Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Ιωάννινα

: 11 αποτελέσματα
Τρικούπη Χαριλάου 13, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδικευμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων – παίδων. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου – αστάθειας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση βαρηκοΐας – εμβοών (πλήρης ακουολογικός έλεγχος). - Πλήρης ενδοσκόπηση και βιντεοσκόπηση ανώτερου αναπνευστικού για λεπτομερή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση νοσημάτων μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγα, στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα και λάρυγγα. Με έμφαση σε προβλήματα ρινικής αναπνοής και κεφαλαλγίες, διαταραχές κατάποσης και φωνής. - Διερεύνηση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας και αντιμετώπιση των ΩΡΛ παθήσεων που ευθύνονται συνήθως. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας: - τεστ αλλεργίας - πρόληψη και φαρμακευτική αντιμετώπιση - εφαρμογή υπερήχων για τη χειρουργική σμίκρυνση των ρινικών κογχών - Ενδοσκόπηση ρινοφάρυγγα σε παιδιά (ανώδυνα και χωρίς ακτινοβολία) για τον έλεγχο υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), που ευθύνεται συχνά για διαταραχές ύπνου, ροχαλητό και συχνές ωτίτιδες. - ΩΡΛ επεμβάσεις με τοπική αναισθησία: - εφαρμογή χειρουργικών υπερήχων για την αντιμετώπιση της χρόνιας ρινικής συμφόρησης, του ροχαλητού, της αλλεργικής ρινίτιδας και της χρόνιας αμυγδαλίτιδας - δυσοσμίας στόματος - αφαίρεση μορφωμάτων και λήψη βιοψιών από πρόσωπο, μύτη, στόμα και φάρυγγα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σμύρνης 2, Ιωάννινα - Πλατεία Πάργης, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπάζογλου 8, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
28ης Οκτωβρίου 21, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου
Παπάζογλου 16 & Κάνιγγος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Τμήματα: διαταραχών ακοής και ισορροπίας, διαταραχών φωνής και κατάποσης, ροχαλητού υπνικής άπνοιας, ρινολογικό αλλεργικής ρινίτιδας, διαταραχών όσφρησης και γεύσης, παθήσεων σιελογόνων αδένων, χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καλιάφα Σ. 1Α & Δωδώνης 10, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Νικολάου Δοσίου 8, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Ιωάννινα; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Ιωάννινα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Ιωάννινα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
H φωνή παράγεται από τις φωνητικές χορδές , δύο λευκές ταινίες που πάλλονται και έρχονται σε πλήρη επαφή μεταξύ τους με αποτέλεσμα να έχει κανείς μια καθαρή φωνή και με ένταση. Καθοριστικός παράγοντας για τη σωστή θεραπεία της βραχνής φωνής είναι και η μεγάλη πείρα και εξειδίκευση του Ωτορινολαρυγγολόγου. Ποια είναι τα πιο συχνά αίτια της βραχνής φωνής ; Τα πιο συχνά αίτια είναι οι πολύποδες ,οι κύστεις ,οι κάλοι, η πολυποειδής εκφύλιση ή το οίδημα του Reinke,το κοκκίωμα και πιο σπάνια ο καρκίνος, τα θηλώματα και οι λαρυγγοκήλες. Πώς γίνεται η διάγνωση των προβλημάτων της φωνής; Η διάγνωση γίνεται με τα ενδοσκόπια, εύκαμπτα ή άκαμπτα, τα οποία, σε σύνδεση με το μόνιτορ μας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα της βλάβης που υπάρχει στις φωνητικές χορδές στον χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο. Υπάρχει μία ακόμα πιο ειδική εξέταση, η στροβοσκόπηση, που αποκαλύπτει στον ειδικό παθολογικά ευρήματα τα οποία με την ενδοσκόπηση λάρυγγος δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία
Τι είναι τα ιγμόρεια και που βρίσκονται; Η παραρρινικολπίτιδα με πιο συχνή την ιγμορίτιδα,είναι η φλεγμονή ενός ή περισσότερων παραρρινίων κόλπων που βρίσκονται γύρω από τη μύτη και ταλαιπωρεί τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες . O ειδικός ΩΡΛ θα δώσει τη λύση είτε φαρμακευτική είτε χειρουργική. Ποιά είναι όμως  τα πιο συχνά συμπτώματα; Ο πονοκέφαλος,ο βήχας ,η ζάλη,πολλές φορές η ρινορραγία ή ένα επίμονο βασανιστικό μπούκωμα καθώς και κόπωση και συχνά δέκατα συμπτώματα που προκαλούν πολύ κακή ποιότητα ζωής. Πότε θεωρείται αναγκαία η επίσκεψη σε έναν ΩΡΛ και πως γίνεται η διάγνωση; Όταν τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος επιμένουν για περισσότερες από 5-7 ημέρες  ή υπάρχει υψηλός πυρετός, παχύρρευστες-πυώδεις εκκρίσεις, οίδημα και πόνος γύρω από τα μάτια. Ο Ωτορινολαρυγγολόγος με τον ενδοσκοπικό έλεγχο θα διαπιστώσει αν υπάρχουν προδιαθεσιακοί παράγοντες όπως  μεγάλα κρεατάκια, αλλεργική ρινίτιδα, πολύποδες, στραβό διάφραγμα. Αν κρίνει απαραίτητο θα συστήσει αξονική ή μαγνητική