Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οφθαλμίατροι Κυκλάδων

: 17 αποτελέσματα
Φηρά, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
  • Μυωπία -
  • Αστιγματισμός -
  • Καταρράκτης -
  • Γλαύκωμα -
  • Υπερμετρωπία
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Λύγδαμη, Κάθετη Οδός Παπαβασιλείου, Νάξος, 84300, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Μελέτη γλαυκώματος, μελέτη παθήσεων αμφιβληστροειδούς (ώχρας κηλίδας, παιδοοφθαλμολογια O.C.T., ενδουαλοειδικες, ενέσεις, χειρουργική, καταρράκτη, επεμβάσεις διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού. Πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ολυμπίου Διός 13, Ερμούπολη, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Εμπειρίκου Σταματίου, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μανδηλαρά Νικηφόρου & Ασημομύτη, Ερμούπολη - Πλατεία Ηρώων, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Θερμοπυλών 26, Ερμούπολη, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Γουλανδρή Πέτρου, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οπτικά πεδία, παιδοφθαλμολογία.
Οφθαλμίατρος
Λεωφόρος Σταυρού - Κιονίων, Τήνος, 84200, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μητροπολίτου Χαλκίδος Νικολάου 6, Τήνος, 84200, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Οφθαλμίατρος
Παπαβασιλείου, Νάξος, 84300, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Κυκλάδων 16 & Κύπρου, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Αδάμαντας, Μήλος, 84800, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Διάθλαση, παρακολούθηση γλαυκώματος, ηλικιακής εκφύλιση ωχράς, διαβήτη, φωτογράφιση προσθίου ημιμορίου - βυθού.
Οφθαλμίατρος
Παροικία, Πάρος, 84400, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Md, Febo
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Παροικιά, Πάρος, 84400, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Μύκονος, Μύκονος - Δεξαμενές, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οφθαλμίατρος
Φηρά, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Διακάκη 13, Ερμούπολη, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Οφθαλμίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Πότε επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο;

- Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα όρασης, όπως μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό, συνήθως επισκέπτονται τον οφθαλμίατρό τους μία φορά το χρόνο ώστε να αξιολογήσει την όραση τους και με την οφθαλμολογική εξέταση να διαγνώσει εάν το πρόβλημα έχει αυξηθεί/μειωθεί και εάν χρειάζεται να συνταγογραφήσει νέα γυαλιά.

- Πολλές φορές τα μάτια μας μπορούν να πάσχουν από εξωτερικές παθήσεις, όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το κριθαράκι, η ξηροφθαλμία κ.α. Ο οφθαλμίατρος θα αξιολογήσει την πάθηση και θα δώσει την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπισή της.

- Φακοί Επαφής: Σε περίπτωση κάποιας διαθλαστικής ανωμαλίας μπορούμε να προμηθευτούμε φακούς επαφής ώστε να βελτιώσουμε την όραση χωρίς τη χρήση των γυαλιών.

- Διόρθωση της όρασης με laser: Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποφασίσουμε να διορθώσουμε την όραση μας με laser. Αυτές οι επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να διορθώσουν τις διαθλαστικές ανωμαλίες, πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένα οφθαλμιατρεία.

- Εξέταση υποψήφιων οδηγών: Υπάρχουν οφθαλμίατροι συμβεβλημένοι με το υπουργείο οι οποίοι εξετάζουν την όραση των υποψήφιων οδηγών πριν από τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης ή για την ανανέωση του διπλώματος.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε τον κατάλληλο οφθαλμίατρο σε Κυκλάδων, ώστε να εξετάσει την όρασή σας και την υγεία των ματιών.
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε
Ο Δρ. Γεώργιος Χρονόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Οφθαλμολογικού Κέντρου EyeClinic μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και να αποφύγουμε μετά την επέμβαση για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού... Η επέμβαση LASIK για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού αποτελεί πλέον μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες επεμβάσεις. Διαρκεί πολύ λίγο, μόλις 5 λεπτά και η όραση επανέρχεται αμέσως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά την επέμβαση όμως είναι απαραίτητο να ακολουθούνται μια σειρά από οδηγίες με σκοπό την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων και την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση: Κοιμηθείτε ή ξεκουραστείτε μετά την επέμβαση Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση ίσως να σας φέρουν μια κάποια δυσκολία στην όραση ή στα μάτια. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε λίγο ή απλά ξεκουραστείτε ώστε να περάσει αυτή πρώτη μετεγχειρητική περίοδος. Χρησιμοποιήστε τα κολλύρια που σας έδωσε ο γιατρός σας Μετά την ε