Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Πέλλετ Καρδίτσα

: 14 αποτελέσματα
Παπανδρέου Άνδρέα 85, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τζάκια , Κεντρική Θέρμανση
Το κατάστημα δημιουργήθηκε από το όραμά μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης μέσω συστημάτων εναλλακτικών μορφών ενέργειας όπως βιοκαύσιμα ξύλο φυσικό αέριο. - Σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως την ανάγκη του καταναλωτή για οικονομική θέρμανση προσφέροντας πιστοποιημένα μηχανήματα Ελλήνων και ξένων κατασκευαστών στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. - Στο κατάστημα εφαρμόζουμε το τρίπτυχο μελέτη - εγκατάσταση -συντήρηση. - Οι άρτια εκπαιδευόμενοι εκγαταστάτες μας θα τοποθετήσουν το σύστημα θέρμανσης που ταιριάζει στο χώρο σας με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο και εγγυώνται τη σωστή λειτουργία του χωρίς προβλήματα. - Το κατάστημα είναι συμβεβλημένο στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ' οίκον.
Σόμπες Pellet και Ξύλου
Τρικάλων 198, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Χονδρικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων
7ο χλμ Εθνικής Οδού Καρδίτσας - Λαμίας, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ξυλόσομπες - Σόμπες Pellet - Σόμπες Πετρελαίου
Βάλβη 29, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Καλοριφέρ - Σόμπες Pellet - Ξυλόσομπες
Λεωφόρος Δημοκρατίας 22, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Εμπόριο Υλικών Καύσεως και Ψησταριών
Τρικάλων 145, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Πώληση καυσόξυλων, μπρικετών, πέλλετ, φιαλών υγραερίου και ψησταριών.
Βιοκαύσιμα - Pellet - Μπρικέτες
Καραϊσκάκη Γεωργίου 113 & Πατρόκλου, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Η εταιρεία για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει κεντρικές αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία (Καρδίτσα Λάρισα) και στη Θράκη (Αλεξανδρούπολη). Επίσης τα προϊόντα μας (wood pellet) είναι διαθέσιμα και σε τοπικούς αντιπροσώπους ανά νομό.Η σημασία που δίνουμε καθώς και ο έλεγχος κατά την παραγωγή και συσκευασία των πέλλετς (wood pellets) από έμπειρο προσωπικό μας, εγγυάται στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και θερμιδικής απόδοσης.Στερεά Καύσιμα: Βιοκαύσιμα, WOOD PELLET, Μπρικέτες, Συσκευές Θέρμανσης: Σόμπες WOOD PELLET, Λέβητες WOOD PELLET.
2ο χλμ Καρδίτσας - Αθηνών, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Παλαιοκκλήσι, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ερμογένους 85, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Λάππα Δημητρίου 37 & Μπιζανίου, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ζωγράφου 2, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Καρδίτσα, Καρδίτσα - Άγιος Παντελεήμονας, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
3ο χλμ Καρδίτσας - Τρικάλων, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Στην κατηγορία Πέλλετ έχουμε συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες του πέλλετ (pellet) σε Καρδίτσα. Πέλετ για καυστήρες, για λέβητες αλλά και για σόμπες. Εάν θες οικονομία και απόδοση στη θέρμανση, οικολογικά και πρακτικά, η λύση είναι το pellet.
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Πέλλετ Καρδίτσας Πέλλετ