Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Καλαμάτα

: 8 αποτελέσματα
Παγώνη Χρυσάνθου 9, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός και ωτονευρολογικός έλεγχος (ίλιγγος, βαρηκοΐας, εμβοές), Διάγνωση και αντιμετώπιση υπνικής άπνοιας, Αλλεργιολογία. - Παιδο-ΩΡΛ: έλεγχος βρεφικής και παιδικής βαρηκοΐας - Υπερηχογραφικός έλεγχος τραχήλου, θυρεοειδούς και παραρρινίων κόλπων. - Χειρουργικές επεμβάσεις: μικροσκοπική και ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων κόλπων, πλαστική χειρουργική προσώπου, λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), χειρουργική παρωτίδας και σιαλογόνων αδένων. - Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, φωνοχειρουργική με Laser και δερματοχειρουργική. - Ο ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.
Αντωνοπούλου 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται σε συνεργασία με μεγάλες κλινικές και νοσοκομεία των Αθηνών (ORL Athens Clinic, Αθηναϊκή Κλινική, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Ιασώ Παίδων και Ιασώ General), λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων. Χειρουργική αντιμετώπιση ροχαλητού. Χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών. Χειρουργική παρωτίδος και σιαλογόνων αδένων. Laser εφαρμογές και φωνοχειρουργική. Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού. Εξέταση στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού.
Παγώνη Χρυσάνθου 10, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Έχει εξειδικευτεί, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, στην πλαστική χειρουργική του προσώπου (ρινοπλαστική - ωτοπλαστική) και σε θεραπείες αισθητικής ιατρικής του προσώπου (μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, fillers, νήματα). Έχει εξειδίκευση στα θεραπευτικά ιατρικά laser για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακοής, εμβοών - βουητών και ιλίγγου. Επίσης, έχει εξειδίκευση στους επεμβατικούς υπερήχους (U/S) και έχει πραγματοποιήσει πολλές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως είναι το ροχαλητό, η υπνική άπνοια, οι αμυγδαλές, τα κρεατάκια, η δυσχέρεια της ρινικής αναπνοής, λόγω σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος, και η υπερτροφία των κάτω ρινικών κογχών.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σιδηροδρομικού Σταθμού 2, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός, Ωτονευρολογικός έλεγχος (ιλίγγου - βαρηκοΐας - εμβοών), Ωτοχειρουργική, Παιδο-ωτορινολαρυγγολογία, Χειρουργικός έλεγχος παιδικής βαρηκοΐας, Ρινοπλαστική, Πλαστική και λειτουργική χειρουργική ρινός, Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων, Βιντεοενδοσκόπηση ωτός, Ραδιοχειρουργική (βελτίωση ρινικής αναπνοής και ροχαλητού στο ιατρείο). Χειρουργική σιελογόνων αδένων, Χειρουργική λάρυγγος - τραχήλου. Ωτίτιδες οξείες και χρόνιες, Δυσλειτουργία ευσταχιανής, Ωτοσκλήρυνση, Διάγνωση και αντιμετώπιση αιφνίδιας κώφωσης, Ωτομικροσκόπηση, Ακοόγραμμα, Τυμπανομετρία, Προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών.ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: Αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια) με coblation (εξάχνωση ιστών).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Κολοκοτρώνη Θεοδώρου 1 & Αριστομένους, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγοσράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Φραντζή 7, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Βασιλίσσης Όλγας 23, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μητροπέτροβα 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Καλαμάτα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Καλαμάτα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Η επέμβαση για το στραβό διάφραγμα είναι πολύ παρεξηγημένη. Ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος είναι σε θέση να εξηγήσει στον ασθενή την σπουδαιότητα αυτής της επέμβασης όταν βέβαια γίνεται με σωστή τεχνική και ολοκληρωμένα . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οριστική διόρθωση της ρινικής  αναπνοής. Τι είναι το ρινικό διάφραγμα; Ουσιαστικά, είναι το διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ των δύο ρουθουνιών και αποτελείται από ένα οστέινο και ένα χόνδρινο τμήμα. Πως επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας; Γενικότερα, η μύτη είναι ένα πολύ υποτιμημένο όργανο. Οι περισσότεροι ασθενείς ασχολούνται μόνο με την εμφάνιση της και όχι τόσο με την λειτουργικότητα της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μύτη μας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό όργανο και η λειτουργία της δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα όργανα όπως το στόμα. Αποτελεί το φίλτρο του οργανισμού μας καθαρίζοντας τον αέρα απο μικροοργανισμούς, τον θερμαίνει ή το τον ψύχει και δημιουργεί την κατάλληλη υγρασία πριν αυτός φτάσει στους πνεύμονες. Όταν λοιπ
Πολύ συχνά όταν οι ασθενείς ταλαιπωρούνται από διαταραχές στον ύπνο, και ειδικότερα απο ροχαλητό, απευθύνονται στον Ωτορινολαρυγγολόγο. Βέβαια η αιτία του ροχαλητού είναι πολυπαραγοντική. Τι είναι το ροχαλητό; Είναι ο κραδασμός που παράγεται κατά τον ύπνο, όταν συμπίπτουν τα τοιχώματα του ανώτερου αναπνευστικού, λόγω αυξημένης αντίστασης στη δίοδο του αέρα. Πότε προκαλείται; Όταν υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή της μύτης, του φάρυγγα και του λάρυγγα ή ο μυϊκός τόνος στο σύστημα του αεραγωγού είναι ελαττωμένος. Επίσης, η αύξηση του σωματικού βάρους, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, διαταραχές του θυρεοειδούς, όπως ο υποθυρεοειδισμός, το κάπνισμα και γενικά η έλλειψη άσκησης και το βαρύ βραδινό γεύμα μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση. Μπορεί το ροχαλητό να επηρεάσει τη ζωή μου ή να είναι ακόμα και επικίνδυνο; Το ροχαλητό δεν μένει στάσιμο ούτε σε ένταση ούτε σε επιπτώσεις, εξελίσσεται και μπορεί από αθώο να γίνει νοσηρό και στη συνέχεια να οδηγήσει σε άπνοια. Τι είναι η άπνοια;