Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Pet Shop Ρόδος

: 9 αποτελέσματα
Δελφών 14, Ρόδος - Ροδίνι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές , Κτηνίατροι , Pet Shop
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού στο τηλέφωνο του ιατρείου. Τα σοβαρά επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. - Υπηρεσίες καλλωπισμού, κουρέματα ζώων συντροφιάς από εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς νάρκωση. Εμβολιασμοί, check-up, προληπτική ιατρική, παθολογικό, χειρουργικό (ορθοπαιδικά - μαλακά μόρια), Εμβολιασμοί Ζώων, στειρώσεις, μαιευτικό, οδοντιατρικό, ακτινολογικό, μικροβιολογικό, αιματολογικές εξετάσεις, βιοχημικές παράμετροι, ορολογικά test λοιμωδών νοσημάτων, ηλεκτρονική ταυτότητα (micro-chip), επείγοντα περιστατικά, βραχεία νοσηλεία, οξυγονοθεραπεία, εντατική θεραπεία, κτηνιατρική γνωμοδότηση, κτηνιατρικά φάρμακα, Ζωοτροφές, καλλωπισμοί, κουρέματα, αξεσουάρ, τροφές, κλινικές δίαιτες.
Ιαλυσός, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Λεωφόρος Καλλιθέας, Φαληράκι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Φαληράκι, Φαληράκι - Προφήτης Άμως, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Μούσκου Χαράλαμπου 6, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Υδραίου Κωνσταντίνου 45, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Αυξεντίου Γρηγορίου 2, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Λεωφόρος Ηρακλειδών 183, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Καναδά 39, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Pet Shop
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ήρθε η ώρα ν αποκτήσεις ζωάκι; Ψάχνεις τροφές και αξεσουάρ για το κατοικίδιό σου; Στην ενότητα Pet Shop μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από τα κατοικίδια ζώα σε Ρόδος. Pet Shop, σκυλοτροφές, άμμος υγιεινής, πάνες ζώων, τροφές, κλουβιά, σπιτάκια και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων, όλοι οι επαγγελματίες, έμποροι και καταστήματα ΠΕΤ ΣΟΠ είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Pet Shop σε Ρόδος. Τα πάντα για το αγαπημένο σου κατοικίδιο!
Η ζεστή συντροφιά ενός κατοικίδιου, μπορεί πραγματικά να ομορφύνει τη ζωή σου! Ένα ζωάκι, το μόνο που ζητά από εσένα είναι την αγάπη, την παρέα και την φροντίδα σου και σαν αντάλλαγμα σου δίνει την απεριόριστη πίστη, αφοσίωση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, σκέφτεσαι σοβαρά να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, ή ήδη έχεις  στο σπίτι έναν μικρό φίλο  και προβληματίζεσαι σχετικά με την μετακίνηση ή την μεταφορά του, σου έχουμε τη λύση! Το pet taxi (ταξί για κατοικίδια) είναι μία καινοτόμα υπηρεσία, που δίνει την ευκαιρία σε σένα που δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να μπορείς να μεταφέρεις το ζωάκι σου, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία και προπάντων με ασφάλεια! Είναι βέβαιο ότι ένα κατοικίδιο, έχει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις και σίγουρα αν δεν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο, θα δυσκολευτείς να μετακινηθείς με το ζωάκι σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με την υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορείς λοιπόν, έχεις τα εξής πλεονεκτήματα: Μεταφέρεις
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Pet Shop Δωδεκανήσων Pet Shop