Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Ιωάννινα

: 10 αποτελέσματα
Τρικούπη Χαριλάου 13, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδικευμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων – παίδων. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου – αστάθειας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση βαρηκοΐας – εμβοών (πλήρης ακουολογικός έλεγχος). - Πλήρης ενδοσκόπηση και βιντεοσκόπηση ανώτερου αναπνευστικού για λεπτομερή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση νοσημάτων μύτης, ιγμορείων, ρινοφάρυγγα, στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα και λάρυγγα. Με έμφαση σε προβλήματα ρινικής αναπνοής και κεφαλαλγίες, διαταραχές κατάποσης και φωνής. - Διερεύνηση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας και αντιμετώπιση των ΩΡΛ παθήσεων που ευθύνονται συνήθως. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας: - τεστ αλλεργίας - πρόληψη και φαρμακευτική αντιμετώπιση - εφαρμογή υπερήχων για τη χειρουργική σμίκρυνση των ρινικών κογχών - Ενδοσκόπηση ρινοφάρυγγα σε παιδιά (ανώδυνα και χωρίς ακτινοβολία) για τον έλεγχο υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), που ευθύνεται συχνά για διαταραχές ύπνου, ροχαλητό και συχνές ωτίτιδες. - ΩΡΛ επεμβάσεις με τοπική αναισθησία: - εφαρμογή χειρουργικών υπερήχων για την αντιμετώπιση της χρόνιας ρινικής συμφόρησης, του ροχαλητού, της αλλεργικής ρινίτιδας και της χρόνιας αμυγδαλίτιδας - δυσοσμίας στόματος - αφαίρεση μορφωμάτων και λήψη βιοψιών από πρόσωπο, μύτη, στόμα και φάρυγγα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σμύρνης 2, Ιωάννινα - Πλατεία Πάργης, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
28ης Οκτωβρίου 21, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου
Παπάζογλου 16 & Κάνιγγος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Τμήματα: διαταραχών ακοής και ισορροπίας, διαταραχών φωνής και κατάποσης, ροχαλητού υπνικής άπνοιας, ρινολογικό αλλεργικής ρινίτιδας, διαταραχών όσφρησης και γεύσης, παθήσεων σιελογόνων αδένων, χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καλιάφα Σ. 1Α & Δωδώνης 10, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπάζογλου 8, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουγός Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Ιωάννινα; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Ιωάννινα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Ιωάννινα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Η επέμβαση για το στραβό διάφραγμα είναι πολύ παρεξηγημένη. Ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος είναι σε θέση να εξηγήσει στον ασθενή την σπουδαιότητα αυτής της επέμβασης όταν βέβαια γίνεται με σωστή τεχνική και ολοκληρωμένα . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οριστική διόρθωση της ρινικής  αναπνοής. Τι είναι το ρινικό διάφραγμα; Ουσιαστικά, είναι το διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ των δύο ρουθουνιών και αποτελείται από ένα οστέινο και ένα χόνδρινο τμήμα. Πως επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας; Γενικότερα, η μύτη είναι ένα πολύ υποτιμημένο όργανο. Οι περισσότεροι ασθενείς ασχολούνται μόνο με την εμφάνιση της και όχι τόσο με την λειτουργικότητα της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μύτη μας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό όργανο και η λειτουργία της δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα όργανα όπως το στόμα. Αποτελεί το φίλτρο του οργανισμού μας καθαρίζοντας τον αέρα απο μικροοργανισμούς, τον θερμαίνει ή το τον ψύχει και δημιουργεί την κατάλληλη υγρασία πριν αυτός φτάσει στους πνεύμονες. Όταν λοιπ
Πολύ συχνά όταν οι ασθενείς ταλαιπωρούνται από διαταραχές στον ύπνο, και ειδικότερα απο ροχαλητό, απευθύνονται στον Ωτορινολαρυγγολόγο. Βέβαια η αιτία του ροχαλητού είναι πολυπαραγοντική. Τι είναι το ροχαλητό; Είναι ο κραδασμός που παράγεται κατά τον ύπνο, όταν συμπίπτουν τα τοιχώματα του ανώτερου αναπνευστικού, λόγω αυξημένης αντίστασης στη δίοδο του αέρα. Πότε προκαλείται; Όταν υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή της μύτης, του φάρυγγα και του λάρυγγα ή ο μυϊκός τόνος στο σύστημα του αεραγωγού είναι ελαττωμένος. Επίσης, η αύξηση του σωματικού βάρους, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, διαταραχές του θυρεοειδούς, όπως ο υποθυρεοειδισμός, το κάπνισμα και γενικά η έλλειψη άσκησης και το βαρύ βραδινό γεύμα μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση. Μπορεί το ροχαλητό να επηρεάσει τη ζωή μου ή να είναι ακόμα και επικίνδυνο; Το ροχαλητό δεν μένει στάσιμο ούτε σε ένταση ούτε σε επιπτώσεις, εξελίσσεται και μπορεί από αθώο να γίνει νοσηρό και στη συνέχεια να οδηγήσει σε άπνοια. Τι είναι η άπνοια;