Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Pet Shop Χανιά

: 9 αποτελέσματα
PETSHOP88.GR - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

PETSHOP88.GR - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Pet Shop
Αποκορώνου 61, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Ζωοτροφές.
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 99 & Βρυσσών, Χανιά - Λενταριανά, 73133, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Αγορά ζώων συντροφιάς : σκύλοι, γάτες, πτηνά, ψάρια, ερπετά τροφές κατοικιδίων. ( Acana and Origen), αξεσουάρ ( περιλαίμια, λουριά, σαμαράκια, οδηγοί, σπίτια ), ανταλλακτικά, κατασκευή fish spa.
Παρηγοριάς 11, Χανιά - Κλαδισός, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Λεωφόρος Κυδωνίας 85, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Κτηνιατρικό φαρμακείο, τροφές, αξεσουάρ, ενυδρεία, κατοικίδια.
Χατζημιχάλη Γιάνναρη 30, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Γογονή Αναγνώστου 137, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Αποκορώνου 153, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Κισσάμου 192, Χανιά, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Pet Shop
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ήρθε η ώρα ν αποκτήσεις ζωάκι; Ψάχνεις τροφές και αξεσουάρ για το κατοικίδιό σου; Στην ενότητα Pet Shop μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από τα κατοικίδια ζώα σε Χανιά. Pet Shop, σκυλοτροφές, άμμος υγιεινής, πάνες ζώων, τροφές, κλουβιά, σπιτάκια και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων, όλοι οι επαγγελματίες, έμποροι και καταστήματα ΠΕΤ ΣΟΠ είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Pet Shop σε Χανιά. Τα πάντα για το αγαπημένο σου κατοικίδιο!
Η ζεστή συντροφιά ενός κατοικίδιου, μπορεί πραγματικά να ομορφύνει τη ζωή σου! Ένα ζωάκι, το μόνο που ζητά από εσένα είναι την αγάπη, την παρέα και την φροντίδα σου και σαν αντάλλαγμα σου δίνει την απεριόριστη πίστη, αφοσίωση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, σκέφτεσαι σοβαρά να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, ή ήδη έχεις  στο σπίτι έναν μικρό φίλο  και προβληματίζεσαι σχετικά με την μετακίνηση ή την μεταφορά του, σου έχουμε τη λύση! Το pet taxi (ταξί για κατοικίδια) είναι μία καινοτόμα υπηρεσία, που δίνει την ευκαιρία σε σένα που δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να μπορείς να μεταφέρεις το ζωάκι σου, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία και προπάντων με ασφάλεια! Είναι βέβαιο ότι ένα κατοικίδιο, έχει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις και σίγουρα αν δεν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο, θα δυσκολευτείς να μετακινηθείς με το ζωάκι σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με την υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορείς λοιπόν, έχεις τα εξής πλεονεκτήματα: Μεταφέρεις
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Pet Shop Χανίων Pet Shop Κρήτη Pet Shop