Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οφθαλμίατροι Κομοτηνή

: 11 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μαρινάκη 1, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Καταρράκτης, επιπλοκές καταρράκτη, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, επωχρική μεμβράνη, οπή ωχράς. Ενδουαλοειδική αιμορραγία, επιπλοκές διαβήτη - διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, OCT, γλαύκωμα.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Κομνηνού Σοφοκλή 2, Άνωθεν Foto Star, Κομοτηνή - Πλατεία, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός οφθαλμίατρος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Tubingen Γερμανίας.
Οφθαλμίατρος
Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου 39, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Πλήρης οφθαλμολογική μελέτη, διάθλαση, φακοί επαφής, έλεγχος στραβισμού, έλεγχος καταρράκτη, χειρουργική αντιμετώπιση, μελέτη γλαυκώματος, οπτικά πεδία, παχυμετρία κερατοειδούς.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μπλέτσα Δ. 4, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Νικολάου Γεωργίου 8, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Βασιλέως Παύλου 23, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ηροδότου 28, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Βασιλέως Παύλου 9, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Διαθλαστικές ανωμαλίες, γλαύκωμα, καταρράκτης, παθήσεις βυθού.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Βασιλέως Γεωργίου 4, Κομοτηνή, 69133, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Πλατεία Ειρήνης 66, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Λοχαγού Ορφανουδάκη 2, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Πότε επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο;

- Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα όρασης, όπως μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό, συνήθως επισκέπτονται τον οφθαλμίατρό τους μία φορά το χρόνο ώστε να αξιολογήσει την όραση τους και με την οφθαλμολογική εξέταση να διαγνώσει εάν το πρόβλημα έχει αυξηθεί/μειωθεί και εάν χρειάζεται να συνταγογραφήσει νέα γυαλιά.

- Πολλές φορές τα μάτια μας μπορούν να πάσχουν από εξωτερικές παθήσεις, όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το κριθαράκι, η ξηροφθαλμία κ.α. Ο οφθαλμίατρος θα αξιολογήσει την πάθηση και θα δώσει την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπισή της.

- Φακοί Επαφής: Σε περίπτωση κάποιας διαθλαστικής ανωμαλίας μπορούμε να προμηθευτούμε φακούς επαφής ώστε να βελτιώσουμε την όραση χωρίς τη χρήση των γυαλιών.

- Διόρθωση της όρασης με laser: Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποφασίσουμε να διορθώσουμε την όραση μας με laser. Αυτές οι επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να διορθώσουν τις διαθλαστικές ανωμαλίες, πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένα οφθαλμιατρεία.

- Εξέταση υποψήφιων οδηγών: Υπάρχουν οφθαλμίατροι συμβεβλημένοι με το υπουργείο οι οποίοι εξετάζουν την όραση των υποψήφιων οδηγών πριν από τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης ή για την ανανέωση του διπλώματος.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε τον κατάλληλο οφθαλμίατρο σε Κομοτηνή, ώστε να εξετάσει την όρασή σας και την υγεία των ματιών.
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε
Ο Δρ. Γεώργιος Χρονόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Οφθαλμολογικού Κέντρου EyeClinic μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και να αποφύγουμε μετά την επέμβαση για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού... Η επέμβαση LASIK για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού αποτελεί πλέον μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες επεμβάσεις. Διαρκεί πολύ λίγο, μόλις 5 λεπτά και η όραση επανέρχεται αμέσως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά την επέμβαση όμως είναι απαραίτητο να ακολουθούνται μια σειρά από οδηγίες με σκοπό την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων και την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση: Κοιμηθείτε ή ξεκουραστείτε μετά την επέμβαση Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση ίσως να σας φέρουν μια κάποια δυσκολία στην όραση ή στα μάτια. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε λίγο ή απλά ξεκουραστείτε ώστε να περάσει αυτή πρώτη μετεγχειρητική περίοδος. Χρησιμοποιήστε τα κολλύρια που σας έδωσε ο γιατρός σας Μετά την ε
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Οφθαλμίατροι Ροδόπης Οφθαλμίατροι