Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Ρέθυμνο

: 6 αποτελέσματα
Λ. Κουντουριώτου Παύλου 158 & Χορτάτζη, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
  • Σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο ΩΡΛ Ιατρείο ενηλίκων και παίδων.

Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός-ώτων-φάρυγγα–λάρυγγα (με χρήση εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων) και βιντεοκαταγραφή ενδοσκοπικών δεδομένων. - Ακοολογικός και νευροωτολογικός έλεγχος. - Ανίχνευση νεογνικής βαρηκοΐας με ωτοακουστικές εκπομπές Διερεύνηση και αντιμετώπιση εμβοών, βαρηκοΐας. - Διερεύνηση και αντιμετώπιση ιλίγγου, αστάθειας (διενέργεια βιντεονυσταγμογραφήματος). - Έλεγχος αλλεργικής ρινίτιδας και διενέργεια αλλεργικών τεστ-απευαισθητοποίηση. - Κλινικός έλεγχος (με δοκιμασία Mueller) και αντιμετώπιση ασθενών με Σύνδρομο υπνικής άπνοιας–ροχαλητού. - Έλεγχος και αντιμετώπιση παθήσεων φωνής. - Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ΩΡΛ. - Διενέργεια μικροεπεμβάσεων στο χώρο του ιατρείου υπό τοπική αναισθησία. - Χειρουργική αντιμετώπιση ΩΡΛ παθήσεων. - Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, για μείωση των ρυτίδων με χρήση βουτυλινικής αλαντοτοξίνης ( BOTOX) και υαλουρονικού οξέος.

Ζαμπελίου 26, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
  • Ίλιγγος -
  • Υπνική Άπνοια -
  • Αλλεργίες -
  • Ενδοσκοπικός έλεγχος -
  • Ακοολογικός έλεγχος -
  • Χειρουργικές Επεμβάσεις -
  • Κλινική ΩΡΛ εξέταση -
  • Έλεγχος ακοής και βαρηκοΐας
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Δημοκρατίας 3, Έναντι Διαγνωστικού Κέντρου Εγκέφαλος, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Έλεγχος ακοής, ζάλη, ίλιγγος, ροχαλητό και άπνοια, ωτορινολαρυγγολόγος παίδων, ακοολογία, ενδοσκοπήσεις (ρινός, παραρρινίων κόλπων), χειρουργικές επεμβάσεις (κλασικής ωρλ, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Βάσσου Τιμολέοντος 25, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ιγμορίτιδα Ίλιγγοι Πονόλαιμος Βαρηκοΐα Ωτίτιδα.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Ζαμπελίου 24, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Δασκαλάκη Χαρίκλειας 28, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Ρέθυμνο. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Ρέθυμνο. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της χειρουργικής, έχουν παρουσιαστεί πολλές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια. Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αναπτύσσεται, δίνοντας στου χειρουργούς την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν νέες μεθόδους ως προς όφελος των ασθενών τους. Στην Ωτορινολαρυγγολογία, η ενδοσκοπική χειρουργική εστιάζεται στα προβλήματα της μύτης και του λάρυγγα. Η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων εφαρμόζεται σε ασθενείς με στραβό διάφραγμα, υπερτροφικές ρινικές κόγχες, ιγμορίτιδα, πολύποδες ρινός και σε όγκους. Στον λάρυγγα, η διαστοματική χειρουργική με laser χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν καλοήθη προβλήματα όπως οι κύστεις, οι πολύποδες, οι κάλοι, τα θηλώματα, οι λαρυγγοκήλες, το οίδημα Reinke, η πάρεση των φωνητικών χορδών, αλλά και στην αντιμετώπιση των καρκίνων. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει σε περίπτωση καρκίνου των φωνητικών χορδών, καθώς αν αυτός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αφαιρεθεί η βλάβη και να
Η μύτη μας έχει ένα βασικό και πολύ καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι υπεύθυνη για την υγρασία του αέρα που εισέρχεται σε αύτη, καθώς και για τον καθαρισμό του από βλαβερά σωματίδια. Η λειτουργίας της μύτης μπορεί να επηρεάζεται άμεσα από το στραβό διάφραγμα, τους ρινικούς πολύποδες ή και τις υπερτροφικές κόγχες, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη οξυγόνωση  του οργανισμού μας. Με αυτό τον τρόπο εμφανίζονται συμπτώματα όπως ζαλάδα, βαρύ κεφάλι, κούραση και θολούρα, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στις απόδοση μας στην δουλεία, στο σχολείο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή μας. Επίσης, δεν μας επιτρέπουν να έχουν καλής ποιότητας ύπνο, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που δεν αντιλαμβάνονται πως δεν αναπνέουν όσο καλά θα έπρεπε, θεωρώντας πως οι δυσκολία αυτή οφείλεται σε έλλειψη ξεκούρασης ή έντονου στρες επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο. Τα περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους συμπτώ