Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οργανισμοί Ελλάδα

: 2.161 αποτελέσματα
Εθνικής Αντιστάσεως 39, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας , Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η εταιρεία Business Action ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2007. - Αντικείμενό της είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών της ελληνικής επιχείρησης με την εκπόνηση μελετών συστημάτων διαχείρισης ISO (ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001), την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υγειονομικών εφαρμογών (μυοκτονίες, απεντομώσεις, απολυμάνσεις), εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ανάληψη τεχνικοοικονομικών μελετών έρευνας και ανάπτυξης για επιχειρήσεις, έκδοση αδειών λειτουργίας εγκαταστάσεων, επέκτασης και ανέγερσης, υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας και ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. - Η εταιρεία με τα συνεργαζόμενα γραφεία της ανά την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λάρισα, Κόρινθο και Ηράκλειο) καλύπτει πλέον το σύνολο των αναγκών των επιχειρήσεων σε όλη την επικράτεια. Επίσης σε συνεργασία με την εταιρεία απεντομώσεων και μυοκτονιών Velvet Hygiene Services παρέχεται πλήρης γκάμα υγειονομικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των φιδοαποθήσεων, απωθήσεων πουλιών, τοποθέτηση παγίδων τρωκτικών και εντόμων, ψεκασμών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, απολυμάνσεων και ακαρεοκτονιών. - Η πολύχρονη πείρα μας, η στελέχωση της εταιρείας μας από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάτες, η υλικοτεχνική υποδομή μας και η πιστοποίηση της εταιρείας μας κατά ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004 και HACCP αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των τροφίμων.
Σαρακηνάδο, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
 • Απεντόμωση -
 • Μυοκτονία -
 • Απώθηση Πτηνών -
 • Καταπολέμηση Κοριών -
 • Θερμική Μέθοδος -
 • Απολύμανση -
 • Υποκαπνισμός -
 • Απώθηση Φιδιών -
 • Σαράκι

PESTPEDIA

 • Σαράκι -
 • Κουνούπι -
 • Περιστέρια -
 • Κατσαρίδες -
 • Μύγα -
 • Κοριοι -
 • Ψύλλοι -
 • Σκορπιοί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΜΕΛΕΤΕΣ

 • ISO 22000 -
 • ISO 9001 -
 • ISO 14001 -
 • HACCP
Αιγαίου 1, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας

Ο IRIS έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας για την επίτευξη των στόχων για τους οποίους συστάθηκε και λειτουργεί, οι οποίοι είναι:

 • Η ενίσχυση του τομέα της Βιολογικής Γεωργίας, με την παραγωγή προϊόντων πιστοποιημένης ποιότητας, που θα συνεισφέρει στην αύξηση του εισοδήματος του Έλληνα επιχειρηματία-αγρότη και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας -
 • Να βοηθήσει στην αύξηση της βιολογικής παραγωγής για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης από τους καταναλωτές, πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων Βιολογικής παραγωγής.

Πιστοποίηση βιολογικών Προϊόντων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 834/2007. - Διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ. - Πιστοποίηση Φυτικών Προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής. - Πιστοποίηση Ζωικών Προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα παραγωγής. - Κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστεριών και κλειδιών

Διομήδους 5, κόμβος Π.Α.Γ.Ν.Η., Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 (HACCP), Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, Υγείας και Ασφάλειας OHSAS 18001, IFS, BRC, FSSC, Σύνταξη Μελετών εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου και Αδειοδοτήσεων, Έκδοση & αποστολή ηλεκτρονικού οικονομικού περιοδικού ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ www.scribd.com/doulgeraki - - 2ο γαρφείο: Αχαρνών 49, Αθήνα, 4ος όρ.
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17237, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Το Make A Wish ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος ) είναι ο οργανισμός εκπλήρωσης ευχών μια φιλανθρωπική δραστηριότητα που κάνει ευχές παιδιών πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται και στην Ελλάδα από το 1997. Ενθαρρύνουμε όσους εκπληρώνουν ευχές να κάνουν τη γενναιοδωρία τους με δωρεές, δώρα και προϊόντα. Μέσα από τα προγράμματα μας ΕΚΕ και Υιοθεσία Ευχής, αποστολή μας είναι να φέρνουμε χαμόγελο και χαρά και να ενθαρρύνουμε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μια απειλητική ασθένεια. Μπορείτε να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά με: Δωρεά, δωρίστε προϊόντα και υπηρεσίες, ενεργή συμμετοχή, ασχοληθείτε ως εθελοντής, εθελόντρια, μια συνεισφορά, δώρο.
Μη Κυβερνητική Ιατρική Ανθρωπιστική Οργάνωση
Πτολεμαίων 29Α, 3ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Στο πολυϊατρείο της οργάνωσης περιθάλπονται δωρεάν ανασφάλιστοι, άνεργοι, άποροι, άστεγοι, κοινωνικά αποκλεισμένοι, μετανάστες, θύματα πολέμου και φυσικών καταστροφών χωρίς διακρίσεις. Ειδικά : πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Ιατρικές επισκέψεις κατ΄οίκον σε ασθενείς που δεν δύναται να προσέλθουν στο πολυιατρείο. Εμβολιασμό κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών και μειονοτήτων. Κινητές ιατρικές μονάδες που προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε ευάλωτους πληθυσμούς και κυρίως σε παιδιά. Kάλυψη επισιτιστικών αναγκών σε άτομα που ζουν σε συνθήκες ένδειας.
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
25ης Μαρτίου 7, Ταύρος, 17778, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Προγράμματα εκμάθησης και κατάρτισης ελληνικής γλώσσας.
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
Ράλλη Πέτρου 210 & Θησέως 1, Νίκαια, 18454, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Εκπαιδευτικά και αναπτυξιακά προγράμματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, σεμινάρια, ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Σημαντικό ρόλο στην πορεία του Ομίλου έχουν τα ανθρωπιστικά προγράμματα. Εδώ και δύο τουλάχιστον έτη, ο Όμιλος σε μηνιαία βάση στηρίζει 100 και πλέον άπορες οικογένειες, με διανομή τροφίμων, γεύματα αγάπης, προσφορά βιβλίων, ρούχων και παιχνιδιών από ιδιώτες και εθελοντές. Οι εκδηλώσεις μας χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες. Πολιτιστικές δράσεις, εκπαίδευση και ενημέρωση, κοινωνικές δράσεις, περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις.
Μη Κυβερνητική Ιατρική Ανθρωπιστική Οργάνωση - Κεντρικά Γραφεία
Σαπφούς 12, Αθήνα - Πλατεία Κουμουνδούρου, 10553, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Στα ανοιχτά πολυϊατρεία της οργάνωσης περιθάλπονται άνεργοι, άποροι, άστεγοι, κοινωνικά αποκλεισμένοι, μετανάστες, θύματα πολέμου και φυσικών καταστροφών χωρίς διακρίσεις. Ειδικά: πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κκοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Ιατρικές επισκέψεις κατ΄οίκον σε ασθενείς που δεν δύναται να προσέλθουν στο πολυιατρείο. Εμβολιασμό κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών και μειονοτήτων. Κινητές ιατρικές μονάδες που προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε ευάλωτους πληθυσμούς και κυρίως σε παιδιά. Kάλυψη επισιτιστικών αναγκών σε άτομα που ζουν σε συνθήκες ένδειας.
Ψυχογηριατρική Εταιρία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα
Δροσοπούλου Ιωάννου 22, Αθήνα - Κυψέλη, 11257, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Το έτος 2005 αναπτύξαμε το κέντρο alzheimer, προκειμένου να αναπτύξουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη νόσο, δεδομένης της δραματικής αύξησης νέων περιστατικών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Στα πλαίσια της λειτουργίας του Κέντρου Alzheimer έχει συσταθεί Κέντρο Ημέρας, με στόχο την ενεργοποίηση κατάλληλων παρεμβάσεων σε ατομικό, ομαδικό και κοινωνικό επίπεδο, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία, η στήριξη της οικογένειας, η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση του ασθενούς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς και των φροντιστών του.
Φορέας Πιστοποίησης Ανελκυστήρων - Κυλιόμενων Κλιμάκων - Ανυψωτικών
Ροδοδάφνης 11, Χαλάνδρι, 15233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Λεωφόρος Κηφισίας 7, Αθήνα, 11523, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Η ΕΔΕΤ ΑΕ (GRNET S.A.) από το 1998 αναπτύσσει και διαχειρίζεται το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας κατά το πρότυπο των αντίστοιχων ερευνητικών και εκπαιδευτικών δικτύων της ευρωπαϊκής ένωσης. Παρέχει στην ελληνική ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα σύγχρονες ηλεκτρονικές υποδομές και υπηρεσίες, με στόχο τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την ισότιμη συμμετοχή των μελών της στην παγκόσμια Κοινωνία της Γνώσης.
Βενιζέλου Ελευθερίου 57, Αθήνα, 10671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Πινδάρου 2, Αθήνα, 10671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός
Μουσούρου Μάρκου 89 & Στίλπωνος 33, Αθήνα - Παγκράτι, 11636, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Υπηρεσίες Διακριβώσεων - Δοκιμών Οργάνων
Αγίας Τριάδας 44, Πεύκα - Ρετζίκι, 57010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Διεθνής Πολιτιστικός - Φιλοσοφικός Οργανισμός
Αγίου Μελετίου 29, Αθήνα - Κυψέλη, 11361, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Η Νέα Ακρόπολη είναι ένας διεθνής πολιτιστικός και φιλοσοφικός οργανισμός που βρίσκεται σε περισσότερες από 55 χώρες και συγκεντρώνει πάνω από 15.000 ενεργά μέλη, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, οι οποίοι εκφράζονται σε περισσότερες από 15 γλώσσες και αντιπροσωπεύουν ένα πλατύ φάσμα θρησκευτικών πίστεων, εθνικών προελεύσεων και πολιτιστικών κληρονομιών, αποτελώντας ένα θαυμάσιο παράδειγμα κατανόησης και κοινωνικής συμβίωσης. Σήμερα, που τεράστια κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα έχουν εκδηλωθεί με πολύ άσχημες συνέπειες για όλους μας οι στόχοι της Νέας Ακρόπολης προβάλλουν πολύ επίκαιροι. Συναδελφοσύνη, γνώση, ανάπτυξη.
Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Μηχανημάτων Έργων
Ρήγα Φεραίου 2 & Λεωφόρος Αθηνών 332, Χαϊδάρι, 12462, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί Πιστοποίησης Ποιότητας
Πιστοποίηση ISO 9001.
Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός - Κίνηση Πολιτών για Τον Αλκοολικό και Το Περιβάλλον του - Βοήθεια σε Συγγενείς Αλκοολικών - Γραμματεία
Πλατεία Αναγεννήσεως 7-9, Καισαριανή, 16121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Αν έχεις καταλάβει ότι το αλκοόλ έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο απαραίτητο στη ζωή σου, ή στη ζωή κάποιου δικού σου,τότε το πρώτο βήμα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα έχει ήδη γίνει. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και τηλεφώνησε στους « Νηφάλιους» για να ζητήσεις από εκείνους τη γνώση που σώζει από τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης κατάχρησης,που αποτελεί την τρίτη πιο θανατηφόρο νόσο στον πλανήτη." Προσοχή : Οι " ΝΗΦΑΛΙΟΙ " δεν είμαστε κατά του αλκοόλ. Είμαστε υπέρ του ενημερωμένου πολίτη. 24ωρη γραμμή βοήθειας : 210 6852660.
Νέος Ενιαίος Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Είσπραξης των Συγγενικών Δικαιωμάτων Τραγουδιστών - Μουσικών και Παραγωγών
Σώχου Λαζάρου 4, Αθήνα, 11525, ΑΤΤΙΚΗΣ
Οργανισμοί
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Οργανισμοί μπορείς να βρεις οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ομοσπονδίες, ενώσεις σε Ελλάδα.