Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Τρίπολη

: 6 αποτελέσματα
Μπούα Πέτρου 21, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
  • Ιατρείο ιλίγγου -
  • Ενδοσκοπήσεις ρινός & Λάρυγγα -
  • Διερεύνηση ιλίγγου & Βαρηκοΐας -
  • Ωτοακουστικές εκπομπές
Ωτορινολαρυγγολόγος
Κύπρου 1, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδίκευση στην ΩΡΛ αλλεργία του ανώτερου του αναπνευστικού (αλλεργική ρινίτιδα, εκκριτική ωτίτιδα), διερεύνηση αλλεργίας στα ακάρεα της οικιακής σκόνης, στη γύρη της ελιάς, στο γρασσίδι, σε μύκητες κ.τ.λ., διενέργεια δερματικών αλλεργικών δοκιμασιών (skin prick test).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 7, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Το ιατρείο πραγματοποιεί ακουολογικό έλεχγο, έλεγχο ιλίγγου, βιντεοωτομικροσκόπηση, βιντεοενδοσκοπήσεις λάρυγγα, ρινοφάρυγγα, παιδική ακουομετρία, υπέρηχος, τεστ στρεπτόκοκκου.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μεταμορφώσεως 16-18, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Πλατεία Αγίου Βασιλείου 37, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Ωτορινολαρυγγολόγος
Ταξιαρχών 2 & Ουάσιγκτων, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ σε Τρίπολη; Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ σε Τρίπολη. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ γιατρό που ψάχνεις σε Τρίπολη. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
H φωνή παράγεται από τις φωνητικές χορδές , δύο λευκές ταινίες που πάλλονται και έρχονται σε πλήρη επαφή μεταξύ τους με αποτέλεσμα να έχει κανείς μια καθαρή φωνή και με ένταση. Καθοριστικός παράγοντας για τη σωστή θεραπεία της βραχνής φωνής είναι και η μεγάλη πείρα και εξειδίκευση του Ωτορινολαρυγγολόγου. Ποια είναι τα πιο συχνά αίτια της βραχνής φωνής ; Τα πιο συχνά αίτια είναι οι πολύποδες ,οι κύστεις ,οι κάλοι, η πολυποειδής εκφύλιση ή το οίδημα του Reinke,το κοκκίωμα και πιο σπάνια ο καρκίνος, τα θηλώματα και οι λαρυγγοκήλες. Πώς γίνεται η διάγνωση των προβλημάτων της φωνής; Η διάγνωση γίνεται με τα ενδοσκόπια, εύκαμπτα ή άκαμπτα, τα οποία, σε σύνδεση με το μόνιτορ μας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα της βλάβης που υπάρχει στις φωνητικές χορδές στον χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο. Υπάρχει μία ακόμα πιο ειδική εξέταση, η στροβοσκόπηση, που αποκαλύπτει στον ειδικό παθολογικά ευρήματα τα οποία με την ενδοσκόπηση λάρυγγος δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία
Τι είναι τα ιγμόρεια και που βρίσκονται; Η παραρρινικολπίτιδα με πιο συχνή την ιγμορίτιδα,είναι η φλεγμονή ενός ή περισσότερων παραρρινίων κόλπων που βρίσκονται γύρω από τη μύτη και ταλαιπωρεί τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες . O ειδικός ΩΡΛ θα δώσει τη λύση είτε φαρμακευτική είτε χειρουργική. Ποιά είναι όμως  τα πιο συχνά συμπτώματα; Ο πονοκέφαλος,ο βήχας ,η ζάλη,πολλές φορές η ρινορραγία ή ένα επίμονο βασανιστικό μπούκωμα καθώς και κόπωση και συχνά δέκατα συμπτώματα που προκαλούν πολύ κακή ποιότητα ζωής. Πότε θεωρείται αναγκαία η επίσκεψη σε έναν ΩΡΛ και πως γίνεται η διάγνωση; Όταν τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος επιμένουν για περισσότερες από 5-7 ημέρες  ή υπάρχει υψηλός πυρετός, παχύρρευστες-πυώδεις εκκρίσεις, οίδημα και πόνος γύρω από τα μάτια. Ο Ωτορινολαρυγγολόγος με τον ενδοσκοπικό έλεγχο θα διαπιστώσει αν υπάρχουν προδιαθεσιακοί παράγοντες όπως  μεγάλα κρεατάκια, αλλεργική ρινίτιδα, πολύποδες, στραβό διάφραγμα. Αν κρίνει απαραίτητο θα συστήσει αξονική ή μαγνητική