Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Καλαμάτα

: 8 αποτελέσματα
Παγώνη Χρυσάνθου 9, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός και ωτονευρολογικός έλεγχος (ίλιγγος, βαρηκοΐας, εμβοές), Διάγνωση και αντιμετώπιση υπνικής άπνοιας, Αλλεργιολογία. - Παιδο-ΩΡΛ: έλεγχος βρεφικής και παιδικής βαρηκοΐας - Υπερηχογραφικός έλεγχος τραχήλου, θυρεοειδούς και παραρρινίων κόλπων. - Χειρουργικές επεμβάσεις: μικροσκοπική και ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων κόλπων, πλαστική χειρουργική προσώπου, λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), χειρουργική παρωτίδας και σιαλογόνων αδένων. - Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, φωνοχειρουργική με Laser και δερματοχειρουργική. - Ο ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σε συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.
Αντωνοπούλου 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται σε συνεργασία με μεγάλες κλινικές και νοσοκομεία των Αθηνών (ORL Athens Clinic, Αθηναϊκή Κλινική, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Ιασώ Παίδων και Ιασώ General), λειτουργική και αισθητική χειρουργική ρινός, πλαστική ρινικού διαφράγματος, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική (πεταχτά αυτιά), ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων. Χειρουργική αντιμετώπιση ροχαλητού. Χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών. Χειρουργική παρωτίδος και σιαλογόνων αδένων. Laser εφαρμογές και φωνοχειρουργική. Χειρουργική χρόνιας ωτίτιδας, αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού. Εξέταση στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σιδηροδρομικού Σταθμού 2, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ακοολογικός, Ωτονευρολογικός έλεγχος (ιλίγγου - βαρηκοΐας - εμβοών), Ωτοχειρουργική, Παιδο-ωτορινολαρυγγολογία, Χειρουργικός έλεγχος παιδικής βαρηκοΐας, Ρινοπλαστική, Πλαστική και λειτουργική χειρουργική ρινός, Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων, Βιντεοενδοσκόπηση ωτός, Ραδιοχειρουργική (βελτίωση ρινικής αναπνοής και ροχαλητού στο ιατρείο). Χειρουργική σιελογόνων αδένων, Χειρουργική λάρυγγος - τραχήλου. Ωτίτιδες οξείες και χρόνιες, Δυσλειτουργία ευσταχιανής, Ωτοσκλήρυνση, Διάγνωση και αντιμετώπιση αιφνίδιας κώφωσης, Ωτομικροσκόπηση, Ακοόγραμμα, Τυμπανομετρία, Προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών.ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: Αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή (κρεατάκια) με coblation (εξάχνωση ιστών).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μητροπέτροβα 4, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Φραντζή 7, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παγώνη Χρύσανθου 10, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Βασιλίσσης Όλγας 23, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Κολοκοτρώνη Θεοδώρου 1 & Αριστομένους, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγοσράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Καλαμάτα; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Καλαμάτα. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Καλαμάτα. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
H φωνή παράγεται από τις φωνητικές χορδές , δύο λευκές ταινίες που πάλλονται και έρχονται σε πλήρη επαφή μεταξύ τους με αποτέλεσμα να έχει κανείς μια καθαρή φωνή και με ένταση. Καθοριστικός παράγοντας για τη σωστή θεραπεία της βραχνής φωνής είναι και η μεγάλη πείρα και εξειδίκευση του Ωτορινολαρυγγολόγου. Ποια είναι τα πιο συχνά αίτια της βραχνής φωνής ; Τα πιο συχνά αίτια είναι οι πολύποδες ,οι κύστεις ,οι κάλοι, η πολυποειδής εκφύλιση ή το οίδημα του Reinke,το κοκκίωμα και πιο σπάνια ο καρκίνος, τα θηλώματα και οι λαρυγγοκήλες. Πώς γίνεται η διάγνωση των προβλημάτων της φωνής; Η διάγνωση γίνεται με τα ενδοσκόπια, εύκαμπτα ή άκαμπτα, τα οποία, σε σύνδεση με το μόνιτορ μας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα της βλάβης που υπάρχει στις φωνητικές χορδές στον χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο. Υπάρχει μία ακόμα πιο ειδική εξέταση, η στροβοσκόπηση, που αποκαλύπτει στον ειδικό παθολογικά ευρήματα τα οποία με την ενδοσκόπηση λάρυγγος δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία
Τι είναι τα ιγμόρεια και που βρίσκονται; Η παραρρινικολπίτιδα με πιο συχνή την ιγμορίτιδα,είναι η φλεγμονή ενός ή περισσότερων παραρρινίων κόλπων που βρίσκονται γύρω από τη μύτη και ταλαιπωρεί τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες . O ειδικός ΩΡΛ θα δώσει τη λύση είτε φαρμακευτική είτε χειρουργική. Ποιά είναι όμως  τα πιο συχνά συμπτώματα; Ο πονοκέφαλος,ο βήχας ,η ζάλη,πολλές φορές η ρινορραγία ή ένα επίμονο βασανιστικό μπούκωμα καθώς και κόπωση και συχνά δέκατα συμπτώματα που προκαλούν πολύ κακή ποιότητα ζωής. Πότε θεωρείται αναγκαία η επίσκεψη σε έναν ΩΡΛ και πως γίνεται η διάγνωση; Όταν τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος επιμένουν για περισσότερες από 5-7 ημέρες  ή υπάρχει υψηλός πυρετός, παχύρρευστες-πυώδεις εκκρίσεις, οίδημα και πόνος γύρω από τα μάτια. Ο Ωτορινολαρυγγολόγος με τον ενδοσκοπικό έλεγχο θα διαπιστώσει αν υπάρχουν προδιαθεσιακοί παράγοντες όπως  μεγάλα κρεατάκια, αλλεργική ρινίτιδα, πολύποδες, στραβό διάφραγμα. Αν κρίνει απαραίτητο θα συστήσει αξονική ή μαγνητική