Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ουρολόγοι Σέρρες

: 9 αποτελέσματα
Εθνικής Αντιστάσεως 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
 • Ενδοουρολογία -
 • Λαπαροσκοπική Ουρολογία -
 • Παθήσεις προστάτη -
 • Λιθίαση Ουροποιητικού -
 • Ακράτεια ούρων
Σολωμού Διονυσίου 12, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
 • Ανδρολογία - Ανδρική Υπογονιμότητα -
 • Σεξουαλική Δυσλειτουργία -
 • Παθήσεις Γυναικείου Ουροποιητικού -
 • Παιδοουρολογία -
 • Ουροδυναμικό Εργαστήριο -
 • Ακράτεια Ούρων -
 • Ενδοουρολογία -
 • Ανώδυνες Κυστεοσκοπήσεις (Εύκαμπτο Κυστεοσκόπιο) -
 • Διορθικό Triplex Προστάτη -
 • Ανώδυνη Βιοψία Προστάτη
Ιωνίας 68 & Μ. Μπότσαρη 123, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ουρολόγοι
Σύγχρονη, οριστική αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας με τη χρήση του τελευταίας γενιάς τεχνολογικού εξοπλισμού κρουστικών κυμάτων γραμμικής διαμόρφωσης (LSTC-ED). Μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο ή επιπλοκές με προσιτά πακέτα τιμών. Δυνατότητα καταγραφής νυχτερινών στύσεων με το σύστημα NEVA για τη διερεύνηση ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας. - Ολιστική θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας και του συνδρόμου του χρόνιου πυελικού άλγους σε άνδρες και γυναίκες με το θεραπευτικό πρωτόκολλο Wise-Anderson. Αποκλειστική συνεργασία με το National Center of Pelvic Pain Research Η.Π.Α. για τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. - Υπερηχογραφικός έλεγχος (με ειδική άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το Υπουργείο Υγείας) νεφρών, ουροδόχου κύστης, προστάτη, όρχεων σε υψηλής ευκρίνειας ουρολογικό υπερηχογράφο B-K Medical Profocus. Δυνατότητα έγχρωμου (triplex) υπερηχογραφήματος όρχεων και πέους (σε ηρεμία και στύση). Διορθικό υπερηχογράφημα προστάτη και σπερματοδόχων κύστεων με δυνατότητα βιοψίας (οι βιοψίες διενεργούνται σε συνεργαζόμενες ιδιωτικές Κλινικές). - Ουροροομετρία με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Δυνατότητα ουροδυναμικού ελέγχου (διενεργείται σε συνεργαζόμενες ιδιωτικές Κλινικές).
Χειρουργός Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παπανδρέου Γεωργίου 8, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Χειρουργός Ουρολόγος
Πλαστήρα Νικολάου 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Ακράτεια ούρων σε όλες τις ηλικίες, ανδρολογία, υπογονιμότητα. Πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Ώρες ιατρείου : Με ραντεβού πρωί καθημερινά 09:30 - 13:30 και απόγευμα Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 18:30 - 20:30.
Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παπαπαύλου Λεωνίδα 22, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Ουρολόγος
3ο χλμ Σερρών - Δράμας, Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Διευθυντής ουρολόγος γενικού νοσοκομείου Σερρών.
Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τσαλοπούλου 8, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ουρολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
 
 
Για τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος (Στυτική Δυσλειτουργία, Μεγέθυνση Πέους, Υπογονιμότητα, Ακράτεια ούρων) υπάρχει ο Ουρολόγος - Ανδρολόγος. Στην κατηγορία Ουρολόγοι θα βρεις χειρουργούς γιατρούς ουρολόγους - ανδρολόγους σε Σέρρες. Για προβλήματα με τον προστάτη ή τις λοιμώξεις του ουροποιητικού έχουμε τον ιατρό ουρολόγο - ανδρολόγο που χρειάζεσαι σε Σέρρες.
Ο χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος κ. Ιωάννης Σ. Μπουζαλάς μας ενημερώνει για την κιρσοκήλη και τη σύγχρονη μικροχειρουργική αντιμετώπισή της. Η κιρσοκήλη είναι μια συχνή πάθηση και εμφανίζεται στους νέους άνδρες. Αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες ανδρικής υπογονιμότητας, καθώς μειώνει την παραγωγή σπερματοζωαρίων. Πρόκειται για την  κιρσοειδή διεύρυνση των φλεβών του όρχεως (σπερματικές φλέβες) και εμφανίζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων στην αριστερή πλευρά. Είναι μια ύπουλη νόσος γιατί δε δίνει πάντα συμπτώματα. Εμφανίζεται περίπου στο 25% των ενήλικων με πρόβλημα γονιμότητας. Επηρεάζει τον αριθμό, την κινητικότητα και την μορφολογία των σπερματοζωαρίων, ενώ σε νεαρούς εφήβους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του όρχι και την παραγωγή τεστοστερόνης. Η ακριβής σχέση μεταξύ αντρικής υπογονιμότητας και κιρσοκήλης δεν είναι πλήρως γνωστή. Μελέτες όμως έχουν δείξει ότι το σπέρμα βελτιώνεται μετά τη χειρουργική αποκατάσταση και επίσης διορθώνονται βλάβες στο DNA των
Ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος  κ.  Ιωάννης Κ. Βακαλόπουλος, μας πληροφορεί για την δυσλειτουργία της στύσης, τα αίτια αλλά και τους τρόπους θεραπευτικής αντιμετώπισης της... Τι είναι η Δυσλειτουργία της Στύσης; Η δυσλειτουργία της στύσης είναι η αδυναμία επίτευξης ή/και διατήρησης αρκετά σκληρής και με αρκετή διάρκεια στύσης, ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Ο αυστηρά ιατρικός ορισμός της πάθησης αναφέρει, ότι η δυσλειτουργία θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες, ώστε να χαρακτηρισθεί ως πρόβλημα, που χρειάζεται διερεύνηση και αντιμετώπιση. Ωστόσο, το άγχος, που δημιουργεί στους άνδρες μια εμφανιζόμενη διαταραχή στη στύση, φέρνει τους πάσχοντες πολύ νωρίτερα στον γιατρό. Ένα πολύ συχνό πρόβλημα Το πρόβλημα είναι πολύ συχνό. Στην Ελλάδα υπολογίζεται, ότι περίπου 450.000 Έλληνες παρουσιάζουν μετρίου βαθμού προβλήματα στύσης. Από αυτούς οι 11.500 κάθε χρόνο θα μεταπίπτουν σε πλήρη ανικανότητα. Ωστόσο, συνήθως το πρόβλημα δεν αναφέρεται στ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ουρολόγοι Σερρών Ουρολόγοι