Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Παθολόγοι Καρδίτσας

: 26 αποτελέσματα
Ιεζεκιήλ 34, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
 • Πιστοποιημένος για Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία -
 • Κατ’ οίκον επισκέψεις
Νικηταρά 11 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
 • Επείγοντα παθολογικά περιστατικά -
 • Παρακολούθηση χρόνιων παθολογικών νοσημάτων -
 • Πρόληψη μεταβολικών νοσημάτων -
 • Διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση Σακχαρώδη Διαβήτη -
 • Διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση Υπέρτασης -
 • Δυσλιπιδαιμία -
 • Διάγνωση και αντιμετώπιση λοιμώξεων -
 • Διερεύνηση αναιμίας -
 • Πιστοποιητικό Υγείας για χορήγηση / ανανέωση Διπλώματος οδήγησης

Πιστοποιημένος για συνταγογράφηση στον ΕΟΠΥΥ - Κατ' οίκον επισκέψεις

Κ. Καρτάλη 127, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Παθολόγοι
Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, κοιλιακής αορτής, λαγονιών, αρτηριών κάτω άκρων, φλεβών κάτω άκρων και αρτηριών άνω άκρων. - Για ΡΑΝΤΕΒΟΥ καλέστε Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 13:00 & από 18:00 έως 20:00 (εκτός Τετάρτης).
Υψηλάντου & Πλαστήρα, Είσοδος από Κρατερού 1, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Επείγοντα και τακτικά παθολογικά περιστατικά - Διερεύνηση αναιμίας - Διάγνωση και αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας - Διάγνωση και αντιμετώπιση υπέρτασης- τοποθέτηση holter αρτηριακής πίεσης - Αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με ηπατολογικά νοσήματα - Διάγνωση και αντιμετώπιση λοιμώξεων (αναπνευστικού, ουροποιητικού, μετεγχειρητικές λοιμώξεις, μαλακών μορίων, οστών, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα) - Διερεύνηση εμπυρέτου – ανθεκτικών λοιμώξεων - Εμβολιασμός ενηλίκων (Πνευμονιόκοκκος, γρίπη, έρπη ζωστήρα, ηπατίτιδα Β κ.ο.κ.) - Λοιμώξεις στην εγκυμοσύνη - Συμβουλευτική σε ταξιδιώτη πριν και μετά το ταξίδι - Χορήγηση χημειοπροφύλαξης και εμβολίων πριν το ταξίδι - Τρύπημα από βελόνα - επαφή με πιθανώς μολυσμένα σωματικά υγρά - συμβουλευτική - Πιστοποιημένη για Συνταγογράφηση σε όλα τα ταμεία.
Παθολόγος
Βάλβη 3, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Δημάρχου Χαρίτου 7, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Μπλατσούκα 1, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Δημοκρατίας 10, Μουζάκι, 43060, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Βασιαρδάνη 32, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Κουμουνδούρου 33, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Παθολόγος - OoiaaaeciYiio ia ΕΟΠΥΥ
Ναυάρχου Βότση Νικολάου 7, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Νικηταρά 19, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Πλαστήρα Νικολάου 3, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Παθολόγος
Δημάρχου Χαρίτου Νικολάου 13, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος - OoiaaaeciYiio ia ΕΟΠΥΥ
Δημάρχου Χαρίτου Νικολάου 10, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Δημάρχου Χαρίτου Νικολάου 28, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Δημάρχου Χαρίτου Νικολάου 11, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος - OoiaaaeciYiio ia ΕΤΕΑΜ , ΤΑΠΙΤ , ΤΕΑΔΥ , ΤΕΑΙΤ , ΤΕΑΠΑΣΑ , ΤΠΔΥ , ΥΠΕΘΑ
Υψηλάντου 50, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Καραϊσκάκη 23, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Διάκου Αθανασίου 15, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Παθολόγοι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
 
Επειδή οι αρρώστιες είναι για τους ανθρώπους, καλά που υπάρχουν και οι γιατροί! Στην κατηγορία Παθολόγοι σε Καρδίτσας έχουμε γιατρούς παθολόγους και παθολογικά ιατρεία, δια πάσαν νόσον και πάσαν …ανάγκη! Από μια απλή ιατρική εξέταση, έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο για προβλήματα υγείας ή ένα τσεκ απ (check up), βρες τον δικό σου παθολόγο ή παθολογικό ιατρείο (ακόμη και συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ) μέσα από τη λίστα των παθολόγων μας σε Καρδίτσας και … περαστικά!
Όταν ο γιατρός ανακοινώνει στον ασθενή ότι έχει προδιαβήτη οι αντιδράσεις είναι συνήθως oι εξής: o ασθενής θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνει κάτι ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς ή θεωρεί ότι σίγουρα θα εμφανίσει διαβήτη τύπου 2. Για να δούμε λοιπόν τί από αυτά ισχύει.1.    Τί είναι προδιαβήτηςΣύμφωνα με τον ορισμό της Αμερικάνικης Διαβητολογικής Εταιρείας (ADA) είναι η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα είναι υψηλότερα από το κανονικό αλλά όχι αρκετά υψηλά ώστε η διάγνωση να είναι διαβήτης.2.    Πώς μπαίνει η διάγνωση του προδιαβήτηΑσθενείς που έχουν προδιαβήτη ή αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου είναι όσοι έχουν Διαταραχή Γλυκόζης Νηστείας (IFG)δηλαδή το σάκχαρό τους μετρημένο το πρωί στο εργαστήριο και όχι με μετρητή σακχάρου μετά από 8ωρη τουλάχιστον βραδινή νηστεία είναι 100-125 mg/dlκαθώς και όσοι έχουν Διαταραγμένη Ανοχή στη Γλυκόζη(IGT) οπότε το σάκχαρό τους μετρημένο στο εργαστήριο, 2 ώρες μετά τη λήψη διαλύματος 75 γρ γλυκόζης ( καμπύλη σακχάρου) είν
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το