Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Τρίπολη

: 6 αποτελέσματα
Μπούα Πέτρου 21, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
  • Ιατρείο ιλίγγου -
  • Ενδοσκοπήσεις ρινός & Λάρυγγα -
  • Διερεύνηση ιλίγγου & Βαρηκοΐας -
  • Ωτοακουστικές εκπομπές
Ωτορινολαρυγγολόγος
Κύπρου 1, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδίκευση στην ΩΡΛ αλλεργία του ανώτερου του αναπνευστικού (αλλεργική ρινίτιδα, εκκριτική ωτίτιδα), διερεύνηση αλλεργίας στα ακάρεα της οικιακής σκόνης, στη γύρη της ελιάς, στο γρασσίδι, σε μύκητες κ.τ.λ., διενέργεια δερματικών αλλεργικών δοκιμασιών (skin prick test).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μεταμορφώσεως 16-18, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Πλατεία Αγίου Βασιλείου 37, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 7, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Το ιατρείο πραγματοποιεί ακουολογικό έλεχγο, έλεγχο ιλίγγου, βιντεοωτομικροσκόπηση, βιντεοενδοσκοπήσεις λάρυγγα, ρινοφάρυγγα, παιδική ακουομετρία, υπέρηχος, τεστ στρεπτόκοκκου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Ταξιαρχών 2 & Ουάσιγκτων, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Τρίπολη; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Τρίπολη. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Τρίπολη. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Οι αμυγδαλές είναι τμήμα του λεμφικού ιστού και αποτελούν έναν φίλτρο ιών και βακτηρίων που εισέρχονται στο σώμα μέσω της μύτης και του στόματος προκαλώντας λοιμώξεις στον οργανισμό. Ο Ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο ειδικός γιατρός που θα εκτιμήσει με τον ενδοσκοπικό έλεγχο αν υπάρχει παθολογία από τα γύρω όργανα όπως τα ιγμόρεια ή υπόλειμμα από κρεατάκια ,ευρήματα τα οποία αποτελούν προδιαθεσικό παράγοντα για συχνές αμυγδαλίτιδες. Οι αμυγδαλές λοιπόν είναι ο συνήθης ύποπτος όταν υπάρχει εξαιρετική δυσκολία στην κατάποση ακόμη και του σάλιου, παρατεινόμενη  δεκατική πυρετική κίνηση, πρησμένοι  αδένες και έντονη κατάπτωση καθώς και κακοσμία. Η ένδειξη  για να αφαιρεθούν χειρουργικά οι αμυγδαλές σχετίζεται με  το μέγεθός τους τη συχνότητα, τον τύπο και τη σοβαρότητα των λοιμώξεων που προκαλούν ή αν υπάρχει περιαμυγδαλικό απόστημα στο ιστορικό του ασθενούς. Αν λόγω μεγάλου μεγέθους φράζουν τη δίοδο στο φάρυγγα και προκαλούν έντονο ροχαλητό ή και άπνοιες που οδηγούν σε κακή οξυγόνωση του ορ
Συχνά χειρουργικά προβλήματα στα παιδιά αποτελούν το ροχαλητό, οι άπνοιες και η βαρηκοΐα, που κυρίως οφείλονται σε μεγάλα κρεατάκια, αμυγδαλές και παρουσία υγρού στα αυτιά. H έγκαιρη επίσκεψη και αξιολόγηση από τον παιδοΩΡΛ  σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξέλιξη της χειρουργικής αντιμετώπισης στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας, θεωρείται απαραίτη γιατί αλλάζει τη πρόγνωση όλων αυτών των παθήσεων. Τα κρεατάκια πλέον μπορούν να ελεγχθούν άμεσα και πολύ πιο αξιόπιστα με την ενδοσκόπηση, ,καθώς και  η παρουσία πολυπόδων στη μύτη ή η ατρησία των ρινικών χοανών. Ο έλεγχος του λάρυγγα με το εύκαμπτο ενδοσκόπιο σε περιπτώσεις διαταραχών της χροιάς της φωνής, σε επίμονο βήχα ή σε λοιμώξεις, καθώς και σε δυσκολία της αναπνοής είναι πολύ σημαντικό μέσο, ώστε να εξακριβωθεί αν συνυπάρχει και άλλη παθολογία όπως η παλινδρόμηση. Η παρουσία υγρού στα αυτιά, δηλαδή η εκκριτική ωτίτιδα, σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίζεται με παρακέντηση του τυμπάνου, με ή χωρίς τοποθέτηση σωληνίσκου αερισμού, για να