Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Παθολόγοι Νάουσα

: 4 αποτελέσματα
Αρχελάου 4, Έδεσσα, 58200, ΠΕΛΛΑΣ
Διαβητολόγοι , Παθολόγοι
Το ιατρείο του κου Γιαβανίδη βρίσκεται στην οδό Αρχελάου 4, στο κέντρο της Έδεσσας. Θα το βρείτε μόλις λίγα βήματα από την κεντρική πλατεία της πόλης σε μία μοντέρνα οικοδομή με πλήρη πρόσβαση και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο παθολόγος- διαβητολόγος Γιαβανίδης Ιορδάνης εκτός από τα αμιγώς παθολογικά περιστατικά έχει εξειδικευτεί για έναν επιπλέον χρόνο στο σακχαρώδη διαβήτη και τις σχετικές με αυτόν παθήσεις και συνεχίζει να ενημερώνεται σχετικά παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις σε αυτό το ευαίσθητο αντικείμενο της ιατρικής.
Παθολόγος
Πλατεία Δημαρχείας 1, Νάουσα, 59200, ΗΜΑΘΙΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Στουγιαννάκη 10, Νάουσα, 59200, ΗΜΑΘΙΑΣ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Σολωμού Διονυσίου 7, Νάουσα, 59200, ΗΜΑΘΙΑΣ
Παθολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Επειδή οι αρρώστιες είναι για τους ανθρώπους, καλά που υπάρχουν και οι γιατροί! Στην κατηγορία Παθολόγοι σε Νάουσα έχουμε γιατρούς παθολόγους και παθολογικά ιατρεία, δια πάσαν νόσον και πάσαν …ανάγκη! Από μια απλή ιατρική εξέταση, έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο για προβλήματα υγείας ή ένα τσεκ απ (check up), βρες τον δικό σου παθολόγο ή παθολογικό ιατρείο (ακόμη και συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ) μέσα από τη λίστα των παθολόγων μας σε Νάουσα και … περαστικά!
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Παθολόγοι Ημαθίας Παθολόγοι