Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπαιδικοί Έβρου

: 19 αποτελέσματα
Πλατεία Ειρήνης 66, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Αρθροπλαστική Ισχίου, Γόνατος, μικρής επεμβατικότητας, AMIS, Ρομποτική γόνατος και όλο το φάσμα των ορθοπαιδικών παθήσεων.
Βασιλέως Γεωργίου 134, Σουφλί, 68400, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Παρακολούθηση συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση τραύματος αθλητιατρικών κακώσεων, παιδοορθοπαιδικών παθήσεων οστεοπόρωση μυοσκελετικών παθήσεων (τενοντίτιδες, αρθραλγίες, αρθρίτιδες, ενδοαρθρικές εγχύσεις, αρθροπλαστικές ενδοαρθρικές. Επισκέψεις κατ' οίκον κατόπιν συνεννόησης.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματιολόγος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Βενιζέλου Ελευθερίου 40, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Μέτρηση σκολίωσης χωρίς ακτινοβολία σε παιδιά και ενήλικες ! Επαγγελματική αξιολόγηση για ειδική θεραπεία της σπονδυλικής στήλης με ατομικό ασκησιολόγιο για κάθε ασθενή. Σηπτικό χειρουργείο. Αναλαμβάνω σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, εκτεινασόμενο δάκτυλο, αφαίρεση λιπωμάτων, μορφωμάτων, κύστεων, σπίλων. Καθαρισμός ελκών, θεραπεία με αυτόλογους παράγοντες. Θερμοκαταγραφή φλεγμονών του μυοσκελετικού συστήματος.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Βενιζέλου Ελευθερίου 31, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Λεωφόρος 14ης Μαΐου 28-30, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Πανταζίδη Αθανασίου 48, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τσερκέζη 12, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ορθοπαιδικός
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 21, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Βενιζέλου Ελευθερίου 44, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός
Καραϊσκάκη 10, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός
Όθωνος 6, Διδυμότειχο, 68300, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Μητροπολίτου Ιωακείμ Καβύρη 5, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός - Αθλητίατρος
Μαζαράκη 11, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματιολόγος
25ης Μαρτίου 18, Φέρες, 68500, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Αθλητικές κακώσεις - Παιδοορθοπαιδικές παθησεις - Οστεοαρθρίτιδα - Οστεοπόρωση - Παθήσεις σπονδυλικής - Διαστρέμματα - Κατάγματα - Ενδαρθρικές εγχύσεις - Αυτόλογοι αυξητικοί επουλωτικοί παράγοντες(PRP) - Σηπτικό Χειρουργείο,Μικροεπεμβάσεις(σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,εκτεινασσόμενο δακτυλος,αφαίρεση λιπωμάτων,κύστεων,σπίλων,καθαρισμός κατακλύσεων).
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Έβρου 4-6, Αθήνα - Πλατεία Μαβίλη, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός
Βενιζέλου Ελευθερίου 35-39, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Λεωφόρος Δημοκρατίας 270, Αλεξανδρούπολη, 68132, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Σκρα 5, Ορεστιάδα, 68200, ΕΒΡΟΥ
Ορθοπαιδικοί
6ο χλμ Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Μάκρης, Αλεξανδρούπολη - Δραγάνα, 68100, ΕΒΡΟΥ
Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Ορθοπαιδικός ή ορθοπεδικός; Όπως κι αν τους γράφουμε, στην κατηγορία Ορθοπαιδικοί σε Έβρου έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους ορθοπαιδικούς ιατρούς και τα ορθοπαιδικά ιατρεία. Αν το πρόβλημα είναι η αρθρίτιδα, η σκολίωση, η σπονδυλική στήλη, τα άκρα, η οστεοπόρωση, τότε η λύση είναι οι ορθοπαιδικοί γιατροί. Και φυσικά, η πιο ενημερωμένη λίστα ορθοπαιδικών ΕΟΠΥΥ σε Έβρου είναι στη διάθεσή σου.
Ο ορθοπαιδικός χειρούργος, κ. Νικόλαος Λασανιάνος μας ενημερώνει για την οστεοπόρωση που εμφανίζεται στις νεαρές εγκύους και συστήνει τον τρόπο αντιμετώπισής του... Η Οστεοπόρωση αποτελεί νόσο η οποία χαρακτηρίζεται από απώλεια της φυσιολογικής πυκνότητας των οστών,  τα οποία γίνονται αδύνατα και εύθραυστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αντοχής τους και συνεπακόλουθα τον κίνδυνο κατάγματος, είτε με ήπιο τραυματισμό είτε και αυτόματα. Η Οστεοπόρωση,  συνήθως αφορά ηλικιωμένες γυναίκες και αποδίδεται στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων στο γυναικείο οργανισμό μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, εκτός από τις ηλικιωμένες γυναίκες η οστεοπόρωση μπορεί να αφορά τόσο τον αντρικό πληθυσμό, όσο και τον νεανικό γυναικείο πληθυσμό σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αλλά δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, που αφορά τις νέες προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι η Οστεοπόρωση της Κύησης και της Γαλουχίας. Η κατάσταση αυτή αφορά τη μείωση της οστικής πυκνότητας των εγκύων γυ
Ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος, Νικόλαος Λασανιάνος, μας ενημερώνει για την αντιμετώπιση της Κήλης του Μεσοσπονδύλιου αλλά και για την τεχνική της Δισκοπλαστικής … H Δισκοπλαστική αποτελεί σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης της δισκοπάθειας,  της Αυχενικής και τη Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης. Πρόκειται για μία ελάχιστης επεμβατικότητας μη χειρουργική τεχνική. Με άλλα λόγια ο ασθενής μπορεί να βρει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του χρόνιου πόνου του αυχένα, της μέσης και των ποδιών χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο. Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 20 περίπου λεπτών γίνεται διαδερμική έγχυση (χωρίς ανοιχτή τομή) ειδικού ζελατινούχου υλικού (αποτελούμενου από αιθυλική αλκοόλη, κυτταρίνη και ακτινοσκιερή ουσία) εντός του μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχει υποστεί εκφύλιση και κήλη. Ο ασθενής,  δε χρειάζεται να λάβει γενική αναισθησία ενώ η επέμβαση δεν είναι καθόλου αιματηρή. Στα σημεία εισόδου των ειδικών λεπτών βελόνων που χρησιμοποιούνται γίνεται τοπική αναισθησί