίες, πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένα οφθαλμιατρεία.

- Εξέταση υποψήφιων οδηγών: Υπάρχουν οφθαλμίατροι συμβεβλημένοι με το υπουργείο οι οποίοι εξετάζουν την όραση των υποψήφιων οδηγών πριν από τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης ή για την ανανέωση του διπλώματος.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε τον κατάλληλο οφθαλμίατρο σε Βοιωτίας, ώστε να εξετάσει την όρασή σας και την υγεία των ματιών.
Το σύνδρομο της ξηροφθαλμίας  είναι  μια κοινή πάθηση των ματιών που εμφανίζεται όταν τα δάκρυά μας δεν προσφέρουν επαρκή λίπανση στα μάτια μας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, η ξηροφθαλμία μπορεί να εμφανιστεί είτε γιατί δεν παράγονται αρκετά δάκρυα είτε γιατί τα δάκρυα που παράγονται είναι κακής ποιότητας. Η μη επαρκής λίπανση των ματιών από τα δάκρυα οδηγεί σε φλεγμονή και βλάβη της επιφάνειας του ματιού. Η χρόνια έλλειψη της ενυδάτωσης και λίπανσης του οφθαλμού οδηγεί στο σύνδρομο της ξηροφθαλμίας. Τα κυριότερα συμπτώματα Μάτια ξηρά και κουρασμένα, κοκκινισμένα ή ευαίσθητα στο φως, θολή όραση που βελτιώνεται με το βλεφαρισμό, αίσθηση ξένου σώματος, φαγούρα ή αίσθημα καύσου, έντονος ερεθισμός των ματιών από τον καπνό ή τον άνεμο, μεγάλη ποσότητα δακρύων που προέρχεται από τον ερεθισμό της ξηροφθαλμίας.  Ποιους προσβάλει Υπάρχουν διάφορες αιτίες για την εμφάνιση της ξηροφθαλμίας, αλλά οι κυριότερες είναι οι εξής: Γήρανση. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώ
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε