Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Περιφράξεις Ημαθίας

: 1 αποτέλεσμα
10ο χλμ. Ε.Ο. Νάουσας - Βέροιας, Νάουσα, 59200, ΗΜΑΘΙΑΣ
Περιφράξεις
Κατασκευή περιφράξεων παντός τύπου και μεταλλικών θυρών σε όλες τις διαστάσεις. Κατασκευή σωληνωτών κλωβών και σκεπάστρων. Προμήθεια υλικών περιφράξεων σε τρίτους για ιδιοκατασκευή (σιδηρογωνίες, σωλήνες λόγχης, σίτες, αγκαθωτά). Κατασκευή παράδοση και τοποθέτηση τσιμεντοπασσάλων αμπελουργικών/ παλμέτας, με δικό μας γερανοφόρο όχημα. Εμπόριο συρματοπλεγμάτων, συρμάτων και παρελκόμενων παλμέτας (ράουλα, αντιρρίδες κ.τ.λ.). Συνεργασία με εργολάβους/μηχανικούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Στην κατηγορία Περιφράξεις θα βρείτε όλους τους επαγγελματίες της περίφραξης σε Ημαθίας. Εδώ είναι συγκεντρωμένες όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με την περίφραξη οικοπέδων, σπιτιών, καταστημάτων, ακόμα και με περίφραξη γηπέδων.
Προστάτεψε τον ιδιωτικό σου χώρο, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές περίφραξης που μας έδωσε ο Υπεύθυνος της βιοτεχνίας συρματοπλεγμάτων, κ. Βασίλειος Βικέλης. Μία από τις απαραίτητες εργασίες που κρίνονται εξαιρετικά σημαντικές για την ασφάλεια και την προστασία κάθε  ιδιωτικού χώρου - οικοπέδου, κατοικίας, αγροτεμαχίου-  είναι η τοποθέτηση της σωστής και επαγγελματικής περίφραξης! Η περίφραξη, είναι αναγκαία για να μπουν οι διαχωριστικές γραμμές που οριοθετούν την προσωπική ιδιοκτησία, ενώ παράλληλα προστατεύουν τον προσωπικό χώρο, από αδιάκριτες και ανεπιθύμητες εισβολές ανθρώπων ή ακόμα και ζώων! Μεριμνώντας για την περίφραξη του ιδιωτικού σου χώρου, δημιουργείς και το κατάλληλο πλαίσιο για να ξεκινήσεις την δεντροφύτευση, που θα δώσει ένα όμορφο και ξεχωριστό ύφος στο οικόπεδό σου! Για να ξεκινήσεις τις εργασίες περίφραξης είναι απαραίτητο να λάβεις υπόψη σου κάποιες προτάσεις και συμβουλές, που θα σου εξασφαλίσουν τη σωστή, έμπειρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση του έργου σου