Φίλτρα
Κουζίνα
Παροχές
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψητοπωλεία - Ψησταριές Τρικάλων

: 60 αποτελέσματα
Μύκανη, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Η φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα – καφέ “Πλάτανος” βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες περιοχές των Χασίων, στην ομώνυμη περιοχή της Μύκανης με την καταπράσινη πλατανόφυτη φύση, σε μικρή απόσταση από τα Μετέωρα, στο “σταυροδρόμι” που ενώνει τη Δυτ. Μακεδονία με τη Θεσσαλία. - Από το 1981 μέχρι και σήμερα μέλημά μας είναι να προσφέρουμε με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό και σεβασμό σε όλους τους πελάτες, μοναδικές αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας είναι εδώ για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Εδώ παντρέψαμε την παράδοση με την ποιότητα για να στραφούμε σε ένα ποιοτικό και σπιτικό φαγητό. Τα ντόπια κρέατα, τα φρέσκα λαχανικά ημέρας και το αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι τα βασικά συστατικά της γαστρονομίας μας, με το βασικό μας όμως μυστικό είναι η πηγή τους!! - Είμαστε εδώ από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Ελάτε για ένα απολαυστικό παραδοσιακό, φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη ή ό,τι άλλο καφέ επιθυμείτε. Ξεκουραστείτε με ένα ντόπιο τσιπουράκι συνοδευόμενο με ορεκτικά μεζεδάκια. Και όταν η όρεξή σας έχει “ανοίξει” σας περιμένουν τα εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, όπου η σιγανή φωτιά και το μεράκι προσφέρουν ένα “τέλειο πιάτο”. Νόστιμες και καλοψημένες κρεατολιχουδιές μεγάλης ποικιλίας, με σήμα κατατεθέν το “ΚΕΜΠΑΠ” ή κοντοσούβλι όπως είναι γνωστό στους περισσότερους, χοιρινό-πρόβειο-κοτόπουλο. Μεγάλη ποικιλία τυριών τις περιοχής μας αλλά και ολόφρεσκες σαλάτες και πολλά άλλα συνοδευτικά έρχονται για να ολοκληρώσουν μια πανδαισία γεύσεων. Εδώ επίσης μπορείτε να διαλέξετε επώνυμα κρασιά αλλά και ντόπιο κρασί της περιοχής των Χασίων!
Σουβλάκι
Ασκληπιού 48, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Πύλη, Πύλη, 42032, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Δεχόμαστε παραγγελίες για όλη την Ελλάδα για λουκάνικα χωριάτικα. Όλα μας τα κρέατα μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά, κατσίκια, παράγονται στην Πύλη και σφάζονται στα σφαγεία Πύλης.
Σουβλάκι
Μεγαλοχώρι, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κεμπάπ
Κονδύλη Γεωργίου 31, Πεζόδρομος, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Τιουσόν 28, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Κεμπάπ
Βούλγαρη Δημητρίου 22, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Κεμπάπ
Κονδύλη Γεωργίου 33, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι - Κοτοπουλάδικο
Τσιτσάνη Βασίλη 4, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Βύρωνος 6, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Τρικάλων 88, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Άγιος Βησσαρίωνας, Πύλη, 42032, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Αρριανού 38, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Καποδιστρίου 14, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Ασκληπιού 56, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Κεντρική Πλατεία, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Αμαλίας 46, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
25ης Μαρτίου 1, Τρίκαλα - Κεντρική Πλατεία, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Αλεξάνδρας 1, Τρίκαλα - Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σουβλάκι
Καλαμπάκας 29, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψητοπωλεία
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Κατ’ ευθείαν στο ... ψητό και εδώ έχουμε απ’ όλα! Στην ενότητα Ψητοπωλεία σε Τρικάλων έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα σουβλατζίδικα, ψησταριές, ψητοπωλεία, γυράδικα και κεμπαπτζίδικα που υπάρχουν σε Τρικάλων. Για σουβλάκι, ψητά και φαγητά της ώρας, κεμπάπ, μπριζόλες, μπιφτέκια, πίτα - γύρο, σουβλάκια χοιρινό, κοτόπουλο, καλαμάκια και κάθε λογής ψητονοστιμιές, έχουμε τους καλύτερους σουβλατζήδες της περιοχής σας.