Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Καβάλας

: 11 αποτελέσματα
Ερυθρού Σταυρού 38, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
 • Πλήρη κλινική ΩΡΛ εξέταση -
 • Πλήρη ακοολογικό έλεγχο Παιδο - ΩΡΛ -
 • Θεραπεία ιλίγγου θέσεως με ασκήσεις -
 • Άπνοια -
 • Ροχαλητό -
 • Βραχνάδα βουητό -
 • Ρινικό διάφραγμα -
 • Ακοόγραμμα -
 • Τυμπανόγραμμα -
 • Έλεγχος ακοής -
 • Αμυγδαλεκτομή -
 • Θεραπεία Εμβοών
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
7ης Μεραρχίας 3, Χρυσούπολη, 64200, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτοσκόπηση, ακοολογικός έλεγχος, τυμπανομετρία, ενδοσκόπηση ρινός, λάρυγγα, έλεγχος λαβυρίνθου και διερεύνηση του ιλίγγου, διερεύνηση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας. Επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα κατά προτεραιότητα και εκτός ωραρίου με τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό. Το ιατρείο ωρλ διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Πλησίον ΕΛΤΑ - 3ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Στο υπερσύγχρονο Ιατρείο μας μεταξύ άλλων πραγματοποιούνται, πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση. Πλήρης ακοολογικός έλεγχος παιδιών και ενηλίκων. Έλεγχος νεογνικής παιδικής βαρηκοΐας με ωτοακουστικές εκπομπές. Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, εμβοών. Ωτομικροσκόπηση, Ενδοσκόπηση ώτων. Ενδοσκόπηση ρινός φάρυγγα λάρυγγα με άκαμπτα και εύκαμπτα ενδοσκόπια. Έλεγχος παιδιών και ενηλίκων για ροχαλητό, σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας στο ύπνο. Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου, εκτελούνται ειδικοί χειρισμοί αποκατάστασης. Αλλεργικές δοκιμασίες και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας. Διερεύνηση και αντιμετώπιση διαταραχών φώνησης και κατάποσης. Ωτορινολαρυγγολογικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Βενιζέλου Ελευθερίου 26Γ, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Διερεύνηση ιλίγγου, ενδοσκόπηση ρινός, φάρυγγα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Ύδρας 5, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Φιλικής Εταιρείας 1, Πλησίον ΚΤΕΛ, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Θάσος, Θάσος - Νέος Λιμένας, 64004, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ωτορινολαρυγγολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 8, Ελευθερούπολη, 64100, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μητροπόλεως 8Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
ΩΡΛ ιατρείο Καβάλας. Χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος ενηλίκων και παίδων.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Δαγκλή 8, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Εντός Πολυϊατρείου Thassosmed, Λιμενάρια, 64002, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Καβάλας. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Καβάλας. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της χειρουργικής, έχουν παρουσιαστεί πολλές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αναπτύσσεται, δίνοντας στου χειρουργούς την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν νέες μεθόδους ως προς όφελος των ασθενών τους. Στην Ωτορινολαρυγγολογία, η ενδοσκοπική χειρουργική εστιάζεται στα προβλήματα της μύτης και του λάρυγγα. Η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων εφαρμόζεται σε ασθενείς με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες, ιγμορίτιδα, πολύποδες ρινός και σε όγκους. Στον λάρυγγα, η διαστοματική χειρουργική με laser χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν καλοήθη προβλήματα όπως οι κύστεις, οι πολύποδες, οι κάλοι, τα θηλώματα, οι λαρυγγοκήλες, το οίδημα Reinke, η πάρεση των φωνητικών χορδών, αλλά και στην αντιμετώπιση των καρκίνων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει σε περίπτωση καρκίνου των φωνητικών χορδών, καθώς αν αυτός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αφαιρεθεί η βλάβη και να
Η μύτη μας έχει ένα βασικό και πολύ καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι υπεύθυνη για την υγρασία του αέρα που εισέρχεται σε αύτη, καθώς και για τον καθαρισμό του από βλαβερά σωματίδια. Η λειτουργίας της μύτης μπορεί να επηρεάζεται άμεσα από το στραβό διάφραγμα, τους ρινικούς πολύποδες ή και τις υπερτροφικές κόγχες, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη οξυγόνωση  του οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζαλάδα, βαρύ κεφάλι, κούραση και θολούρα, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στις απόδοση μας στην δουλεία, στο σχολείο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή μας. Επίσης, δεν μας επιτρέπουν να έχουν καλής ποιότητας ύπνο, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που δεν αντιλαμβάνονται πως δεν αναπνέουν όσο καλά θα έπρεπε, θεωρώντας πως οι δυσκολία αυτή οφείλεται σε έλλειψη ξεκούρασης ή έντονου στρες επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο. Τα περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώ