Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Pet Shop Καρδίτσας

: 7 αποτελέσματα
PETSHOP88.GR - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

PETSHOP88.GR - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Pet Shop
Μητροπολίτου Ιεζεκιήλ 8, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Διαθέτουμε όλων των ειδών (αγριοπουλα,καναρινια παπαγαλους,παραδεισια) τρωκτικά κουνελάκια ερπετά ψάρια αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας ζωοτροφές υψηλής ποιότητας τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικά με καθημερινά δρομολόγια και απευθύνονται και σε ιδιώτες αλλά και σε συναδέλφους με καταστήματα Pet Shop οι οποίοι επιθυμούν χονδρική πώληση επισκεφθείτε το site www.petopwleion.com.gr για να ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα είδη μας και να κάνετε την παραγγελία σας.
Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Κεντρικό Κατάστημα
Μπλατσούκα 17, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Καραϊσκάκη Γεωργίου 73, Καρδίτσα, 43132, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Ωδικά πρηνά. Ψάρια ενυδρείου, κουνελάκια, αξεσουάρ, τροφές.
Καποδιστρίου 16, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Εμπόριο ζωοτροφών.
Τρικάλων 158, Καρδίτσα, 43131, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Pet Shop
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ήρθε η ώρα ν αποκτήσεις ζωάκι; Ψάχνεις τροφές και αξεσουάρ για το κατοικίδιό σου; Στην ενότητα Pet Shop μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από τα κατοικίδια ζώα σε Καρδίτσας. Pet Shop, σκυλοτροφές, άμμος υγιεινής, πάνες ζώων, τροφές, κλουβιά, σπιτάκια και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων, όλοι οι επαγγελματίες, έμποροι και καταστήματα ΠΕΤ ΣΟΠ είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Pet Shop σε Καρδίτσας. Τα πάντα για το αγαπημένο σου κατοικίδιο!
Η ζεστή συντροφιά ενός κατοικίδιου, μπορεί πραγματικά να ομορφύνει τη ζωή σου! Ένα ζωάκι, το μόνο που ζητά από εσένα είναι την αγάπη, την παρέα και την φροντίδα σου και σαν αντάλλαγμα σου δίνει την απεριόριστη πίστη, αφοσίωση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, σκέφτεσαι σοβαρά να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, ή ήδη έχεις  στο σπίτι έναν μικρό φίλο  και προβληματίζεσαι σχετικά με την μετακίνηση ή την μεταφορά του, σου έχουμε τη λύση! Το pet taxi (ταξί για κατοικίδια) είναι μία καινοτόμα υπηρεσία, που δίνει την ευκαιρία σε σένα που δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να μπορείς να μεταφέρεις το ζωάκι σου, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία και προπάντων με ασφάλεια! Είναι βέβαιο ότι ένα κατοικίδιο, έχει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις και σίγουρα αν δεν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο, θα δυσκολευτείς να μετακινηθείς με το ζωάκι σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με την υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορείς λοιπόν, έχεις τα εξής πλεονεκτήματα: Μεταφέρεις