Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Παθολόγοι Σέρρες

: 14 αποτελέσματα
Ειδικός Παθολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 5, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Χριστοφόρου Πρ. 21, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Πλαστήρα Ν. 6, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παρακολούθηση χρονίων νοσημάτων, σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, λοιμώξεις. Επισκέψεις κατ' οίκον, προνοσοκομειακή φροντίδα.
Ειδικός Παθολόγος
Κωστοπούλου Περιστέρη 6, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολογία : υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολισμού, παχυσαρκίας και λιπιδίων, οστεοπόρωσης. Αθλητιατρική : μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης, σωματομετρία, λιπομέτρηση, εργομετρία, αθλητική διατροφή, συμπληρώματα.
Παθολόγος
Παπαπαύλου 17, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Γενναδίου 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Πλαστήρα Ν. 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Πλαστήρα Νικολάου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Φιλικής Εταιρίας 1Α, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Ρωμανού 8, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος - Υπερτασιολόγος
Πρίγκιπα Χριστοφόρου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Παπαπαύλου 22, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Φιλικής Εταιρίας 1Α, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Σκούταρι, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Επειδή οι αρρώστιες είναι για τους ανθρώπους, καλά που υπάρχουν και οι γιατροί! Στην κατηγορία Παθολόγοι σε Σέρρες έχουμε γιατρούς παθολόγους και παθολογικά ιατρεία, δια πάσαν νόσον και πάσαν …ανάγκη! Από μια απλή ιατρική εξέταση, έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο για προβλήματα υγείας ή ένα τσεκ απ (check up), βρες τον δικό σου παθολόγο ή παθολογικό ιατρείο (ακόμη και συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ) μέσα από τη λίστα των παθολόγων μας σε Σέρρες και … περαστικά!
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Παθολόγοι Σερρών Παθολόγοι