Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) Τρίπολη

: 6 αποτελέσματα
Μπούα Πέτρου 21, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
  • Ιατρείο ιλίγγου -
  • Ενδοσκοπήσεις ρινός & Λάρυγγα -
  • Διερεύνηση ιλίγγου & Βαρηκοΐας -
  • Ωτοακουστικές εκπομπές
Ωτορινολαρυγγολόγος
Κύπρου 1, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Εξειδίκευση στην ΩΡΛ αλλεργία του ανώτερου του αναπνευστικού (αλλεργική ρινίτιδα, εκκριτική ωτίτιδα), διερεύνηση αλλεργίας στα ακάρεα της οικιακής σκόνης, στη γύρη της ελιάς, στο γρασσίδι, σε μύκητες κ.τ.λ., διενέργεια δερματικών αλλεργικών δοκιμασιών (skin prick test).
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Πλατεία Αγίου Βασιλείου 37, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 7, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Το ιατρείο πραγματοποιεί ακουολογικό έλεχγο, έλεγχο ιλίγγου, βιντεοωτομικροσκόπηση, βιντεοενδοσκοπήσεις λάρυγγα, ρινοφάρυγγα, παιδική ακουομετρία, υπέρηχος, τεστ στρεπτόκοκκου.
Ωτορινολαρυγγολόγος
Ταξιαρχών 2 & Ουάσιγκτων, Τρίπολη, 22131, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μεταμορφώσεως 16-18, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ωτορινολαρυγγολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι θα βρεις ωτορινολαρυγγολόγους ΩΡΛ σε Τρίπολη. Για προβλήματα ακοής, ρινοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, αμυγδαλεκτομή, αλλά και θεραπεία σε παθήσεις αυτιών, μύτης, λάρυγγα, για το κεφάλι, τον τράχηλο, τον οισοφάγο και τον φάρυγγα έχουμε τον ωτορινολαρυγγολόγο που ψάχνεις σε Τρίπολη. Οι ωτορινολαρυγγολόγοι στη διάθεσή σου.
Η επέμβαση για το στραβό διάφραγμα είναι πολύ παρεξηγημένη. Ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος είναι σε θέση να εξηγήσει στον ασθενή την σπουδαιότητα αυτής της επέμβασης όταν βέβαια γίνεται με σωστή τεχνική και ολοκληρωμένα . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οριστική διόρθωση της ρινικής  αναπνοής. Τι είναι το ρινικό διάφραγμα; Ουσιαστικά, είναι το διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ των δύο ρουθουνιών και αποτελείται από ένα οστέινο και ένα χόνδρινο τμήμα. Πως επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας; Γενικότερα, η μύτη είναι ένα πολύ υποτιμημένο όργανο. Οι περισσότεροι ασθενείς ασχολούνται μόνο με την εμφάνιση της και όχι τόσο με την λειτουργικότητα της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μύτη μας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό όργανο και η λειτουργία της δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα όργανα όπως το στόμα. Αποτελεί το φίλτρο του οργανισμού μας καθαρίζοντας τον αέρα απο μικροοργανισμούς, τον θερμαίνει ή το τον ψύχει και δημιουργεί την κατάλληλη υγρασία πριν αυτός φτάσει στους πνεύμονες. Όταν λοιπ
Πολύ συχνά όταν οι ασθενείς ταλαιπωρούνται από διαταραχές στον ύπνο, και ειδικότερα απο ροχαλητό, απευθύνονται στον Ωτορινολαρυγγολόγο. Βέβαια η αιτία του ροχαλητού είναι πολυπαραγοντική. Τι είναι το ροχαλητό; Είναι ο κραδασμός που παράγεται κατά τον ύπνο, όταν συμπίπτουν τα τοιχώματα του ανώτερου αναπνευστικού, λόγω αυξημένης αντίστασης στη δίοδο του αέρα. Πότε προκαλείται; Όταν υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή της μύτης, του φάρυγγα και του λάρυγγα ή ο μυϊκός τόνος στο σύστημα του αεραγωγού είναι ελαττωμένος. Επίσης, η αύξηση του σωματικού βάρους, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, διαταραχές του θυρεοειδούς, όπως ο υποθυρεοειδισμός, το κάπνισμα και γενικά η έλλειψη άσκησης και το βαρύ βραδινό γεύμα μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση. Μπορεί το ροχαλητό να επηρεάσει τη ζωή μου ή να είναι ακόμα και επικίνδυνο; Το ροχαλητό δεν μένει στάσιμο ούτε σε ένταση ούτε σε επιπτώσεις, εξελίσσεται και μπορεί από αθώο να γίνει νοσηρό και στη συνέχεια να οδηγήσει σε άπνοια. Τι είναι η άπνοια;