Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπαιδικοί Λασιθίου

: 8 αποτελέσματα
Ορθοπαιδικός
Γιαμπουδάκη 7 & Φιλελλήνων 21, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Ιωάννης Γ. Ρουκουνάκης MD, MSc. Σύγχρονο ορθοπαιδικό ιατρείο, εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που μπορούν στα χέρια του ορθοπαιδικού Ιωάννη Γ. Ρουκουνάκη να βοηθήσουν στην διερεύνηση της νόσου και στην στοχευμένη θεραπεία. Πρότυπο ιατρείο διερεύνησης και θεραπείας της οστεοπόρωσης. Ορθοπαιδικός παίδων.
Ορθοπαιδικός
Σητεία, Σητεία - Ξηροκαμάρες, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Καζάνη 7, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Ερυθρού Σταυρού 50, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Χερουργός Ορθοπαιδικός
Καποδίστρια Ιωάννη & Επισκόπου Ζαχαρία, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Πλαστήρα Νικολάου 58, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Σωτηρίου Διδώς 2, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Ομηρείας 11, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ορθοπαιδικοί
Αθλητικές κακώσεις. Επανορθωτική χειρουργική ωμού, ισχίου, γόνατος. Μεταβολικές νόσοι των οστών. Ενδαρθρικές ενέσεις γόνατος, ώμου, ισχίων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Ορθοπαιδικός ή ορθοπεδικός; Όπως κι αν τους γράφουμε, στην κατηγορία Ορθοπαιδικοί σε Λασιθίου έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους ορθοπαιδικούς ιατρούς και τα ορθοπαιδικά ιατρεία. Αν το πρόβλημα είναι η αρθρίτιδα, η σκολίωση, η σπονδυλική στήλη, τα άκρα, η οστεοπόρωση, τότε η λύση είναι οι ορθοπαιδικοί γιατροί. Και φυσικά, η πιο ενημερωμένη λίστα ορθοπαιδικών ΕΟΠΥΥ σε Λασιθίου είναι στη διάθεσή σου.
Ο ορθοπαιδικός χειρούργος, κ. Νικόλαος Λασανιάνος μας ενημερώνει για την οστεοπόρωση που εμφανίζεται στις νεαρές εγκύους και συστήνει τον τρόπο αντιμετώπισής του... Η Οστεοπόρωση αποτελεί νόσο η οποία χαρακτηρίζεται από απώλεια της φυσιολογικής πυκνότητας των οστών,  τα οποία γίνονται αδύνατα και εύθραυστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αντοχής τους και συνεπακόλουθα τον κίνδυνο κατάγματος, είτε με ήπιο τραυματισμό είτε και αυτόματα. Η Οστεοπόρωση,  συνήθως αφορά ηλικιωμένες γυναίκες και αποδίδεται στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων στο γυναικείο οργανισμό μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, εκτός από τις ηλικιωμένες γυναίκες η οστεοπόρωση μπορεί να αφορά τόσο τον αντρικό πληθυσμό, όσο και τον νεανικό γυναικείο πληθυσμό σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αλλά δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, που αφορά τις νέες προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι η Οστεοπόρωση της Κύησης και της Γαλουχίας. Η κατάσταση αυτή αφορά τη μείωση της οστικής πυκνότητας των εγκύων γυ
Ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος, Νικόλαος Λασανιάνος, μας ενημερώνει για την αντιμετώπιση της Κήλης του Μεσοσπονδύλιου αλλά και για την τεχνική της Δισκοπλαστικής … H Δισκοπλαστική αποτελεί σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης της δισκοπάθειας,  της Αυχενικής και τη Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης. Πρόκειται για μία ελάχιστης επεμβατικότητας μη χειρουργική τεχνική. Με άλλα λόγια ο ασθενής μπορεί να βρει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του χρόνιου πόνου του αυχένα, της μέσης και των ποδιών χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο. Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 20 περίπου λεπτών γίνεται διαδερμική έγχυση (χωρίς ανοιχτή τομή) ειδικού ζελατινούχου υλικού (αποτελούμενου από αιθυλική αλκοόλη, κυτταρίνη και ακτινοσκιερή ουσία) εντός του μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχει υποστεί εκφύλιση και κήλη. Ο ασθενής,  δε χρειάζεται να λάβει γενική αναισθησία ενώ η επέμβαση δεν είναι καθόλου αιματηρή. Στα σημεία εισόδου των ειδικών λεπτών βελόνων που χρησιμοποιούνται γίνεται τοπική αναισθησί