Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Ιωάννινα

: 10 αποτελέσματα
Τρικούπη Χαριλάου 13, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδικευμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων – παίδων. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου – αστάθειας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση βαρηκοΐας – εμβοών (πλήρης ακουολογικός έλεγχος). - Πλήρης ενδοσκόπηση και βιντεοσκόπηση ανώτερου αναπνευστικού για λεπτομερή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση νοσημάτων μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγα, στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα και λάρυγγα. Με έμφαση σε προβλήματα ρινικής αναπνοής και κεφαλαλγίες, διαταραχές κατάποσης και φωνής. - Διερεύνηση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας και αντιμετώπιση των ΩΡΛ παθήσεων που ευθύνονται συνήθως. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας: - τεστ αλλεργίας - πρόληψη και φαρμακευτική αντιμετώπιση - εφαρμογή υπερήχων για τη χειρουργική σμίκρυνση των ρινικών κογχών - Ενδοσκόπηση ρινοφάρυγγα σε παιδιά (ανώδυνα και χωρίς ακτινοβολία) για τον έλεγχο υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), που ευθύνεται συχνά για διαταραχές ύπνου, ροχαλητό και συχνές ωτίτιδες. - ΩΡΛ επεμβάσεις με τοπική αναισθησία: - εφαρμογή χειρουργικών υπερήχων για την αντιμετώπιση της χρόνιας ρινικής συμφόρησης, του ροχαλητού, της αλλεργικής ρινίτιδας και της χρόνιας αμυγδαλίτιδας - δυσοσμίας στόματος - αφαίρεση μορφωμάτων και λήψη βιοψιών από πρόσωπο, μύτη, στόμα και φάρυγγα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σμύρνης 2, Ιωάννινα - Πλατεία Πάργης, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου
Παπάζογλου 16 & Κάνιγγος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Τμήματα: διαταραχών ακοής και ισορροπίας, διαταραχών φωνής και κατάποσης, ροχαλητού υπνικής άπνοιας, ρινολογικό αλλεργικής ρινίτιδας, διαταραχών όσφρησης και γεύσης, παθήσεων σιελογόνων αδένων, χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπάζογλου 8, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
28ης Οκτωβρίου 21, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καλιάφα Σ. 1Α & Δωδώνης 10, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Ιωάννινα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Ιωάννινα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της χειρουργικής, έχουν παρουσιαστεί πολλές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αναπτύσσεται, δίνοντας στου χειρουργούς την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν νέες μεθόδους ως προς όφελος των ασθενών τους. Στην Ωτορινολαρυγγολογία, η ενδοσκοπική χειρουργική εστιάζεται στα προβλήματα της μύτης και του λάρυγγα. Η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων εφαρμόζεται σε ασθενείς με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες, ιγμορίτιδα, πολύποδες ρινός και σε όγκους. Στον λάρυγγα, η διαστοματική χειρουργική με laser χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν καλοήθη προβλήματα όπως οι κύστεις, οι πολύποδες, οι κάλοι, τα θηλώματα, οι λαρυγγοκήλες, το οίδημα Reinke, η πάρεση των φωνητικών χορδών, αλλά και στην αντιμετώπιση των καρκίνων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει σε περίπτωση καρκίνου των φωνητικών χορδών, καθώς αν αυτός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αφαιρεθεί η βλάβη και να
Η μύτη μας έχει ένα βασικό και πολύ καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι υπεύθυνη για την υγρασία του αέρα που εισέρχεται σε αύτη, καθώς και για τον καθαρισμό του από βλαβερά σωματίδια. Η λειτουργίας της μύτης μπορεί να επηρεάζεται άμεσα από το στραβό διάφραγμα, τους ρινικούς πολύποδες ή και τις υπερτροφικές κόγχες, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη οξυγόνωση  του οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζαλάδα, βαρύ κεφάλι, κούραση και θολούρα, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στις απόδοση μας στην δουλεία, στο σχολείο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή μας. Επίσης, δεν μας επιτρέπουν να έχουν καλής ποιότητας ύπνο, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που δεν αντιλαμβάνονται πως δεν αναπνέουν όσο καλά θα έπρεπε, θεωρώντας πως οι δυσκολία αυτή οφείλεται σε έλλειψη ξεκούρασης ή έντονου στρες επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο. Τα περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώ