Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ουρολόγοι Μεσσηνίας

: 8 αποτελέσματα
Μητροπέτροβα 6, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Ουρολογικό Ιατρείο στην Καλαμάτα
Ουρολόγος Χειρουργός - Ανδρολόγος
Αριστοδήμου 63, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Χειρουργός Ουρολόγος
Κεφαλά 7, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Πλήρης κλινική εξέταση και διάγνωση όλων τών καλοηθών και κακοηθών παθήσεων του ουροποιητικού σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και η θεραπεία τους. Υπερηχογραφικός έλεγχος ουροποιητικού - γεννητικού συστήματος. Διορθικοί υπέρηχοι (διορθικές βιοψίες προστάτη). Κυστεοσκοπήσεις - ενδοσκοπικός έλεγχος ουροποιητικού ανδρών και γυναικών. Βιοψίες ουροδόχου κύστεως. Μέτρηση ροής ούρων. Γυναικεία ακράτεια ούρων (προσέγγιση, διάγνωση, θεραπεία). Στυτική δυσλειτουργία (μελέτη, αντιμετώπιση). Ανδρική υπογονιμότητα και αντιμετώπιση της.
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Μπρίσκα Δ. 7, Γαργαλιάνοι, 24400, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Σύγχρονο ουρολογικό ιατρείο Παναγόπουλος Βασίλειος MD, PhDc.
Χειρουργός Ουρολόγος
Μητροπέτροβα 2 & Νέδοντος 82, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Καλαμάτας 30, Πύλος, 24001, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με υπερηχογράφο, ουροροόμετρο και ενδοσκοπικά εργαλεία για τον έλεγχο. Παθήσεων νεφρών, κύστεως, προστάτη. Παθήσεων γεννητικών οργάνων. Λιθίασης ουροποιητικού, ακράτειας ούρων, διαταραχών στύσεως, υπογονιμότητας κλπ.
Χειρουργός Ουρολόγος
Σιδηροδρομικού Σταθμού 11, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Φραντζή Αμβροσίου 21, Κυπαρισσία, 24500, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ουρολόγοι
Video εύκαμπτη κυστεοσκόπηση, υπερπλασία προστάτη, ογκολογία ουροποιητικού, κατευθυνόμενη βιοψία προστάτη, διαδερμική παροχέτευση νεφρού, λιθίαση ουροποιητικού, ακράτεια ούρων, ανδρολογία, στυτική δυσλειτουργία, λαπαροσκοπική χειρουργική, ενδοουρολογία, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Για τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος (Στυτική Δυσλειτουργία, Μεγέθυνση Πέους, Υπογονιμότητα, Ακράτεια ούρων) υπάρχει ο Ουρολόγος - Ανδρολόγος. Στην κατηγορία Ουρολόγοι θα βρεις χειρουργούς γιατρούς ουρολόγους - ανδρολόγους σε Μεσσηνίας. Για προβλήματα με τον προστάτη ή τις λοιμώξεις του ουροποιητικού έχουμε τον ιατρό ουρολόγο - ανδρολόγο που χρειάζεσαι σε Μεσσηνίας.
Ο χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος κ. Ιωάννης Σ. Μπουζαλάς μας ενημερώνει για την κιρσοκήλη και τη σύγχρονη μικροχειρουργική αντιμετώπισή της. Η κιρσοκήλη είναι μια συχνή πάθηση και εμφανίζεται στους νέους άνδρες. Αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες ανδρικής υπογονιμότητας, καθώς μειώνει την παραγωγή σπερματοζωαρίων. Πρόκειται για την  κιρσοειδή διεύρυνση των φλεβών του όρχεως (σπερματικές φλέβες) και εμφανίζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων στην αριστερή πλευρά. Είναι μια ύπουλη νόσος γιατί δε δίνει πάντα συμπτώματα. Εμφανίζεται περίπου στο 25% των ενήλικων με πρόβλημα γονιμότητας. Επηρεάζει τον αριθμό, την κινητικότητα και την μορφολογία των σπερματοζωαρίων, ενώ σε νεαρούς εφήβους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του όρχι και την παραγωγή τεστοστερόνης. Η ακριβής σχέση μεταξύ αντρικής υπογονιμότητας και κιρσοκήλης δεν είναι πλήρως γνωστή. Μελέτες όμως έχουν δείξει ότι το σπέρμα βελτιώνεται μετά τη χειρουργική αποκατάσταση και επίσης διορθώνονται βλάβες στο DNA των
Ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος  κ.  Ιωάννης Κ. Βακαλόπουλος, μας πληροφορεί για την δυσλειτουργία της στύσης, τα αίτια αλλά και τους τρόπους θεραπευτικής αντιμετώπισης της... Τι είναι η Δυσλειτουργία της Στύσης; Η δυσλειτουργία της στύσης είναι η αδυναμία επίτευξης ή/και διατήρησης αρκετά σκληρής και με αρκετή διάρκεια στύσης, ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Ο αυστηρά ιατρικός ορισμός της πάθησης αναφέρει, ότι η δυσλειτουργία θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες, ώστε να χαρακτηρισθεί ως πρόβλημα, που χρειάζεται διερεύνηση και αντιμετώπιση. Ωστόσο, το άγχος, που δημιουργεί στους άνδρες μια εμφανιζόμενη διαταραχή στη στύση, φέρνει τους πάσχοντες πολύ νωρίτερα στον γιατρό. Ένα πολύ συχνό πρόβλημα Το πρόβλημα είναι πολύ συχνό. Στην Ελλάδα υπολογίζεται, ότι περίπου 450.000 Έλληνες παρουσιάζουν μετρίου βαθμού προβλήματα στύσης. Από αυτούς οι 11.500 κάθε χρόνο θα μεταπίπτουν σε πλήρη ανικανότητα. Ωστόσο, συνήθως το πρόβλημα δεν αναφέρεται στ