Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οφθαλμίατροι Τρικάλων

: 24 αποτελέσματα
Ασκληπιού 38 & Μανδηλαρά, 1ος όροφος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Οφθαλμίατροι

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται σύγχρονες διαγνωστικές εξετάσεις, χωρίς την ανάγκη παραπομπής σε πολυδάπανα ιατρικά κέντρα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, όπως:

 • OCT αγγειογραφία -
 • Τοπογραφία κερατοειδούς  -
 • Οπτική τομογραφία υψηλής ανάλυσης OCT -
 • Μελέτη γλαυκώματος με αυτόματη περιμετρία, μέτρηση πάχους νευρικών ινών, μέτρηση γαγγλιακών κυττάρων, φωτογράφιση κοίλανσης θηλής, γωνιοσκοπία με μέτρηση και φωτογράφιση της γωνίας του προσθίου θαλάμου -
 • Βυθοσκόπηση και ψηφιακή φωτογράφιση βυθού με Fundus camera χωρίς χρήση σταγόνων -
 • Παιδοφθαλμολογικό τμήμα με στραβισμολογική και ορθοπτική μελέτη -
 • Υπερηχογραφία - Βιομετρία – Παχυμετρία -
 • Εφαρμογή φακών επαφής για κάθε πάθηση (τορικοί, κερατόκωνου κ.λπ.) -
 • Διαγνωστικός έλεγχος των ωχροπαθειών καθώς και η θεραπεία τους με ενδοβόλβιες ενέσεις αντί VEGF -
 • Άμεση διόρθωση του δευτερογενή καταρράκτη με YAG Laser στο ιατρείο.

- Εξειδίκευση χειρουργική οφθαλμού με Φακοθρυψία και Laser και εκπαίδευση συναδέλφων στις σύγχρονες τεχνικές. - Έχοντας την τεχνογνωσία στις νέες πρωτοποριακές μεθόδους χειρουργικής αντιμετώπισης παθήσεων του οφθαλμού πραγματοποιούνται οι επεμβάσεις:

 • Επεμβάσεις καταρράκτη με φακοθρυψία -
 • Επεμβάσεις διόρθωσης μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας με συνδυασμό femtosecond και Excimer Laser -
 • Επεμβάσεις γλαυκώματος -
 • Ασκορινοστομία -
 • Πλαστικές επεμβάσεις βλεφάρων
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Καποδιστρίου Ιωάννη 25, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Καρανάσιου Αθανασίου 18, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Απόλλωνος 6, Εντός Εμπορικού Κέντρου, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Στρατιωτικός Ιατρός - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Κονδύλη Γεωργίου 37, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Γαριβάλδη 20, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Βύρωνος 14, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Κομνηνής Άννης 1-3, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Σύγχρονες οφθαλμολογικές υπηρεσίες. Δυνατότητα συνταγογράφησης γυαλιών και φαρμάκων στα πλαίσια αμειβόμενης επίσκεψης Laser, διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού. Χειρουργική αντιμετώπιση καταρράκτη, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης, μελέτη γλαυκώματος, παιδοφθαλμολογικός έλεγχος, βυθοσκόπηση, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων βυθού, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας.
Οφθαλμίατρος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Γαριβάλδη 7-9, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Απόλλωνος 13, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ηπείρου 4, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος ενηλίκων, παιδιών. Σύγχρονη διάγνωση και επέμβαση. Επισκέψεις κατ'οίκον με ραντεβού. Διαθλαστικός έλεγχος, παθήσεις ωχράς κηλίδας, ψηφιακή απεικόνιση προσθίου και οπισθίου ημιμορίου του οφθαλμού. Στατική περιμετρία (οπτικό πεδίο). Μελέτη και παρακολούθηση γλαυκώματος. Επέμβαση καταρράκτη, διαθλαστική χειρουργική, μικροεπεμβάσεις.
Οφθαλμίατρος
Άννης Κομνηνής 6, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Γαριβάλδη 12, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Οφθαλμίατρος
Μιαούλη 31, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ασκληπιού 14, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος παιδιών και ενηλίκων, συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, σύγχρονη χειρουργική του καταρράκτη, ΥΑG Laser, εφαρμογή φακών επαφής, αντιμετώπιση παθήσεων βλαφάρων, χειρουργική βλεφάρων. Παιδοοφθαλμολογία, στραβισμός, laser για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, μελέτη γλαυκώματος, αντιμετώπιση παθήσεων ωχράς κηλίδας, αμφιβληστροειδούς, υαλοειδούς ( διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια,αποφραξη φλέβας αμφιβληστροειδούς κ.α αμφιβληστροειδοπάθειες, ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας).Φωτογράφιση, καταγραφή προσθίων, οπισθίων μορίων του οφθαλμού.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Θεμιστοκλέους 4, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Απόλλωνος 26, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Ράμμου 12, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμολογικό ιατρείο.
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Ασκληπιού 7, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Οφθαλμίατρος
Χατζηπέτρου 6, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οφθαλμίατροι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Πότε επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρο;

- Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα όρασης, όπως μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό, συνήθως επισκέπτονται τον οφθαλμίατρό τους μία φορά το χρόνο ώστε να αξιολογήσει την όραση τους και με την οφθαλμολογική εξέταση να διαγνώσει εάν το πρόβλημα έχει αυξηθεί/μειωθεί και εάν χρειάζεται να συνταγογραφήσει νέα γυαλιά.

- Πολλές φορές τα μάτια μας μπορούν να πάσχουν από εξωτερικές παθήσεις, όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το κριθαράκι, η ξηροφθαλμία κ.α. Ο οφθαλμίατρος θα αξιολογήσει την πάθηση και θα δώσει την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπισή της.

- Φακοί Επαφής: Σε περίπτωση κάποιας διαθλαστικής ανωμαλίας μπορούμε να προμηθευτούμε φακούς επαφής ώστε να βελτιώσουμε την όραση χωρίς τη χρήση των γυαλιών.

- Διόρθωση της όρασης με laser: Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποφασίσουμε να διορθώσουμε την όραση μας με laser. Αυτές οι επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να διορθώσουν τις διαθλαστικές ανωμαλίες, πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένα οφθαλμιατρεία.

- Εξέταση υποψήφιων οδηγών: Υπάρχουν οφθαλμίατροι συμβεβλημένοι με το υπουργείο οι οποίοι εξετάζουν την όραση των υποψήφιων οδηγών πριν από τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης ή για την ανανέωση του διπλώματος.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε τον κατάλληλο οφθαλμίατρο σε Τρικάλων, ώστε να εξετάσει την όρασή σας και την υγεία των ματιών.
Θέλεις να αντιμετωπίσεις τα διαθλαστικά προβλήματα; Ενημερώσου για τις τεχνικές διαθλαστικής χειρουργικής που μας προτείνει ο οφθαλμίατρος κ. Μητσώνης Μιχαήλ... Οι δύο κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η LASIK και η PRK. Και οι δύο χρησιμοποιούν το laser για να σμιλεύσουν την επιφάνεια του κερατοειδή (εξωτερικό διαφανή) χιτώνα και να αλλάξουν την καμπυλότητα του με σκοπό τα είδωλα να σχηματίζονται πάνω στο αμφιβληστροειδή χιτώνα (βυθό) του ματιού. LASIK: Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser O χειρουργός δημιουργεί έναν κρημνό (λεπτή φέτα ή flap) στον κερατοειδή σαν καπάκι και το σηκώνει προς τα πίσω. Το flap δημιουργείται με ένα ειδικό μηχάνημα ακριβείας που λέγεται μικροκερατόμος. Το laser δρα κάτω από τη επιφάνεια και πάνω στο στρώμα του κερατοειδούς, σμιλεύοντας τον χωρίς να τον τραυματίζει. Το flap κλείνει και η επέμβαση τελειώνει. PRK: Φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή Η τεχνική δεν προβλέπει την δημιουργία κρημνού. Απλά αφαιρείται το επιθήλιο (επιφανειακό στρώμα) του κε
Ο Δρ. Γεώργιος Χρονόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος του Οφθαλμολογικού Κέντρου EyeClinic μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και να αποφύγουμε μετά την επέμβαση για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού... Η επέμβαση LASIK για την διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού αποτελεί πλέον μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες επεμβάσεις. Διαρκεί πολύ λίγο, μόλις 5 λεπτά και η όραση επανέρχεται αμέσως σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά την επέμβαση όμως είναι απαραίτητο να ακολουθούνται μια σειρά από οδηγίες με σκοπό την αποφυγή των οποιονδήποτε προβλημάτων και την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση: Κοιμηθείτε ή ξεκουραστείτε μετά την επέμβαση Οι πρώτες ώρες μετά την επέμβαση ίσως να σας φέρουν μια κάποια δυσκολία στην όραση ή στα μάτια. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε λίγο ή απλά ξεκουραστείτε ώστε να περάσει αυτή πρώτη μετεγχειρητική περίοδος. Χρησιμοποιήστε τα κολλύρια που σας έδωσε ο γιατρός σας Μετά την ε