Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Κρήτη

: 55 αποτελέσματα
Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Μέγαρο Τριανόν, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας εξέλιξης μηχανήματα και παρέχονται στο χώρο όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση κάθε ωτορινολαρυγγολογίας πάθησης, οξείας ή χρόνιας. - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Πλήρης κλινική ΩΡΛ εξέταση Χρήση ηλεκτρονικού μικροσκοπίου για το καθαρισμό των αυτιών. - Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός –φάρυγγα-λάρυγγαα και αυτιών για εντοπισμό οποιασδήποτε ύποπτης ή όχι βλάβης με απόλυτη ασφάλεια και ανώδυνα χρησιμοποιώντας άκαμπτα και εύκαμπτα ενδοσκόπια. - Δυνατότητα προβολής και καταγραφής σε φωτογραφίες και DVD. Ενδοσκοπικός έλεγχος παίδων για υπερτροφία αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια). - Έλεγχος ακοής σε παιδιά και ενήλικες με ακοόγραμμα και Τυμπανόγραμμα σε ειδικό θάλαμο. - Προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών. - Έλεγχος ακοής νεογνών (ωτακουστικές). - Διάγνωση και αντιμετώπιση εμβοών. - Αντιμετώπιση ιλίγγου - αποκατάσταση αυτού με ειδικές ασκήσεις. Διερεύνηση αλλεργικής ρινίτιδας, ροχαλητού και απνοιών. - Διάγνωση και αντιμετώπιση ρινικών καταγμάτων ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. - Πραγματοποιούνται όλες οι ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις στις ιδιωτικές κλινικές των Χανίων.
Ζαμπελίου 26, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
 • Ίλιγγος -
 • Υπνική Άπνοια -
 • Αλλεργίες -
 • Ενδοσκοπικός έλεγχος -
 • Ακοολογικός έλεγχος -
 • Χειρουργικές Επεμβάσεις -
 • Κλινική ΩΡΛ εξέταση -
 • Έλεγχος ακοής και βαρηκοΐας
Γιαννάκου - Λασθένους, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Μελέτη Ιλίγγου, Βαρηκοϊας, Εμβοών, Ωτοακουστικές εκπομπές, Διερεύνηση Αλλεργικής ρινίτιδας, Διερεύνηση Ροχαλητού, Άπνοιας, Ενδοσκόπηση Ενηλίκων & Παίδων με κάμερα Ωτών, Ρίνος, Φάρυγγα, Λάρυγγα, Χειρουργικές Επεμβάσεις.
Γεράνι & Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων - Κισσάμου, πλησίον δημαρχείου Πλατανιά, Πλατανιάς, 73014, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι

Πλήρης κλινικός Ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος ενηλίκων – παίδων. - Πλήρης ακοολογικός έλεγχος ενηλίκων (ακοομετρία, τυμπανομετρία, αντανακλαστικά αναβολέα, έλεγχος βατότητας ευσταχιανής σάλπιγγας). - Ακοολογικός έλεγχος παίδων με παιχνιδοακοομετρία. - Ακοολογικός έλεγχος νεογνών με ωτακουστικές εκπομπές και A-ABR. Διερεύνηση ιλίγγου και διαταραχών ισορροπίας. - Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός – παραρρινίων με εύκαμπτο και άκαμπτο ενδοσκόπιο. - Ενδοσκοπικός έλεγχος φάρυγγα – λάρυγγα με εύκαμπτο και άκαμπτο ενδοσκόπιο. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας - Διερεύνηση και αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης - Διερεύνηση και αντιμετώπιση διαταραχών φώνησης και κατάποσης. Διερεύνηση και αντιμετώπιση διαταραχών σιελογόνων αδένων. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση τραχηλικών διογκώσεων - Διερεύνηση και αντιμετώπιση υπνικής άπνοιας - Διερεύνηση και αντιμετώπιση γαστρο-λαρυγγο-φαρυγγικής παλινδρόμηση - Χειρουργικές επεμβάσεις ενηλίκων και παίδων (αμυγδαλεκτομή, αδενοειδεκτομή, σκολίωση ρινικού διαφράγματος, καυτηριασμός ρινικών κογχών, FESS, βιοψίες λάρυγγα, μυριγγοτομή – τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού)

Κνωσσού 96Α, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι

Το ιατρείο της Δεβόρας Κιαγιαδάκη λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2014, εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά διαγνωστικά μέσα. - Οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται με βάση διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και κατευθυντήριες οδηγίες, στοχεύοντας στην υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιμετώπιση του ΩΡΛ ασθενή.

 • Ωτολογικός έλεγχος με χρήση ωτομικροσκοπίου -
 • Έλεγχος & θεραπεία ιλίγγου, καλοήθους παροξυσμικού ιλίγγου -
 • Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός -
 • Εκτίμηση παθήσεων ρινός -
 • Έλεγχος αλλεργίας ανώτερου αναπνευστικού Πρωτόκολλο αξιολόγησης ροχαλητού -
 • Ενδοσκοπικός έλεγχος ανώτερου αναπνευστικού -
 • Εξειδικευμένος έλεγχος παθήσεων λάρυγγα και φωνητικών χορδών - Εφαρμογή πρωτοκόλλου αξιολόγησης διαταραχών φωνής -
 • Κλινική και εργαστηριακή αξιολόγηση διαταραχών κατάποσης -
 • Αντιμετώπιση επιστάξεων, ρινορραγίας Αφαίρεση ξένων σωμάτων (π.χ. ρινός, ώτων, φάρυγγα) -
 • Διαρρινική βιοψία βλαβών λάρυγγα, υποφάρυγγα με ενδοσκόπιο -
 • Διατομή χαλινού γλώσσας, χείλους -
 • Μυριγγοτομή -
 • Ωτοχειρουργικές επεμβάσεις -
 • Ρινοχειρουργικές επεμβάσεις -
 • Λαρυγγολογικές επεμβάσεις -
 • Στοματοφαρυγγικές επεμβάσεις -
 • Επεμβάσεις κεφαλής και τραχήλου
Λ. Κουντουριώτου Παύλου 158 & Χορτάτζη, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
 • Σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων και παίδων.

Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός-ώτων-φάρυγγα–λάρυγγα (με χρήση εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων) και βιντεοκαταγραφή ενδοσκοπικών δεδομένων. - Ακοολογικός και νευροωτολογικός έλεγχος. - Ανίχνευση νεογνικής βαρηκοΐας με ωτοακουστικές εκπομπές Διερεύνηση και αντιμετώπιση εμβοών, βαρηκοΐας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου, αστάθειας (διενέργεια βιντεονυσταγμογραφήματος). - Έλεγχος αλλεργικής ρινίτιδας και διενέργεια αλλεργικών τεστ-απευαισθητοποίηση. - Κλινικός έλεγχος (με δοκιμασία Mueller) και αντιμετώπιση ασθενών με Σύνδρομο υπνικής άπνοιας–ροχαλητού. - Έλεγχος και αντιμετώπιση παθήσεων φωνής. - Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ΩΡΛ. - Διενέργεια μικροεπεμβάσεων στο χώρο του ιατρείου υπό τοπική αναισθησία. - Χειρουργική αντιμετώπιση ΩΡΛ παθήσεων. - Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, για μείωση των ρυτίδων με χρήση βουτυλινικής αλαντοτοξίνης ( BOTOX) και υαλουρονικού οξέος.

Ωτορινολαρυγγολόγος
Ζωγράφου 5, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπαναστασίου 47, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Βενιζέλου Ελευθερίου 256, Γάζι, 71414, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Δρυμητινού 33Α, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Μέλη Οικογενειών Στρατού και Πολεμικής Αεροπορίας.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Δημοκρατίας 3, Έναντι Διαγνωστικού Κέντρου Εγκέφαλος, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Έλεγχος ακοής, ζάλη, ίλιγγος, ροχαλητό και άπνοια, ωτορινολαρυγγολόγος παίδων, ακοολογία, ενδοσκοπήσεις (ρινός, παραρρινίων κόλπων), χειρουργικές επεμβάσεις (κλασικής ωρλ, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική).
Ωτορινολαρυγγολόγος
Ομογενών Αμερικής 31, 1ος Όροφος, Κίσσαμος - Καστέλι, 73400, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πλήρης ακοολογικός έλεγχος (ενηλίκων, παίδων), ακοομετρία, ωτοακουστικές εκπομπές (έλεγχος ακοής νεογνών βρεφών). Εξετάσεις: ωτομικροσκόπηση, πλήρης ενδοσκοπικός έλεγχος, διαγνωστική βιντεοσκόπηση ρινός ρινοφάρυγγα, λάρυγγα (έλεγχος φωνητικών χορδών), ρινός, παραρρινίων, λειτουργική ενδοσκόπηση ευσταχιανής, διερεύνηση διαταραχών ύπνου, ροχαλητού, ροχαλητό ενηλίκων, διαταραχές ύπνου παιδιών. Διερεύνηση ιλίγγου, εμβοών, διερεύνηση προβλημάτων αλλεργίας, δερματικά τεστ αλλεργίας, διερεύνηση διαταραχών όσφρησης, διάγνωση φαρυγγο-λαρυγγικής παλινδρόμησης, νοσήματα σιελογόνων αδένων, μικροεπεμβάσεις με χρήση ραδιοσυχνοτήτων.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Θαλητά 18 & Μονής Αγκαράθου, 3ος Όροφος, Ηράκλειο - Πλατεία Αγίου Δημητρίου, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Δέχεται καθημερινά : 08:30 - 13:30 και 18:00 - 21:00 εκτός Τετάρτης.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Κτιστάκη Β. 1, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ειδικός σε θέματα φωνιατρικής, δυσφαγίας, υπνικών απνοιών, παθήσεων του θυρεοειδούς και διαταραχών της ισορροπίας. Διερεύνηση και αντιμετώπιση προβλημάτων στους τομείς της Ακοολογίας και Ρινολογίας με σειρά διαγνωστικών ελέγχων και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Δασκαλάκη Χαρίκλειας 28, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Πειραιώς 1 & Σκαλίδη, Χανιά, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Ζωγράφου 13, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Ιωαννίνων 1 & Αγίου Μηνά 18, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Σφακίων 10-12, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Αγίου Μηνά 18 & Ιωαννίνων 3, Εντός Πολυϊατρείου Παγκρήτια Υγεία, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
       
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Κρήτη. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Κρήτη. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της χειρουργικής, έχουν παρουσιαστεί πολλές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αναπτύσσεται, δίνοντας στου χειρουργούς την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν νέες μεθόδους ως προς όφελος των ασθενών τους. Στην Ωτορινολαρυγγολογία, η ενδοσκοπική χειρουργική εστιάζεται στα προβλήματα της μύτης και του λάρυγγα. Η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων εφαρμόζεται σε ασθενείς με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες, ιγμορίτιδα, πολύποδες ρινός και σε όγκους. Στον λάρυγγα, η διαστοματική χειρουργική με laser χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν καλοήθη προβλήματα όπως οι κύστεις, οι πολύποδες, οι κάλοι, τα θηλώματα, οι λαρυγγοκήλες, το οίδημα Reinke, η πάρεση των φωνητικών χορδών, αλλά και στην αντιμετώπιση των καρκίνων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει σε περίπτωση καρκίνου των φωνητικών χορδών, καθώς αν αυτός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αφαιρεθεί η βλάβη και να
Η μύτη μας έχει ένα βασικό και πολύ καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι υπεύθυνη για την υγρασία του αέρα που εισέρχεται σε αύτη, καθώς και για τον καθαρισμό του από βλαβερά σωματίδια. Η λειτουργίας της μύτης μπορεί να επηρεάζεται άμεσα από το στραβό διάφραγμα, τους ρινικούς πολύποδες ή και τις υπερτροφικές κόγχες, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη οξυγόνωση  του οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζαλάδα, βαρύ κεφάλι, κούραση και θολούρα, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στις απόδοση μας στην δουλεία, στο σχολείο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή μας. Επίσης, δεν μας επιτρέπουν να έχουν καλής ποιότητας ύπνο, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που δεν αντιλαμβάνονται πως δεν αναπνέουν όσο καλά θα έπρεπε, θεωρώντας πως οι δυσκολία αυτή οφείλεται σε έλλειψη ξεκούρασης ή έντονου στρες επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο. Τα περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώ