Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Protergia Ιωάννινα

: 1 αποτέλεσμα
ΒΙ.ΠΕ. ΤΘ 150, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πάροχοι Ηλεκτρικού Ρεύματος , Φυσικό Αέριο

Τα επαγγελματικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος απευθύνονται σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης και έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας, συμβάλλοντας στη συνολική μείωση των λειτουργικών εξόδων. Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τιμοκατάλογο και τα χαρακτηριστικά του. Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε από κοντά για όφελος της δίκης σας επιχείρησης. Protergia Οικιακό Double Energy Max απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και σας προσφέρει χρέωση ενέργειας χαμηλότερη και από τη νυχτερινή:

  • Ηλεκτρική Ενέργεια για το σπίτι: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX» -
  • Με 42% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας για εμπρόθεσμες πληρωμές -
  • Στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας εφαρμόζεται έκπτωση 15% για εμπρόθεσμες πληρωμές -
  • Και χρέωση παγίου 2,25€/μήνα

Καλέστε μας ώστε να σας ενημερώσουμε για το όφελος της δικής σας οικίας. - Ως αντιπρόσωπος Χαλυβουργίας Ελλάδος ΑΕ διαθέτουμε μόνιμη παρακαταθήκη χαλυβουργικών προϊόντων στις εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων εξυπηρετώντας όλη την Ήπειρο, Κέρκυρα, Παξούς, Λευκάδα, Γρεβενά.

Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Protergia μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Protergia σε Ιωάννινα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Protergia Ιωαννίνων Protergia