Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπαιδικοί Κοζάνη

: 11 αποτελέσματα
Ελ. Βενιζέλου 2, Κοζάνη, 50100, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Θεραπεία με PRP (ΑΥΤΟΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) - Θεραπεία με Βλαστοκύτταρα (stem cells) - - ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ: - Θεραπεία μεσοσπονδυλίου δίσκου με gel (Disc Gel) - Δισκοπλαστική - Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου (ανοικτή, μικροδισκεκτομή) - Κυφοπλαστική, σπονδυλοπλαστική - Αρθροσκόπηση γόνατος - Αρθροσκόπηση ισχίου - Ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου - Ρήξη οπισθίου χιαστού συνδέσμου - Ρήξεις των Μηνίσκων - Αρχόμενη οστεοαρθρίτιδα του γόνατος - Βλάβες του Αρθρικού Χόνδρου - - ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Ολική αρθροπλαστική Ώμου - Ολική αρθροπλαστική Ισχίου (MIS) - Ολική αρθροπλαστική γόνατος - Προχωρημένη Οστεοαρθρίτιδα ώμου/ισχίου/γόνατος - Κατάγματα
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ , ΥΠΕΘΑ
Φιλίππου Β 39, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός χειρουργός, αθλίατρος, τραυματολόγος, στρατιωτικός ιατρός.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Φιλίππου Β 2, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Επισκέψεις κατ’ οίκον. Ιατρός αγώνων. Συμβεβλημένος με το τμήμα συγκοινωνιών. Συνεργασία με την κλινική Εuromedica Κοζάνης. Μείζονες ορθοπαιδικές επεμβάσεις, μικροεπεμβάσεις, αρθροσκόπηση ωμού, γόνατος, ποδοκνημικής, εγχύσεις υπερηχογραφικώς καθοδηγούμενες. Ο ορθοπαιδικός είναι πάντα στην διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Μελά Παύλου 7, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Δήμτσα Μαργαρίτη 20, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Στοάς & Τράντα Ιωάννη, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Σαρανταπόρου 3, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Αθλητικές κακώσεις, αρθροσκοπική χειρουργική, αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος, παθήσεις σπονδυλικής στήλης, παιδοορθοπαιδικές παθήσεις.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Τσόντζα 3, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Αρθρίτιδα, τραύμα, αθλητικές κακώσεις, αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, αρθροσκόπηση, ορθοπαιδική παίδων, οστεοπόρωση, μικροχειρουργική, PRP.
Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Ιπποκράτους 9, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματιολόγος
Λιούφη Παναγιώτη 3, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Φιλίππου Β 7, Εντός Συγκροτήματος Ιατρείων Ίασις, Κοζάνη, 50131, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Αθλητικές κακώσεις, παιδοορθοπαιδική, κατάγματα ενηλίκων και παίδων, βιολογικές θεραπείες ( PRPs, Υαλουρονικό οξύ ), μυοσκελετικός υπέρηχος αρθροσκόπηση ώμου και γόνατος, ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος, μικροχειρουργική άνω και κάτω άκρου.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Ορθοπαιδικός ή ορθοπεδικός; Όπως κι αν τους γράφουμε, στην κατηγορία Ορθοπαιδικοί σε Κοζάνη έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους ορθοπαιδικούς ιατρούς και τα ορθοπαιδικά ιατρεία. Αν το πρόβλημα είναι η αρθρίτιδα, η σκολίωση, η σπονδυλική στήλη, τα άκρα, η οστεοπόρωση, τότε η λύση είναι οι ορθοπαιδικοί γιατροί. Και φυσικά, η πιο ενημερωμένη λίστα ορθοπαιδικών ΕΟΠΥΥ σε Κοζάνη είναι στη διάθεσή σου.
Ο ορθοπαιδικός χειρούργος, κ. Νικόλαος Λασανιάνος μας ενημερώνει για την οστεοπόρωση που εμφανίζεται στις νεαρές εγκύους και συστήνει τον τρόπο αντιμετώπισής του... Η Οστεοπόρωση αποτελεί νόσο η οποία χαρακτηρίζεται από απώλεια της φυσιολογικής πυκνότητας των οστών,  τα οποία γίνονται αδύνατα και εύθραυστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αντοχής τους και συνεπακόλουθα τον κίνδυνο κατάγματος, είτε με ήπιο τραυματισμό είτε και αυτόματα. Η Οστεοπόρωση,  συνήθως αφορά ηλικιωμένες γυναίκες και αποδίδεται στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων στο γυναικείο οργανισμό μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, εκτός από τις ηλικιωμένες γυναίκες η οστεοπόρωση μπορεί να αφορά τόσο τον αντρικό πληθυσμό, όσο και τον νεανικό γυναικείο πληθυσμό σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αλλά δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, που αφορά τις νέες προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι η Οστεοπόρωση της Κύησης και της Γαλουχίας. Η κατάσταση αυτή αφορά τη μείωση της οστικής πυκνότητας των εγκύων γυ
Ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος, Νικόλαος Λασανιάνος, μας ενημερώνει για την αντιμετώπιση της Κήλης του Μεσοσπονδύλιου αλλά και για την τεχνική της Δισκοπλαστικής … H Δισκοπλαστική αποτελεί σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης της δισκοπάθειας,  της Αυχενικής και τη Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης. Πρόκειται για μία ελάχιστης επεμβατικότητας μη χειρουργική τεχνική. Με άλλα λόγια ο ασθενής μπορεί να βρει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του χρόνιου πόνου του αυχένα, της μέσης και των ποδιών χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο. Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 20 περίπου λεπτών γίνεται διαδερμική έγχυση (χωρίς ανοιχτή τομή) ειδικού ζελατινούχου υλικού (αποτελούμενου από αιθυλική αλκοόλη, κυτταρίνη και ακτινοσκιερή ουσία) εντός του μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχει υποστεί εκφύλιση και κήλη. Ο ασθενής,  δε χρειάζεται να λάβει γενική αναισθησία ενώ η επέμβαση δεν είναι καθόλου αιματηρή. Στα σημεία εισόδου των ειδικών λεπτών βελόνων που χρησιμοποιούνται γίνεται τοπική αναισθησί
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ορθοπαιδικοί Κοζάνης Ορθοπαιδικοί