Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Ιωάννινα

: 12 αποτελέσματα
Τρικούπη Χαριλάου 13, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδικευμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων – παίδων. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου – αστάθειας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση βαρηκοΐας – εμβοών (πλήρης ακουολογικός έλεγχος). - Πλήρης ενδοσκόπηση και βιντεοσκόπηση ανώτερου αναπνευστικού για λεπτομερή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση νοσημάτων μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγα, στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα και λάρυγγα. Με έμφαση σε προβλήματα ρινικής αναπνοής και κεφαλαλγίες, διαταραχές κατάποσης και φωνής. - Διερεύνηση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας και αντιμετώπιση των ΩΡΛ παθήσεων που ευθύνονται συνήθως. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας: - τεστ αλλεργίας - πρόληψη και φαρμακευτική αντιμετώπιση - εφαρμογή υπερήχων για τη χειρουργική σμίκρυνση των ρινικών κογχών - Ενδοσκόπηση ρινοφάρυγγα σε παιδιά (ανώδυνα και χωρίς ακτινοβολία) για τον έλεγχο υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), που ευθύνεται συχνά για διαταραχές ύπνου, ροχαλητό και συχνές ωτίτιδες. - ΩΡΛ επεμβάσεις με τοπική αναισθησία: - εφαρμογή χειρουργικών υπερήχων για την αντιμετώπιση της χρόνιας ρινικής συμφόρησης, του ροχαλητού, της αλλεργικής ρινίτιδας και της χρόνιας αμυγδαλίτιδας - δυσοσμίας στόματος - αφαίρεση μορφωμάτων και λήψη βιοψιών από πρόσωπο, μύτη, στόμα και φάρυγγα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σμύρνης 2, Ιωάννινα - Πλατεία Πάργης, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπάζογλου 8, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
28ης Οκτωβρίου 21, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δωδώνης 24, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Νικολάου Δοσίου 8, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου
Παπάζογλου 16 & Κάνιγγος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Τμήματα: διαταραχών ακοής και ισορροπίας, διαταραχών φωνής και κατάποσης, ροχαλητού υπνικής άπνοιας, ρινολογικό αλλεργικής ρινίτιδας, διαταραχών όσφρησης και γεύσης, παθήσεων σιελογόνων αδένων, χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καλιάφα Σ. 1Α & Δωδώνης 10, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Ιωάννινα; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Ιωάννινα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Ιωάννινα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Οι αμυγδαλές είναι τμήμα του λεμφικού ιστού και αποτελούν έναν φίλτρο ιών και βακτηρίων που εισέρχονται στο σώμα μέσω της μύτης και του στόματος προκαλώντας λοιμώξεις στον οργανισμό. Ο Ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο ειδικός γιατρός που θα εκτιμήσει με τον ενδοσκοπικό έλεγχο αν υπάρχει παθολογία από τα γύρω όργανα όπως τα ιγμόρεια ή υπόλειμμα από κρεατάκια ,ευρήματα τα οποία αποτελούν προδιαθεσικό παράγοντα για συχνές αμυγδαλίτιδες. Οι αμυγδαλές λοιπόν είναι ο συνήθης ύποπτος όταν υπάρχει εξαιρετική δυσκολία στην κατάποση ακόμη και του σάλιου, παρατεινόμενη  δεκατική πυρετική κίνηση, πρησμένοι  αδένες και έντονη κατάπτωση καθώς και κακοσμία. Η ένδειξη  για να αφαιρεθούν χειρουργικά οι αμυγδαλές σχετίζεται με  το μέγεθός τους τη συχνότητα, τον τύπο και τη σοβαρότητα των λοιμώξεων που προκαλούν ή αν υπάρχει περιαμυγδαλικό απόστημα στο ιστορικό του ασθενούς. Αν λόγω μεγάλου μεγέθους φράζουν τη δίοδο στο φάρυγγα και προκαλούν έντονο ροχαλητό ή και άπνοιες που οδηγούν σε κακή οξυγόνωση του ορ
Συχνά χειρουργικά προβλήματα στα παιδιά αποτελούν το ροχαλητό, οι άπνοιες και η βαρηκοΐα, που κυρίως οφείλονται σε μεγάλα κρεατάκια, αμυγδαλές και παρουσία υγρού στα αυτιά. H έγκαιρη επίσκεψη και αξιολόγηση από τον παιδοΩΡΛ  σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξέλιξη της χειρουργικής αντιμετώπισης στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, θεωρείται απαραίτη γιατί αλλάζει τη πρόγνωση όλων αυτών των παθήσεων. Τα κρεατάκια πλέον μπορούν να ελεγχθούν άμεσα και πολύ πιο αξιόπιστα με την ενδοσκόπηση, ,καθώς και  η παρουσία πολυπόδων στη μύτη ή η ατρησία των ρινικών χοανών. Ο έλεγχος του λάρυγγα με το εύκαμπτο ενδοσκόπιο σε περιπτώσεις διαταραχών της χροιάς της φωνής, σε επίμονο βήχα ή σε λοιμώξεις, καθώς και σε δυσκολία της αναπνοής είναι πολύ σημαντικό μέσο, ώστε να εξακριβωθεί αν συνυπάρχει και άλλη παθολογία όπως η παλινδρόμηση. Η παρουσία υγρού στα αυτιά, δηλαδή η εκκριτική ωτίτιδα, σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζεται με παρακέντηση του τυμπάνου, με ή χωρίς τοποθέτηση σωληνίσκου αερισμού, για να