Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οπτικά - Καταστήματα Οπτικών Πειραιάς

: 49 αποτελέσματα
Ακαδημίας 18, Αθήνα, 10671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Γυαλιά Οράσεως: Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό σκελετό ανάλογα με την κατατομή του προσώπου σας και την αμετρωπία σας. - Γυαλιά Ηλίου: Μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει τις τελευταίες προτάσεις των μεγαλύτερων Οίκων καθώς επίσης και σπάνια vintage κομμάτια, που χαρίζουν μοναδικό στυλ σε συνδυασμό με την αποτελεσματική προστασία από τις βλαπτικές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. - Πολυεστιακά Γυαλιά: Με την πολύχρονη πείρα μας, εγγυόμαστε την απόλυτη επιτυχία στη χρήση πολυεστιακών γυαλιών για να βλέπετε σωστά, σε όλες τις αποστάσεις. - Οφθαλμικοί Φακοί: Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλες τις επώνυμες εταιρείες οφθαλμικών φακών (Nikon, Essilor, Zeiss κ.λπ.) με εγγύηση ποιότητας και γνησιότητας. - Φακοί Επαφής: Το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με την εφαρμογή ειδικών φακών για κερατόκωνο αλλά και με τα υπόλοιπα είδη φακών επαφής. - Υγρά Φακών Επαφής: Παρέχουμε όλα τα υγρά, για φακούς όλων των τύπων (μαλακούς, ημίσκληρους κ.λπ.). - Εργαστήριο: Το κατάστημά μας διαθέτει το δικό του, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.
Ταξιαρχών 110, Κορυδαλλός, 18121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
  • Γυαλιά Ηλίου -
  • Γυαλιά Οράσεως -
  • Κρύσταλλα -
  • Φακοί Επαφής

- Επώνυμα γυαλιά οράσεως στην καλύτερη τιμή και με φακούς οράσεως ΔΩΡΕΑΝ σύμφωνα με τη συνταγή σας. - Πλήρης γκάμα από όλες τις μάρκες φακών επαφής σε όλους τους τύπους: μηνιαίοι, ημερήσιοι, έγχρωμοι, αστιγματικοί και πολυεστιακοί φακοί επαφής, από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες φακών επαφής του κόσμου. - Πάντα στις καλύτερες τιμές. - Γίνονται δεκτές συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

25ης Μαρτίου 6, Πέραμα, 18863, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οφθαλμίατροι
  • Οφθαλμολογικός έλεγχος -
  • Παθήσεις (μυωπία, πρεσβυωπία κ.λπ.) -
  • Θεραπείες
Κατάστημα Οπτικών
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, φακοί επαφής.
Κατάστημα Οπτικών
Παλαμηδίου 76, Πειραιάς - Αγία Σοφία, 18545, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Οφθαλμολογικός έλεγχος, σκελετοί οράσεως και ηλίου, φακοί επαφής, υγρά φακών επαφής.
Κατάστημα Οπτικών
Πραξιτέλους 139, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών
Φίλωνος 47, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών Ειδών
Λεωφόρος Πειραιώς - Αθηνών 76, Εντός του Factory Outlet, Πειραιάς, 18547, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α 29, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Αγίας Παρασκευής 40, Πειραιάς - Καλλίπολη, 18539, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακοί επαφής.Συνταγές όλων των ταμείων.
Κατάστημα Οπτικών
Μπουμπουλίνας 7, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Τσαμαδού 52-54 & Πραξιτέλους, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών
Ανδρούτσου Οδυσσέα 166-168, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Τσαμαδού 25, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Αποθήκη
Καραϊσκου 22, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών Ειδών
Αλκιβιάδου 121-123, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών Ειδών
Σωτήρος Διός 41, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών
Υπαπαντής 108 & Αγχιάλου 217, Πειραιάς, 18546, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών Ειδών
Τσαμαδού 58, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Κατάστημα Οπτικών
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 38 & Σωτήρος Διός, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οπτικά
Cartier
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Στην κατηγορία Οπτικά βρίσκεις συγκεντρωμένα τα καλύτερα καταστήματα οπτικών ειδών, εισαγωγείς και οπτικά καταστήματα γυαλιών οράσεως και ηλίου σε Πειραιάς. Αν ψάχνεις για οπτικά: γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, φακοί επαφής (χρωματιστοί, μιας χρήσεως, ετήσιοι) και σκελετοί γυαλιών, γυαλιά σε προσφορά, επώνυμους σκελετούς, εδώ σου έχουμε τις καλύτερες επιχειρήσεις και οίκους οπτικών σε Πειραιάς που θα σου… «βάλουν τα γυαλιά»!
H ομάδα του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μπλε ακτινοβολία και το πώς αυτή επιδρά στην όραση αλλά και την υγεία σας γενικότερα. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, το tablet και το κινητό τηλέφωνο αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, οι συσκευές αυτές εκπέμπουν ένα μπλε φως που, από τη μια, μας επιτρέπει να βλέπουμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ από την άλλη, χωρίς την κατάλληλη προστασία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά, μη αναστρέψιμα προβλήματα στην υγεία των ματιών μας… Τι είναι το μπλε φως; Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες μελέτες υποδεικνύουν την αρνητική επίδραση ενός μέρους του ορατού φάσματος, το οποίο «γειτονεύει» με την υπεριώδη ακτινοβολία. Πρόκειται για το εύρος του ορατού φάσματος που κυμαίνεται από τα 380 – 500 nm (νανόμετρα) και αφορά αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως μπλε φως, η ενέργεια του οποίου είναι σχεδόν η διπλάσια από εκείνη που έχει το ερυθρό φως στην άλλη άκρη του ορατού φάσματος. Λόγω αυτής
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Οπτικά Αττικής Οπτικά