Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι Βοιωτίας

: 8 αποτελέσματα
Πελοπίδου 24, 2ος όροφος, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι

Το ιατρείο παρέχει τη δυνατότητα διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης όλων των αναπνευστικών νοσημάτων προσφέροντας σύγχρονη και εξατομικευμένη φροντίδα με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής. Εκτελείται λειτουργικός έλεγχος της αναπνοής - σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολή-οξυμετρία εμβολιασμοί (αντιγριπικός και αντιπνευμονιοκοκκικός) καθώς και δερμοαντίδραση φυματίνης (Mantoux), γίνονται προεγχειρητικές εκτιμήσεις, συνταγογράφηση, και επισκέψεις κατ’ οίκον. - Διάγνωση Θεραπεία Παρακολούθηση Εκτίμηση Βαρύτητας των παρακάτω παθήσεων του αναπνευστικού:

 • Άσθμα -
 • ΧΑΠ -
 • Εμφύσημα -
 • Γρίπη -
 • Πνευμονία -
 • Βήχας -
 • Δύσπνοια -
 • Αιμόπτυση -
 • Οξεία και χρόνια βρογχίτιδα -
 • Καρκίνος του πνεύμονα -
 • Σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο -
 • Συριγμός -
 • Φυματίωση -
 • Βρογχεκτασίες -
 • Σαρκοείδωση -
 • Πνευμοθώρακας -
 • Πνευμονική εμβολή -
 • Ίνωση του πνεύμονα -
 • Πλευριτική συλλογή
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
Ανδρεαδάκη 20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Πνευμονολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
10ης Ιουνίου, Δίστομο, 32005, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
Γεωργαντά 25, Έναντι Κωτσόβολου, Λιβαδειά, 32100, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Λειτουργικός έλεγχος αναπνοής, διακοπή καπνίσματος, μελέτη ύπνου, άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμανοπάθεια ( ΧΑΠ ).
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
Γεωργαντά 18-20, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Λειτουργικόs έλεγχοs αναπνοήs, Σπιρομέτρηση. Διερεύνηση χρόνιου βήχα, ιατρείο χρόνιας αποφρακτικήs πνευμονοπάθειαs και βρογχικού άσθματοs, μελέτη διαταραχών αναπνοήs στον ύπνο, διακοπή καπνίσματοs.
Πνευμονολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΤΕΑΜ , ΤΑΠΙΤ , ΤΕΑΔΥ , ΤΕΑΙΤ , ΤΕΑΠΑΣΑ , ΤΠΔΥ , ΥΠΕΘΑ
Μπινιάρη 5, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
Αμφίωνος 31, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Αλλεργικό άσθμα, λοιμώξεις αναπνευστικού, πνευμονία, φυματίωση, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ( ΧΑΠ ), διακοπή καπνίσματος, άπνοια ύπνου. Λειτουργικός έλεγχος αναπνευστικού : σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολής, καμπύλη ροής και όγκου. Οξυμετρία : 24ωρη και νυχτερινή καταγραφή. Φορητός εξοπλισμός για κατ' οίκον επισκέψεις. Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
Γόνη Ελευθερίου 1, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Για τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος στην ενότητα Πνευμονολόγοι Φυματιολόγοι θα βρεις ιατρούς πνευμονολόγους - φυματιολόγους, πνευμονολογικά ιατρεία σε Βοιωτίας. Για να κόψεις το κάπνισμα, για τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων, για το βρογχικό άσθμα και για λοιμώξεις του αναπνευστικού, αναζήτησε γιατρό πνευμονολόγο, φυματιολόγο σε Βοιωτίας και μάθε με ποιό ταμείο είναι συμβεβλημένος (ΕΟΠΥΥ). Όλοι οι γιατροί πνευμονολόγοι είναι συγκεντρωμένοι εδώ.
Το τελευταίο διάστημα οι πνευμονολόγοι έρχονται αντιμέτωποι με μια έξαρση της νόσου της φυματίωσης και η πνευμονολόγος Καλαμπόκα Σοφία εξηγεί τους τρόπους μετάδοσης αλλά και πρόληψης της ασθένειας. Πως μεταδίδεται η φυματίωση; Την κύρια πηγή μόλυνσης αποτελεί ο άνθρωπος. Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις προέρχονται από την εισπνοή βακίλλων που περιέχονται σιτς εκκρίσεις ασθενών που εκτινάσσονται από το στόμα ή τη μύτη με τη μορφή σταγονιδίων( ο τρόπος αυτός μετάδοσης αφορά τους ασθενείς με φυματίωση των πνευμόνων). Οι ασθενείς που βήχουν είναι περισσότερο μολυσματικοί από αυτούς που δεν έχουν βήχα. Το πόσο μολυσματικός είναι ένας ασθενής εξαρτάται από διάφορους  παράγοντες όπως, η ύπαρξη και ο αριθμός των βακίλλων στις εκκρίσεις, η μορφολογία και η έκταση της νόσου στην ακτινογραφία θώρακος, η παρουσία και η ένταση του βήχα και η  διάρκεια των συμπτωμάτων. Άλλο σπάνιο τρόπο μετάδοσης της νόσου αποτελεί η πεπτική οδός, μέσω της κατανάλωσης μολυσμένων τροφίμων, κυρίως γάλακτος. Ο τρόπος αυτ
Ο Πνευμολόγος- Εντατικολόγος κ. Γεώργιος  Τασόπουλος,  μας αναλύει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι καπνιστές, τα βλαβερά συστατικά του τσιγάρου αλλά και τα στάδια διακοπής του καπνίσματος! Καθημερινά και με κάθε τρόπο οι Πνευμονολόγοι προειδοποιούμε για τα προβλήματα υγείας που προκαλεί το κάπνισμα και παρουσιάζουμε αδιαμφισβήτητα νούμερα και στατιστικές για τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο καπνιστής, να εμφανίσει αργά ή γρήγορα κάποια σοβαρή νόσο, που σχετίζεται άμεσα με το κάπνισμα. Τέτοιες παθήσεις είναι ο Καρκίνος του Πνεύμονα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.), το Έμφραγμα του Μυοκαρδίου και πολλές άλλες. Επίσης, οι γιατροί επισημαίνουμε στους καπνιστές, ότι δεν είναι μόνο η πίσσα και η νικοτίνη που αναγράφουν τα πακέτα των τσιγάρων, αλλά και 4.000 περίπου διαφορετικές ουσίες που καθιστούν κάθε διαχωρισμό σε «ελαφριά» και «βαριά» τσιγάρα, πράγμα  παραπλανητικό. Μερικά από τα δηλητήρια που περιέχονται στον καπνό του τσιγάρου Ακετόνη (Ξεβαφτικό νυχιών), Οξικ