Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοδοντικοί Κομοτηνή

: 4 αποτελέσματα
Πλ. Ειρήνης 59, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντική θεραπεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων. - Κινητοί και ακίνητοι μηχανισμοί , αισθητικά σιδεράκια, θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες - INVISALIGN.
Δημάρχου Μπλέτσα 22, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοδοντικοί

Στόχος του Ιατρείου μας είναι ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο σε ένα φιλικό, χαρούμενο και μοντέρνο περιβάλλον. Στο ορθοδοντικό ιατρείο μας παρέχονται αποκλειστικά ορθοδοντικές θεραπείες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με τις πιο σύγχρονες διεθνείς μεθόδους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αίτια των ορθοδοντικών προβλημάτων και αποφεύγοντας όταν είναι εφικτό τους θεραπευτικούς συμβιβασμούς (π.χ. εξαγωγές υγειών δοντιών). - Το ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για τη χρήση αόρατων διαφανών - ναρθήκων (Invisalign, Clear Aligners), όπως επίσης και για τη θεραπεία με τη χρήση αόρατων γλωσσικών τεχνικών (Incognito, WIN) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. - Φάσμα Υπηρεσιών:

 • Ορθοδοντική Παίδων και Εφήβων -
 • Ορθοδοντική Ενηλίκων -
 • Γλωσσική Ορθοδοντική (αόρατα σιδεράκια) -
 • Ορθοδοντική με τη μέθοδο Invisalign (αόρατοι νάρθηκες) -
 • Ορθοδοντική με τη μέθοδο DAMON (ταχύτερη θεραπεία με αποφυγή εξαγωγών) -
 • Μεταλλικά Σιδεράκια -
 • Κεραμικά Σιδεράκια -
 • Ορθοδοντική σε συνδυασμό με ορθογναθική χειρουργική -
 • Προσθετική ορθοδοντική -
 • Ορθοδοντική σε ασθενείς με περιοδοντολογικό ιστορικό -
 • Ορθοδοντική σε περιπτώσεις συνδρόμων και σχιστιών. -
 • Ακτινολογία με ψηφιακό ορθοπαντομογράφο, Τρισδιάστατη (3D) διαγνωστική απεικόνιση, λήψεις πανοραμικής ακτινογραφίας (επιλογή γνάθων και τεταρτημορίων) κροταφογναθικών διαρθρώσεων, ιγμορείων.
Ορθοδοντικός
Δημοκρίτου 2, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοδοντικοί
Ορθοδοντικός - Οδοντίατρος
Βέμπο Σοφίας 12, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοδοντικοί
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Τέλος στα στραβά δόντια! Στην κατηγορία Ορθοδοντικοί θα επιλέξεις τον καλύτερο ορθοδοντικό σε Κομοτηνή για το πιο όμορφο χαμόγελο! Βελτίωσε και διατήρησε την υγεία των δοντιών, των γνάθων, την μάσηση, την κατάποση, την ομιλία και την καθαριότητα των δοντιών σου με τη βοήθεια της ορθοδοντικής.
Η ορθοδοντική δίνει την λύση στα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα των δοντιών, μάθε τα πάντα για τα γλωσσικά σιδεράκια από τον Ορθοδοντικό κ. Δημήτρη Γαλακτόπουλο... Η ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με το χαμόγελο την καλαισθησία αλλά και την καλή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος συνολικά. Παραδοσιακά ο ορθοδοντικός χρησιμοποιεί σιδεράκια (άγκιστρα) που συγκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και σύρματα που δένονται στη σχισμή των αγκίστρων. Με αυτά τα εργαλεία και την εναλλαγή συρμάτων από ελαστικά σε σκληρότερα επιτυγχάνει την σταδιακή μετακίνηση των δοντιών στην επιθυμητή θέση. Στην Ελλάδα υπάρχει η στρεβλή άποψη ότι η ορθοδοντική είναι μόνο για τα παιδιά και οι ενήλικες που δεν διόρθωσαν τα δόντια τους σε μικρή ηλικία διστάζουν να το αποφασίσουν. Η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη, καθώς η ορθοδοντική μπορεί να διορθώσει προβλήματα αισθητικά και λειτουργικά σε όλες τις ηλικίες και επιπρόσθετα υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μετ
O Dr. Δημήτριος Μοίρας, μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την προσθετική και την ορθοδοντική παρέμβαση, ώστε να γνωρίζουμε ποια μέθοδο να επιλέξουμε προκειμένου να αποκτήσουμε όμορφο χαμόγελο .... Ένας γρήγορος τρόπος να αποκτήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο είναι η προσθετική παρέμβαση. Τα στραβά δόντια μπορούν να κρυφτούν πίσω από μια τεχνητή «μάσκα» ώστε να δείχνουν «ίσια». Αυτή η μόνιμη «μάσκα» μπορεί να είναι μια «πρόσοψη» (πορσελάνης ή ρητίνης),ή μια «θήκη» (στεφάνη) και η τοποθέτηση της απαιτεί την επεξεργασία του σμάλτου των δοντιών και  τη χρήση μιας «κόλλας». Αυτή η εργασία πάνω στο σμάλτο μπορεί να σημαίνει αφαίρεση τμημάτων του δοντιού με «τρόχισμα» ή με επίδραση χημικών ουσιών. Έτσι το σμάλτο υφίσταται μια κάποιου βαθμού μόνιμη αλλοίωση. Παράλληλα αλλάζουν οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της στοματικής υγιεινής. Η πρόσοψη/στεφάνη κολλιέται μόνιμα και από εκεί και πέρα η κατάσταση είναι συνήθως μη αναστρέψιμη. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα (ερεθισμός των ούλων, θραύση, αλλαγή χρώμ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ορθοδοντικοί Ροδόπης Ορθοδοντικοί