Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοδοντικοί Καλαμάτα

: 10 αποτελέσματα
Αναγνωσταρά 53, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Το ιατρείο λειτουργεί αποκλειστικά ως ορθοδοντικό ιατρείο, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, όπως διαφανείς νάρθηκες, γλωσσικά σιδεράκια και διάφανα σιδεράκια. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ορθοδοντικών και ορθογναθικών ανωμαλιών και παρέχεται προ-προσθετική ορθοδοντική θεραπεία και θεραπεία σε περιοδοντολογικούς ασθενείς, πάντα σε συνεργασία με το θεράποντα συνάδελφο. - Σκοπός είναι η ορθοδοντική θεραπεία να είναι αποτελεσματική και όσο το δυνατόν πιο σύντομη και ευχάριστη για τον ασθενή. - Παρέχεται ορθοδοντική θεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. - Αόρατη ορθοδοντική: Η ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασθενείς που θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους, αλλά δεν επιθυμούν ορθοδοντικούς μηχανισμούς που να φαίνονται. - Γλωσσική ορθοδοντική: Ορθοδοντική θεραπεία με σιδεράκια που συγκολλούνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών. Μια πολύ καλή αισθητικά επιλογή θεραπείας. - Ορθοδοντική ενηλίκων: Το 30% των ορθοδοντικών ασθενών πλέον είναι ενήλικες. Ποτέ δεν είναι αργά να βελτιώσετε το χαμόγελο σας! - Clear braces: Ορθοδοντική θεραπεία με διαφανή ''σιδεράκια'' από μονοκρυσταλλικό ζαφείρι.
Βασιλέως Κωνσταντίνου 15, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
  • Ορθοδοντική, θεραπεία παιδιών και ενηλίκων -
  • Κλασικά μεταλλικά άγκιστρα (σιδεράκια) -
  • Διαφανή άγκιστρα -
  • Νάρθηκες -
  • Invisalign system -
  • Κινητά μηχανήματα
Κιλκίς 3, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
  • Σύγχρονη Ορθοδοντική για Παιδιά -
  • Σύγχρονη Ορθοδοντική για Ενήλικες -
  • Αόρατοι Διαφανείς Νάρθηκες
Ορθοδοντικός
Σιδηροδρομικού Σταθμού 1, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ειδικός Ορθοδοντικός
Αριστομένους 67, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ειδικός ορθοδοντικός, DDS Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Wurzburg Γερμανίας.
Ειδικός Ορθοδοντικός
Κιλκίς 3, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός
Σιδηροδρομικού Σταθμού 1, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός
Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 10, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντική για παιδία και ενήλικες.
Ορθοδοντικός
Ξενοφώντος 9, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός
Αριστομένους 41, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ορθοδοντικοί
Αισθητική οδοντιατρική, όψεις, νάρθηκες, περιοδοντολογία, εξαγωγές, ορθοδοντική, τεχνητές οδοντοστοιχίες, γέφυρες, εμφυτεύματα, σιδεράκια. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Τέλος στα στραβά δόντια! Στην κατηγορία Ορθοδοντικοί θα επιλέξεις τον καλύτερο ορθοδοντικό σε Καλαμάτα για το πιο όμορφο χαμόγελο! Βελτίωσε και διατήρησε την υγεία των δοντιών, των γνάθων, την μάσηση, την κατάποση, την ομιλία και την καθαριότητα των δοντιών σου με τη βοήθεια της ορθοδοντικής.
Η ορθοδοντική δίνει την λύση στα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα των δοντιών, μάθε τα πάντα για τα γλωσσικά σιδεράκια από τον Ορθοδοντικό κ. Δημήτρη Γαλακτόπουλο... Η ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με το χαμόγελο την καλαισθησία αλλά και την καλή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος συνολικά. Παραδοσιακά ο ορθοδοντικός χρησιμοποιεί σιδεράκια (άγκιστρα) που συγκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και σύρματα που δένονται στη σχισμή των αγκίστρων. Με αυτά τα εργαλεία και την εναλλαγή συρμάτων από ελαστικά σε σκληρότερα επιτυγχάνει την σταδιακή μετακίνηση των δοντιών στην επιθυμητή θέση. Στην Ελλάδα υπάρχει η στρεβλή άποψη ότι η ορθοδοντική είναι μόνο για τα παιδιά και οι ενήλικες που δεν διόρθωσαν τα δόντια τους σε μικρή ηλικία διστάζουν να το αποφασίσουν. Η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη, καθώς η ορθοδοντική μπορεί να διορθώσει προβλήματα αισθητικά και λειτουργικά σε όλες τις ηλικίες και επιπρόσθετα υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μετ
O Dr. Δημήτριος Μοίρας, μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την προσθετική και την ορθοδοντική παρέμβαση, ώστε να γνωρίζουμε ποια μέθοδο να επιλέξουμε προκειμένου να αποκτήσουμε όμορφο χαμόγελο .... Ένας γρήγορος τρόπος να αποκτήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο είναι η προσθετική παρέμβαση. Τα στραβά δόντια μπορούν να κρυφτούν πίσω από μια τεχνητή «μάσκα» ώστε να δείχνουν «ίσια». Αυτή η μόνιμη «μάσκα» μπορεί να είναι μια «πρόσοψη» (πορσελάνης ή ρητίνης),ή μια «θήκη» (στεφάνη) και η τοποθέτηση της απαιτεί την επεξεργασία του σμάλτου των δοντιών και  τη χρήση μιας «κόλλας». Αυτή η εργασία πάνω στο σμάλτο μπορεί να σημαίνει αφαίρεση τμημάτων του δοντιού με «τρόχισμα» ή με επίδραση χημικών ουσιών. Έτσι το σμάλτο υφίσταται μια κάποιου βαθμού μόνιμη αλλοίωση. Παράλληλα αλλάζουν οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της στοματικής υγιεινής. Η πρόσοψη/στεφάνη κολλιέται μόνιμα και από εκεί και πέρα η κατάσταση είναι συνήθως μη αναστρέψιμη. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα (ερεθισμός των ούλων, θραύση, αλλαγή χρώμ