Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Καλαμάτα

: 8 αποτελέσματα
Παγώνη Χρυσάνθου 9, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός και ωτονευρολογικός έλεγχος (ίλιγγος, βαρηκοΐας, εμβοές), Διάγνωση και αντιμετώπιση υπνικής άπνοιας, Αλλεργιολογία. - Παιδο-ΩΡΛ: έλεγχος βρεφικής και παιδικής βαρηκοΐας - Υπερηχογραφικός έλεγχος τραχήλου, θυρεοειδούς και παραρρινίων κόλπων. - Χειρουργικές επεμβάσεις: μικροσκοπική και ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων κόλπων, πλαστική χειρουργική προσώπου, λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), χειρουργική παρωτίδας και σιαλογόνων αδένων. - Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, φωνοχειρουργική με Laser και δερματοχειρουργική. - Ο ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.
Αντωνοπούλου 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται σε συνεργασία με μεγάλες κλινικές και νοσοκομεία των Αθηνών (ORL Athens Clinic, Αθηναϊκή Κλινική, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Ιασώ Παίδων και Ιασώ General), λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων. Χειρουργική αντιμετώπιση ροχαλητού. Χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών. Χειρουργική παρωτίδος και σιαλογόνων αδένων. Laser εφαρμογές και φωνοχειρουργική. Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού. Εξέταση στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού.
Παγώνη Χρυσάνθου 10, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Έχει εξειδικευτεί, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, στην πλαστική χειρουργική του προσώπου (ρινοπλαστική - ωτοπλαστική) και σε θεραπείες αισθητικής ιατρικής του προσώπου (μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, fillers, νήματα). Έχει εξειδίκευση στα θεραπευτικά ιατρικά laser για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακοής, εμβοών - βουητών και ιλίγγου. Επίσης, έχει εξειδίκευση στους επεμβατικούς υπερήχους (U/S) και έχει πραγματοποιήσει πολλές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως είναι το ροχαλητό, η υπνική άπνοια, οι αμυγδαλές, τα κρεατάκια, η δυσχέρεια της ρινικής αναπνοής, λόγω σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος, και η υπερτροφία των κάτω ρινικών κογχών.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σιδηροδρομικού Σταθμού 2, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός, Ωτονευρολογικός έλεγχος (ιλίγγου - βαρηκοΐας - εμβοών), Ωτοχειρουργική, Παιδο-ωτορινολαρυγγολογία, Χειρουργικός έλεγχος παιδικής βαρηκοΐας, Ρινοπλαστική, Πλαστική και λειτουργική χειρουργική ρινός, Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων, Βιντεοενδοσκόπηση ωτός, Ραδιοχειρουργική (βελτίωση ρινικής αναπνοής και ροχαλητού στο ιατρείο). Χειρουργική σιελογόνων αδένων, Χειρουργική λάρυγγος - τραχήλου. Ωτίτιδες οξείες και χρόνιες, Δυσλειτουργία ευσταχιανής, Ωτοσκλήρυνση, Διάγνωση και αντιμετώπιση αιφνίδιας κώφωσης, Ωτομικροσκόπηση, Ακοόγραμμα, Τυμπανομετρία, Προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών.ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: Αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια) με coblation (εξάχνωση ιστών).
Ωτορινολαρυγγολόγος
Βασιλίσσης Όλγας 23, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Φραντζή 7, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Κολοκοτρώνη Θεοδώρου 1 & Αριστομένους, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγοσράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μητροπέτροβα 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Καλαμάτα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Καλαμάτα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της χειρουργικής, έχουν παρουσιαστεί πολλές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αναπτύσσεται, δίνοντας στου χειρουργούς την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν νέες μεθόδους ως προς όφελος των ασθενών τους. Στην Ωτορινολαρυγγολογία, η ενδοσκοπική χειρουργική εστιάζεται στα προβλήματα της μύτης και του λάρυγγα. Η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων εφαρμόζεται σε ασθενείς με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες, ιγμορίτιδα, πολύποδες ρινός και σε όγκους. Στον λάρυγγα, η διαστοματική χειρουργική με laser χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν καλοήθη προβλήματα όπως οι κύστεις, οι πολύποδες, οι κάλοι, τα θηλώματα, οι λαρυγγοκήλες, το οίδημα Reinke, η πάρεση των φωνητικών χορδών, αλλά και στην αντιμετώπιση των καρκίνων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει σε περίπτωση καρκίνου των φωνητικών χορδών, καθώς αν αυτός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αφαιρεθεί η βλάβη και να
Η μύτη μας έχει ένα βασικό και πολύ καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι υπεύθυνη για την υγρασία του αέρα που εισέρχεται σε αύτη, καθώς και για τον καθαρισμό του από βλαβερά σωματίδια. Η λειτουργίας της μύτης μπορεί να επηρεάζεται άμεσα από το στραβό διάφραγμα, τους ρινικούς πολύποδες ή και τις υπερτροφικές κόγχες, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη οξυγόνωση  του οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζαλάδα, βαρύ κεφάλι, κούραση και θολούρα, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στις απόδοση μας στην δουλεία, στο σχολείο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή μας. Επίσης, δεν μας επιτρέπουν να έχουν καλής ποιότητας ύπνο, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που δεν αντιλαμβάνονται πως δεν αναπνέουν όσο καλά θα έπρεπε, θεωρώντας πως οι δυσκολία αυτή οφείλεται σε έλλειψη ξεκούρασης ή έντονου στρες επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο. Τα περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώ