Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Κυκλάδων

: 11 αποτελέσματα
Φηρά, έναντι ειρηνοδικείου 1ος όροφος, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι

Το Ιατρείο παρέχει υπεύθυνα ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας και πιο συγκεκριμένα

 • Ωτορινολαρυγγολογική κλινική εξέταση ? -
 • Ενδοσκόπηση ώτων, ρινός, ρινοφάρυγγα, φάρυγγα και λάρυγγα με άκαμπτα και εύκαμπτα ενδοσκόπεια -
 • ?Εξέταση ωτών με μικροσκόπιο -
 • ?Πλήρης ακουολογικός έλεγχος παίδων και ενηλίκων (Ακουόγραμμα - Τυμπανόγραμμα και αντανακλαστικά του μυός του Αναβολέως - Βιντεονυσταγμογράφημα - Προκλητά δυναμικά εγκεφαλικού στελέχους) ? -
 • Διερεύνηση και θεραπεία ιλίγγου ? -
 • Θεραπεία ΩΡΛ αλλεργιών ? -
 • Διερεύνηση ροχαλητού και άπνοιας σε παιδιά και ενήλικες ? -
 • Χειρουργικές επεμβάσεις ? -
 • Μικροεπεμβάσεις – αφαίρεση μορφωμάτων ρινός – ώτων - προσώπου -
 • ?Αντιμετώπιση ρινορραγίας – καταγμάτων ρινός – καυτηριασμοί -

Επεμβάσεις παίδων και ενηλίκων - Αδενοτομή - αμυγδαλεκτομή - Τυμπανοτομή - τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού - Ρινοπλαστική - Χειρουργική ρινικού διαφράγματος – ρινικών κογχών - Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός FESS – αφαίρεση ρινικών πολυπόδων - Ωτοχειρουργική (τυμπανοπλαστική – χειρουργική αντιμετώπιση χρόνιας μέσης ωτίτιδας και ωτοσκλήρυνσης) - Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων λάρυγγος και φωνητικών χορδών - Χειρουργική παρωτίδας – υπογναθίου αδένα - - Το ιατρείο εξυπηρετεί την περιοχή της Σαντορίνης. - Λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Δεξαμενές, Μύκονος, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, όπως ενδοσκόπια, κάμερες, μικροσκόπια & ακουολογικά μηχανήματα, με σκοπό τη γρήγορη, ανώδυνη & αξιόπιστη διάγνωση & θεραπεία των ωτορινολαρυγγολογικών προβλημάτων.

 • Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου Ενηλίκων & Παίδων -
 • Πλήρης Κλινική ΩΡΛ Εξέταση -
 • Ακουολογικός Έλεγχος -
 • Ενδοσκοπήσεις -
 • Ακουολογικό Εργαστήριο -
 • Έλεγχος Ίλιγγου -
 • Επίσκεψη Κατ' Οίκον
Ηρώων Πολυτεχνείου & Παραλία Καρνάγιο, κτήριο Β', Ερμούπολη, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
 • Χειρουργός παίδων και ενηλίκων -
 • Παιδική ακουομετρία -
 • Ακουολογικός έλεγχος -
 • Ενδοσκοπικός έλεγχος -
 • Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Άνδρου 16, Ερμούπολη, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Μεγαλόχαρης 33, Τήνος, 84200, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρρυγολόγος
Παροικιά, Εντός Διαγνωστικού Κέντρου Ιατρόνησος, Πάρος, 84400, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση σε ενήλικες και παιδιά. Ακοολογικός έλεγχος. Ενδοσκοπικός έλεγχος ώτων, ρινός, φάρυγγα, λάρυγγα. Διερεύνηση - αντιμετώπιση - ιλίγγου, εμβοών, βαρηκοΐας. Διερεύνηση αλλεργικής ρινίτιδας με Skin Prick Tests και αντιμετώπιση. Έλεγχος ροχαλητού, αποφρακτικής υπνικής άπνοιας. Μικροεπεμβάσεις υπό τοπική αναισθησία στο ιατρείο. Ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων, απεικονιστικών εξετάσεων, μικροβιολογικών εξετάσεων, ακουστικών βαρηκοΐας. Ιατρικός βελονισμός.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Περιφερειακός Ορνού, Εντός Sea Medical Heath Clinic, Μύκονος - Αγγελικά, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Το ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα της SEA Medical Health Clinic, προσφέρει διαγνωστικές, θεραπευτικές και χειρουργικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε περίπτωση και πάθηση στις ευαίσθητες αυτές περιοχές του σώματός μας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ ο ιατρός έχει μακρόχρονη εξειδίκευση και εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς ανήκει στην ομάδα των μόνων 22 χειρουργών ΩΡΛ στην Ευρώπη για την χειρουργική εφαρμογή του Total Middle Ear Implant Envoy. Ρινολογία, ρινοχειρουργική (FESS), ενδοσκοπικός έλεγχος ανώτερου αναπνευστικού και λαρυγγικής συσκευής, νευροωτολογία, εμφυτεύματα ακοής, παιδοωτορινολαρυγγολογία. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Λεωφόρος Όρμου Αγκάλης ΟΤ Γ23 & ΟΤ Γ23, Τήνος, 84200, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπαβασιλείου, Πλησίον Γυμνασίου, Νάξος, 84300, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παπανδρέου Γεωργίου 17Γ, Σύρος, 84100, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παροικιά & Νικολάου Στέλλα, Πάρος, 84400, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση, ακοολογικός έλεγχος, μελέτη και αντιμετώπιση ιλίγγου, εμβοών και βαρηκοΐας, ενδοσκοπήσεις ανώτερου αναπνευστικού, μελέτη ύπνου και αντιμετώπιση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας, υπέρηχος ιγμορείων και μετωπιαίων κόλπων, τεστ αλλεργικής ρινίτιδας, ανοσοθεραπεία.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Κυκλάδων. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Κυκλάδων. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Η επέμβαση για το στραβό διάφραγμα είναι πολύ παρεξηγημένη. Ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος είναι σε θέση να εξηγήσει στον ασθενή την σπουδαιότητα αυτής της επέμβασης όταν βέβαια γίνεται με σωστή τεχνική και ολοκληρωμένα . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οριστική διόρθωση της ρινικής  αναπνοής. Τι είναι το ρινικό διάφραγμα; Ουσιαστικά, είναι το διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ των δύο ρουθουνιών και αποτελείται από ένα οστέινο και ένα χόνδρινο τμήμα. Πως επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας; Γενικότερα, η μύτη είναι ένα πολύ υποτιμημένο όργανο. Οι περισσότεροι ασθενείς ασχολούνται μόνο με την εμφάνιση της και όχι τόσο με την λειτουργικότητα της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μύτη μας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό όργανο και η λειτουργία της δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα όργανα όπως το στόμα. Αποτελεί το φίλτρο του οργανισμού μας καθαρίζοντας τον αέρα απο μικροοργανισμούς, τον θερμαίνει ή το τον ψύχει και δημιουργεί την κατάλληλη υγρασία πριν αυτός φτάσει στους πνεύμονες. Όταν λοιπ
Πολύ συχνά όταν οι ασθενείς ταλαιπωρούνται από διαταραχές στον ύπνο, και ειδικότερα απο ροχαλητό, απευθύνονται στον Ωτορινολαρυγγολόγο. Βέβαια η αιτία του ροχαλητού είναι πολυπαραγοντική. Τι είναι το ροχαλητό; Είναι ο κραδασμός που παράγεται κατά τον ύπνο, όταν συμπίπτουν τα τοιχώματα του ανώτερου αναπνευστικού, λόγω αυξημένης αντίστασης στη δίοδο του αέρα. Πότε προκαλείται; Όταν υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή της μύτης, του φάρυγγα και του λάρυγγα ή ο μυϊκός τόνος στο σύστημα του αεραγωγού είναι ελαττωμένος. Επίσης, η αύξηση του σωματικού βάρους, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, διαταραχές του θυρεοειδούς, όπως ο υποθυρεοειδισμός, το κάπνισμα και γενικά η έλλειψη άσκησης και το βαρύ βραδινό γεύμα μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση. Μπορεί το ροχαλητό να επηρεάσει τη ζωή μου ή να είναι ακόμα και επικίνδυνο; Το ροχαλητό δεν μένει στάσιμο ούτε σε ένταση ούτε σε επιπτώσεις, εξελίσσεται και μπορεί από αθώο να γίνει νοσηρό και στη συνέχεια να οδηγήσει σε άπνοια. Τι είναι η άπνοια;