Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Παθολόγοι Σέρρες

: 15 αποτελέσματα
Ειδικός Παθολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 5, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Χριστοφόρου Πρ. 21, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Φιλικής Εταιρίας 1Α, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Κωστοπούλου Περιστέρη 6, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολογία : υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολισμού, παχυσαρκίας και λιπιδίων, οστεοπόρωσης. Αθλητιατρική : μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης, σωματομετρία, λιπομέτρηση, εργομετρία, αθλητική διατροφή, συμπληρώματα.
Παθολόγος
Ρωμανού 8, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Πλαστήρα Νικολάου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Ειδικός Παθολόγος
Παπανδρέου Γεωργίου 22, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Μετεκπαιδευθείς στον σακχαρώδη διαβήτη.
Παθολόγος
Πλατεία Εμπορίου 24, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Πλαστήρα Ν. 6, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παρακολούθηση χρονίων νοσημάτων, σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, λοιμώξεις. Επισκέψεις κατ' οίκον, προνοσοκομειακή φροντίδα.
Ειδικός Παθολόγος - Υπερτασιολόγος
Πρίγκιπα Χριστοφόρου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Πλαστήρα Ν. 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Γενναδίου 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Φιλικής Εταιρίας 1Α, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Παπαπαύλου 22, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
Παθολόγος
Σκούταρι, Σέρρες, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Παθολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Επειδή οι αρρώστιες είναι για τους ανθρώπους, καλά που υπάρχουν και οι γιατροί! Στην κατηγορία Παθολόγοι σε Σέρρες έχουμε γιατρούς παθολόγους και παθολογικά ιατρεία, δια πάσαν νόσον και πάσαν …ανάγκη! Από μια απλή ιατρική εξέταση, έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο για προβλήματα υγείας ή ένα τσεκ απ (check up), βρες τον δικό σου παθολόγο ή παθολογικό ιατρείο (ακόμη και συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ) μέσα από τη λίστα των παθολόγων μας σε Σέρρες και … περαστικά!
Σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 καθώς και σε αυτούς με παχυσαρκία, πολύ συχνά το υπερηχογράφημα άνω κοιλίας αναφέρει πως υπάρχει λιπώδης διήθηση του ήπατος. Ας δούμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Τί είναι το λιπώδες ήπαρ; Eίναι η παρουσία λίπους σε ποσοστό πάνω από το 5% των κυττάρων του ήπατος. Ποιες κατηγορίες υπάρχουν; Διακρίνεται σε αλκοολικής  και μη αλκοολικής αιτιολογίας. Αλκοολικής θεωρείται όταν ο ασθενής καταναλώνει πάνω από 20 γρ. αλκοόλ την ημέρα (για γυναίκες) ή πάνω από 30 γρ. για τους άνδρες. Η μη αλκοολικής αιτιολογίας λίπωση του ήπατος μπορεί να είναι πρωτοπαθής (δηλαδή να οφείλεται στη διαταραχή του μεταβολισμού) ή δευτεροπαθής (oφειλόμενη σε φάρμακα, ιούς, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου κά). Συχνά βέβαια συνυπάρχουν η αλκοολικής με τη μη αλκοολική λιπώδη διήθηση σε ασθενείς με κοιλιακή παχυσαρκία που καταναλώνουν αλκοόλ, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις ασθενών κανονικού σωματικού βάρους με λίπος στο συκώτι. Ποια η κλινική σημασία της πρωτοπαθούς (μεταβολικ
Όταν ο γιατρός ανακοινώνει στον ασθενή ότι έχει προδιαβήτη οι αντιδράσεις είναι συνήθως oι εξής: o ασθενής θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνει κάτι ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς ή θεωρεί ότι σίγουρα θα εμφανίσει διαβήτη τύπου 2. Για να δούμε λοιπόν τί από αυτά ισχύει.1.    Τί είναι προδιαβήτηςΣύμφωνα με τον ορισμό της Αμερικάνικης Διαβητολογικής Εταιρείας (ADA) είναι η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα είναι υψηλότερα από το κανονικό αλλά όχι αρκετά υψηλά ώστε η διάγνωση να είναι διαβήτης.2.    Πώς μπαίνει η διάγνωση του προδιαβήτηΑσθενείς που έχουν προδιαβήτη ή αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου είναι όσοι έχουν Διαταραχή Γλυκόζης Νηστείας (IFG)δηλαδή το σάκχαρό τους μετρημένο το πρωί στο εργαστήριο και όχι με μετρητή σακχάρου μετά από 8ωρη τουλάχιστον βραδινή νηστεία είναι 100-125 mg/dlκαθώς και όσοι έχουν Διαταραγμένη Ανοχή στη Γλυκόζη(IGT) οπότε το σάκχαρό τους μετρημένο στο εργαστήριο, 2 ώρες μετά τη λήψη διαλύματος 75 γρ γλυκόζης ( καμπύλη σακχάρου) είν
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Παθολόγοι Σερρών Παθολόγοι