Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Περιφράξεις Ζάκυνθος

: 2 αποτελέσματα
Μαγούλα, Κάτω Καστρίτσι, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
Περιφράξεις , Σίδηρος Εμπορίου - Οικοδομών
Περιφράξεις παντώς τύπου, κατασκευή γηπέδων, φωτοβολταϊκά πάρκα, σιδηροκατασκευές παντώς τύπου, τοποθέτηση σαραζανέττι, εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. - Εμπόριο συρματουργικών προϊόντων, καρφοβελόνες, σύρματα περίφραξης, δομικά πλέγματα, πλέγματα καγγέλων, κοιλοδοκοί, σωλήνες και σιδηρογωνίες. - Πώληση λιανική - χονδρική. - Περιφράξεις, κατασκευές-συντήρηση γηπέδων, μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου. - Εμπόριο συρματουργικών προϊόντων, καρφοβελόνες, σύρματα περίφραξης, δομικά πλέγματα, πλέγματα καγκέλων, κοιλοδοκοί, σωλήνες, σιδηρογωνίες, πέτρες, πέτρες πεζοδρομίου, μάρμαρα. Πώληση χονδρική – λιανική.
21ης Μαΐου 11, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Περιφράξεις
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Στην κατηγορία Περιφράξεις θα βρείτε όλους τους επαγγελματίες της περίφραξης σε Ζάκυνθος. Εδώ είναι συγκεντρωμένες όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με την περίφραξη οικοπέδων, σπιτιών, καταστημάτων, ακόμα και με περίφραξη γηπέδων.
Προστάτεψε τον ιδιωτικό σου χώρο, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές περίφραξης που μας έδωσε ο Υπεύθυνος της βιοτεχνίας συρματοπλεγμάτων, κ. Βασίλειος Βικέλης. Μία από τις απαραίτητες εργασίες που κρίνονται εξαιρετικά σημαντικές για την ασφάλεια και την προστασία κάθε  ιδιωτικού χώρου - οικοπέδου, κατοικίας, αγροτεμαχίου-  είναι η τοποθέτηση της σωστής και επαγγελματικής περίφραξης! Η περίφραξη, είναι αναγκαία για να μπουν οι διαχωριστικές γραμμές που οριοθετούν την προσωπική ιδιοκτησία, ενώ παράλληλα προστατεύουν τον προσωπικό χώρο, από αδιάκριτες και ανεπιθύμητες εισβολές ανθρώπων ή ακόμα και ζώων! Μεριμνώντας για την περίφραξη του ιδιωτικού σου χώρου, δημιουργείς και το κατάλληλο πλαίσιο για να ξεκινήσεις την δεντροφύτευση, που θα δώσει ένα όμορφο και ξεχωριστό ύφος στο οικόπεδό σου! Για να ξεκινήσεις τις εργασίες περίφραξης είναι απαραίτητο να λάβεις υπόψη σου κάποιες προτάσεις και συμβουλές, που θα σου εξασφαλίσουν τη σωστή, έμπειρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση του έργου σου
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Περιφράξεις Ζακύνθου Περιφράξεις