Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οφθαλμίατροι Καβάλα

: 11 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Παλαμά Κωστή 10Β, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Γενική οφθαλμολογία, χειρουργική καταρράκτη, χειρουργική βλεφάρων, έλεγχος γλαυκώματος, μελέτη παθήσεων ώχρας και οπτικού νεύρου με οπτική τομογραφία συνοχής OCT.
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Ομονοίας 68 & 3η Πάροδος Μελά Παύλου 2, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Διαθλαστικός έλεγχος, μελέτη προσαρμογής, φακοί επαφής, παιδοοφθαλμολογική εξέταση, τονομέτρηση, οπτικά πεδία, γωνιοσκόπηση, βυθοσκόπηση, έλεγχος καταρράκτη. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Οφθαλμίατρος
Ερυθρού Σταυρού 38, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μητροπόλεως 8Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, 1ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Παλαμά Κωστή 8, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Ηλεκτρονικός έλεγχος διάθλασης, διόφθαλμης όρασης, προσαρμογής και διαύγειας φακού ( καταρράκτης ), αυτόματη μέτρηση πίεσης ματιού με παλμό αέρα, παχυμετρία κερατοειδούς και οπτικά πεδία για διάγνωση - παρακολούθηση γλαυκώματος, φωτογράφιση πρόσθιας επιφάνειας οφθαλμού.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Αβέρωφ Γ. 5, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Βενιζέλου Ελευθερίου 39, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ομονοίας 26, Στοά Νότη, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Μητροπόλεως 5Γ, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Οφθαλμίατροι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Στην κατηγορία Οφθαλμίατροι σε Καβάλα έχουμε τους καλύτερους χειρουργούς οφθαλμίατρους, οφθαλμιατρεία, οφθαλμολογικά ιατρεία, σε Καβάλα. Οι οφθαλμίατροι, ο χειρουργός οφθαλμίατρος ή το οφθαλμολογικό ιατρείο ΕΟΠΥΥ θα αντιμετωπίσουν κάθε οφθαλμολογικό πρόβλημα: γλαύκωμα, καταρράκτης, στραβισμός, μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και θα σου γράψουν συνταγή για γυαλιά οράσεως.
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε
Ο Δρ. Γεώργιος Χρονόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Οφθαλμολογικού Κέντρου EyeClinic μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και να αποφύγουμε μετά την επέμβαση για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού... Η επέμβαση LASIK για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού αποτελεί πλέον μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες επεμβάσεις. Διαρκεί πολύ λίγο, μόλις 5 λεπτά και η όραση επανέρχεται αμέσως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά την επέμβαση όμως είναι απαραίτητο να ακολουθούνται μια σειρά από οδηγίες με σκοπό την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων και την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση: Κοιμηθείτε ή ξεκουραστείτε μετά την επέμβαση Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση ίσως να σας φέρουν μια κάποια δυσκολία στην όραση ή στα μάτια. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε λίγο ή απλά ξεκουραστείτε ώστε να περάσει αυτή πρώτη μετεγχειρητική περίοδος. Χρησιμοποιήστε τα κολλύρια που σας έδωσε ο γιατρός σας Μετά την ε
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Οφθαλμίατροι Καβάλας Οφθαλμίατροι