Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Προκάτ Σπίτια Τρικάλων

: 117 αποτελέσματα
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για "Προκάτ Σπίτια" σε "Τρικάλων". Εμφανίζονται αποτελέσματα για "Προκάτ Σπίτια" σε όλη την Ελλάδα.
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
17o χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ξύλινα Σπίτια
 • Προκάτ οικίες με υψηλές προδιαγραφές -
 • Χαμηλή τιμή κατασκευής οικίας -
 • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο -
 • Στεγανότητα κατασκευής -
 • Θερμοηχομόνωση -
 • Αντισεισμική προστασία -
 • Μικρός χρόνος παράδοσης -
 • Οικολογικά υλικά κατασκευής
1ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου - Λαυρίου, προέκταση Αττικής Οδού, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ξύλινα Σπίτια
H canadian homes έφερε στην Ελλάδα την τεχνογνωσία για κατασκευές κτηρίων με ξύλινο φέροντα οργανισμό το 1966, με έδρα τη Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Με τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό στο χώρο, πρωτοστατεί πάντα στις εξελίξεις των ξύλινων κατασκευών. Η σημασία που επέδειξε στη μελέτη, τον σωστό σχεδιασμό, την αναζήτηση ποιοτικών υλικών και εφαρμογών την κατέστησε σημείο αναφοράς, όπου η ονομασία Canadian Homes αποτελεί συνώνυμο αυτής της κατασκευής. Θεωρούμε σημαντικό ότι οι περισσότεροι πελάτες μάς επέλεξαν διότι γνώρισαν από τρίτους την αξιοπιστία κατασκευών μας ηλικίας πλέον των 30 και 40 ετών. Κατασκευές που είναι φιλικότερες στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν μέγιστη αντισεισμική συμπεριφορά, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.
34ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Νέα Πέραμος Αττικής, 19006, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων

Η Παπαηλίας Κατασκευαστική εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση μιας σειράς καινοτόμων επισκευαστικών και κατασκευαστικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για την ποιότητα, την αισθητική, την ασφάλεια και την ενεργειακή οικονομία τους. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε τις κάτωθι υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Λιανικής σε Ιδιώτες:

 • Κατασκευή νέων ενεργειακών κτηρίων, με το θερμομονωτικό σύστημα “Θερμομπλόκ”. -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές ταρατσόπλακες “Θερμοπάκ” (στέγη). -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές πλάκες πρόσοψης “Θερμοπάκ” (πρόσοψη).

Υπηρεσίες Χονδρικής σε Επαγγελματίες:

 • Πώληση επεξεργασμένου σιδήρου, ρομποτικά διαμορφωμένου με το σύστημα “SPIRA” -
 • Πώληση του θερμομονωτικού συστήματος κατασκευής “Θερμομπλόκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας πάνω στην εγκατάστασή του. -
 • Πώληση θερμομονωτικών ταρατσόπλακων “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους. -
 • Πώληση θερμομονωτικών πλακών πρόσοψης “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους.
Αγγελή Χρήστου 8, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κεραμοσκεπές , Προκάτ Σπίτια , Στέγες , Ψευδοροφές & Χωρίσματα
 • Κεραμοσκεπές κάθε τύπου -
 • Ξύλινες Στέγες-σκεπές -
 • Μικρές προκάτ κατασκευές (αποθήκες, γκαράζ, μπάρμπεκιου) -
 • Γυψοσανίδες-ψευδοροφές -
 • Πέργκολες -
 • Ανακαινίσεις -
 • Αναπαλαιώσεις στεγών -
 • Κεραμοσκεπές συντήρηση, επισκευές -
 • Κεραμοσκεπές για μπαλκόνια -
 • Κεραμοσκεπές ξύλινες -
 • Κεραμοσκεπές με σοφίτα -
 • Κεραμοσκεπές βεράντας -
 • Σοφίτες -
 • Σκεπές με κεραμίδια -
 • Χαγιάτια -
 • Παράθυρα στέγης -
 • Στέγες με σοφίτα -
 • Στέγες με κεραμίδια, με πάνελ, με ασφαλτικά κεραμίδια
Πόγραδετς 34, Περιστέρι, 12136, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κεραμοσκεπές , Ξυλουργικές Εργασίες , Προκάτ Σπίτια , Στέγες
 • Προκατασκευασμένα -
 • Λυόμενα σπίτια -
 • Κεραμοσκεπές -
 • Πέργκολες/ κιόσκια -
 • Στέγες -
 • Ειδικές κατασκευές -
 • Ξυλουργικές εργασίες
Οινόφυτα, Άγιος Δημήτριος, Βιομηχανική περιοχή, Οινόφυτα, 32011, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Προκατασκευές Οικοδομικών Έργων , Μεταλλικές Κατασκευές , Προκάτ Σπίτια , Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες , Αλεξίσφαιρα Προϊόντα & Είδη
Διαθέτουμε προϊόντα έτοιμα προς χρήση (προκαθορισμένες διαστάσεις) και άλλα που κατασκευάζουμε στα μέτρα σας. Επιλέξτε αυτά που σας συμφέρουν! - Εξειδικευμένες στεγαστικές λύσεις: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τον εξυπνότερο τρόπο και τα κατάλληλα υλικά, τις ανάγκες στέγασης που επιθυμείτε, στα μέτρα σας. - Ιδιωτική και δημόσια ασφάλεια: Αλεξίσφαιρα φυλάκια, Panic Rooms. (η EUROtrade είναι εγκεκριμένος κατασκευαστής του ΝΑΤΟ (NAMSA N Cage Code G2071). - Εργοτάξιο: Εργοταξιακοί οικίσκοι, Εργοταξιακά κτήρια έως 3 ορόφους. - Αθλητισμός: Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αποδυτήρια, Χώροι Υγιεινής. - Φορητές στεγαστικές λύσεις: Εκδοτήρια εισιτηρίων, Κιόσκια πληροφοριών, Φορητά γραφεία, Καταστήματα, Οικίες. - Έτοιμες διαστάσεις: Πολυεστερικοί οικίσκοι G.R.P. σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις με άψογο φινίρισμα και άριστο σχεδιασμό. Εύκολα στη μεταφορά και εγκατάσταση πλήρως προσαρμόσιμα σε προωθητικές ανάγκες. Κατάλληλα για κάθε εφαρμογή! Εκδοτήρια εισιτηρίων, Popup shops, Info kiosk, Καταστήματα, Γραφεία, Καντίνες, Φυλάκια, Χώροι Υγιεινής, Αποδυτήρια.
Κορίνθου 7, Αίγιο, 25100, ΑΧΑΪΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Οικοδομικά υλικά: αδρανή, ασβέστη, τσιμέντα, τσιμεντόλιθους, περλομπετόν, τούβλα, έτοιμο σοβά, χώμα για κήπους, κεραμίδια, γυψοσανίδες, κόλλες πλακιδίων, πέτρες. τζάκια, μπάρμπεκιου, φούρνους, καμινάδες, συσκευασμένα σε σάκους. Συνεργαζόμενες εταιρείες: KNAUF, YTONG, ISOMAT, ALFAMIX, SIDEM, INTERMIX, NOVAWOOD, ΒΙΟΡΥΠ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ALPHA KERAMICA, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΒΕΞ, ΤΙΤΑΝ, ISONET κ.ά. Αλουμίνια: Κατασκευάζουμε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου υψηλής αεροστεγανότητας, υδατοστεγανότητας, ηχομόνωσης , θερμομόνωσης. ρολά από προφίλ αλουμινίου και πολυουρεθάνης. σήτες. Απλές, σύνθετες κατασκευές από ανοιγόμενα, συρόμενα, πόρτες αλουμινίου, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.
Εργοστάσιο
44ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου κατασκευή και τοποθέτηση της κατοικίας σας και δραστηριοποιείται με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αξιοπιστία στις κατασκευές.
Εισαγωγές Τροχοβιλών
Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 33, Έναντι Lidl, Ακταίο, 26504, ΑΧΑΪΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Η τροχοβίλα είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση για εξοχική ή και μόνιμη κατοικία, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να κατοικηθεί από την ίδια κιόλας ημέρα που θα εγκατασταθεί στο χώρο σας. Οι τροχοβίλες μας είναι σε άριστη κατάσταση και η μεταφορά τους γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τροχοβίλα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.
Τροχοβίλες
54ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Έξοδος Πανόραμα, Κινέτα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
O' Hara
Οι τροχοβίλες O' Hara, μάρκα ομίλου Beneteau, κατασκευάζονται στην Γαλλία και αποτελούν εναλλακτική λύση μόνιμης,εξοχικής ή ενοικιαζόμενης κατοικίας σε camping αφού διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, παροχή γκαζιού, ηλεκτρικές συσκευές, θέρμανση, θερμοηχομόνωση, πλήρη επίπλωση και αναμφισβήτιτα υψηλή αισθητική με αέρα Γαλλικής φινέτσας. Με ασύγκριτη κατασκευή, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, με σχεδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου υψηλής αισθητικής αλλά και εργονομίας, οι τροχοβίλες O' Hara υπερέχουν ξεκάθαρα.
Μόνιμες Κατοικίες - Μεζονέτες
10ο χλμ Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Η εταιρία προκατασκευασμένων κατοικιών Family house Ι Αβραμίδης Κ Αβραμίδου ΕΠΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο των κατοικιών με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες πρωτόγνωρες στη χώρα μας. Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής της έθεσε ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή δουλειά μας καθώς οι λεπτομέρειες και η άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής προσφέρουν μοναδικότητα, άνεση και ζεστασιά στα σπίτια τους. Ποιότητα υλικών υλικό φυσικό, υγιεινό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως ο δυνατός ήλιος και ανθεκτικό στο νερό.
Ξύλινες Προκατασκευασμένες Οικίες
Βαθύ Αυλίδας, Βαθύ Αυλίδας, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Ξύλινα σπίτια, κατοικίες ξύλου.
Τροχοβίλες
Ποσειδώνος 2 & Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου, Κορωπί - Σκάρπιζα, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Τροχόσπιτα - Τροχοβίλλες. Εισαγωγή και εμπορία τροχοβίλλων, καινούργιων και μεταχειρισμένων. Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδας και Κύπρου της I.R.M. της Νο1 κατασκευάστριας εταιρίας της Ευρώπης.
Παζινός, Παζινός, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Προκάτ Σπίτια
Περατάτα, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Με ξύλινο σκελετό, ο οποίος κατασκευάζεται με διπλά δοκάρια και εξωτερικά με την μοναδική καινοτομία της οπλισμένης τσιμεντοκονίας, για να μην ραγίζουν ποτέ οι εξωτερικοί τοίχοι.
Έκθεση
Λεωφόρος Μεσογείων 548, Αγία Παρασκευή, 15342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
16ο χλμ Λεωφόρος Λαυρίου, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Ανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακαινίσεις ιδιωτικών κατοικιών, ολοκλήρωση ημιτελών κατασκευών ( π.χ. κατασκευές που έχουν μείνει στα μπετά ). Τη προσθήκη ή επέκταση υφιστάμενης κατοικίας. Κατασκευές με το σύστημα της αντιπαροχής. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ή να διαμορφώσετε το δικό σας BBQ ή κιόσκι πέργολες ή κεραμοσκεπές προκειμένου να στεγάσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Ψυχάρη 21 & Μπακογιάννη, Στο Ύψος 11.5 χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Η εταιρία Καμουλάκος δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση προκατασκευσμένων σπιτιών, προκάτ για περισσότερα από 40 χρόνια.
Προκατασκευασμένες Ξύλινες Οικίες - Εργοστάσιο
Μεγάλη Χώρα, Μεγάλη Χώρα - Δένδρο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Προκάτ Σπίτια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Προκάτ Σπίτια σε Τρικάλων. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.