Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οργανισμοί Ελλάδα

: 2.139 αποτελέσματα
Σαρακηνάδο, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
 • Απεντόμωση -
 • Μυοκτονία -
 • Απώθηση Πτηνών -
 • Καταπολέμηση Κοριών -
 • Θερμική Μέθοδος -
 • Απολύμανση -
 • Υποκαπνισμός -
 • Απώθηση Φιδιών -
 • Σαράκι

PESTPEDIA

 • Σαράκι -
 • Κουνούπι -
 • Περιστέρια -
 • Κατσαρίδες -
 • Μύγα -
 • Κοριοι -
 • Ψύλλοι -
 • Σκορπιοί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΜΕΛΕΤΕΣ

 • ISO 22000 -
 • ISO 9001 -
 • ISO 14001 -
 • HACCP
Αιγαίου 1, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας

Ο IRIS έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας για την επίτευξη των στόχων για τους οποίους συστάθηκε και λειτουργεί, οι οποίοι είναι:

 • Η ενίσχυση του τομέα της Βιολογικής Γεωργίας, με την παραγωγή προϊόντων πιστοποιημένης ποιότητας, που θα συνεισφέρει στην αύξηση του εισοδήματος του Έλληνα επιχειρηματία-αγρότη και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας -
 • Να βοηθήσει στην αύξηση της βιολογικής παραγωγής για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης από τους καταναλωτές, πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων Βιολογικής παραγωγής.

Πιστοποίηση βιολογικών Προϊόντων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 834/2007. - Διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ. - Πιστοποίηση Φυτικών Προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής. - Πιστοποίηση Ζωικών Προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής. - Κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστεριών και κλειδιών

Διομήδους 5, κόμβος Π.Α.Γ.Ν.Η., Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 (HACCP), Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, Υγείας και Ασφάλειας OHSAS 18001, IFS, BRC, FSSC, Σύνταξη Μελετών εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου και Αδειοδοτήσεων, Έκδοση & αποστολή ηλεκτρονικού οικονομικού περιοδικού ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ www.scribd.com/doulgeraki - - 2ο γαρφείο: Αχαρνών 49, Αθήνα, 4ος όρ.
Μη Κυβερνητική Ιατρική Ανθρωπιστική Οργάνωση - Κεντρικά Γραφεία
Σαπφούς 12, Αθήνα - Πλατεία Κουμουνδούρου, 10553, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Στα ανοιχτά πολυϊατρεία της οργάνωσης περιθάλπονται άνεργοι, άποροι, άστεγοι, κοινωνικά αποκλεισμένοι, μετανάστες, θύματα πολέμου και φυσικών καταστροφών χωρίς διακρίσεις. Ειδικά: πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κκοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Ιατρικές επισκέψεις κατ΄οίκον σε ασθενείς που δεν δύναται να προσέλθουν στο πολυιατρείο. Εμβολιασμό κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών και μειονοτήτων. Κινητές ιατρικές μονάδες που προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε ευάλωτους πληθυσμούς και κυρίως σε παιδιά. Kάλυψη επισιτιστικών αναγκών σε άτομα που ζουν σε συνθήκες ένδειας.
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
Ράλλη Πέτρου 210 & Θησέως 1, Νίκαια, 18454, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Εκπαιδευτικά και αναπτυξιακά προγράμματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, σεμινάρια, ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Σημαντικό ρόλο στην πορεία του Ομίλου έχουν τα ανθρωπιστικά προγράμματα. Εδώ και δύο τουλάχιστον έτη, ο Όμιλος σε μηνιαία βάση στηρίζει 100 και πλέον άπορες οικογένειες, με διανομή τροφίμων, γεύματα αγάπης, προσφορά βιβλίων, ρούχων και παιχνιδιών από ιδιώτες και εθελοντές. Οι εκδηλώσεις μας χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες. Πολιτιστικές δράσεις, εκπαίδευση και ενημέρωση, κοινωνικές δράσεις, περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις.
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
25ης Μαρτίου 7, Ταύρος, 17778, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Προγράμματα εκμάθησης και κατάρτισης ελληνικής γλώσσας.
Μη Κυβερνητική Ιατρική Ανθρωπιστική Οργάνωση
Πτολεμαίων 29Α, 3ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Στο πολυϊατρείο της οργάνωσης περιθάλπονται δωρεάν ανασφάλιστοι, άνεργοι, άποροι, άστεγοι, κοινωνικά αποκλεισμένοι, μετανάστες, θύματα πολέμου και φυσικών καταστροφών χωρίς διακρίσεις. Ειδικά : πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Ιατρικές επισκέψεις κατ΄οίκον σε ασθενείς που δεν δύναται να προσέλθουν στο πολυιατρείο. Εμβολιασμό κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών και μειονοτήτων. Κινητές ιατρικές μονάδες που προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε ευάλωτους πληθυσμούς και κυρίως σε παιδιά. Kάλυψη επισιτιστικών αναγκών σε άτομα που ζουν σε συνθήκες ένδειας.
Ψυχογηριατρική Εταιρία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα
Δροσοπούλου Ιωάννου 22, Αθήνα - Κυψέλη, 11257, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Το έτος 2005 αναπτύξαμε το κέντρο alzheimer, προκειμένου να αναπτύξουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη νόσο, δεδομένης της δραματικής αύξησης νέων περιστατικών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Στα πλαίσια της λειτουργίας του Κέντρου Alzheimer έχει συσταθεί Κέντρο Ημέρας, με στόχο την ενεργοποίηση κατάλληλων παρεμβάσεων σε ατομικό, ομαδικό και κοινωνικό επίπεδο, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία, η στήριξη της οικογένειας, η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση του ασθενούς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς και των φροντιστών του.
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17237, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Το Make A Wish ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος ) είναι ο οργανισμός εκπλήρωσης ευχών μια φιλανθρωπική δραστηριότητα που κάνει ευχές παιδιών πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται και στην Ελλάδα από το 1997. Ενθαρρύνουμε όσους εκπληρώνουν ευχές να κάνουν τη γενναιοδωρία τους με δωρεές, δώρα και προϊόντα. Μέσα από τα προγράμματα μας ΕΚΕ και Υιοθεσία Ευχής, αποστολή μας είναι να φέρνουμε χαμόγελο και χαρά και να ενθαρρύνουμε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μια απειλητική ασθένεια. Μπορείτε να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά με: Δωρεά, δωρίστε προϊόντα και υπηρεσίες, ενεργή συμμετοχή, ασχοληθείτε ως εθελοντής, εθελόντρια, μια συνεισφορά, δώρο.
Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Μοσχονησίων 5, Αθήνα, 11252, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Εκπαιδευτικός Οργανισμός
Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 106, Αθήνα, 11741, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Διεθνής Οργανισμός Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών και Θυμάτων Ενδοοικογενειακής Βίας
Υγείας 33, Βούλα, 16673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Γούναρη 9-11, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Οργανισμοί
Υπηρεσίες Εργαστήριο Διακριβώσεων - Μετρήσεων Ακριβείας
Ερυθρών 31, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Υπηρεσίες διακριβώσεων.
Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
26ης Οκτωβρίου 90, Θεσσαλονίκη - Σφαγεία, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Πιατοποίηση Βιολογικών Προϊόντων
Αναστασιάδου 16, Αγρίνιο, 30131, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 41, Χολαργός, 15561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Ερευνητικό Ίδρυμα
Ικάρων 1, Παραπλεύρως Σχολής Δικαστών, Καλαμαριά - Φοίνικας, 55134, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Ελληνική Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου
Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός
ΤΘ 14, Αθήνα, 11402, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Ο Οργανισμός ασχολείται με την στήριξη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.
Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων
Κοραή Αδαμάντιου 3, Αθήνα - Ακαδημία, 10564, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Οργανισμοί μπορείς να βρεις οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ομοσπονδίες, ενώσεις σε Ελλάδα.