Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχίατροι Ιωάννινα

: 19 αποτελέσματα
Βαλαωρίτου 6, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια - Κρίσεις Πανικού - Αϋπνίες - Κατάθλιψη
Σταδίου 10, 1oς όροφος, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι

Εξειδικεύτηκα στη Γνωστική - Αναλυτική Ψυχοθεραπεία ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής - Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (2008). Συμμετείχα σε αρκετά εργαστήρια (workshops) για τη Γνωστική - Συμπεριφορική θεραπεία. Για 6 μήνες μετεκπαιδεύτηκα στο Institute of Psychiatry στο νοσοκομείο Maudsley και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Bentham του Λονδίνου. Το αντικείμενο ήταν οι Αναπτυξιακές Διαταραχές σε ενήλικες (Νοητική υστέρηση, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας, Αυτισμός, Άσπεργκερ). Έχω πάρει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη ''Διοίκηση Μονάδων Υγείας'' από το E.Α.Π. Ως το 2009 εργάσθηκα ως αναπληρωτής Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο ''Γ. Χατζηκώστα'' Ιωαννίνων. Από τότε ασκώ το επάγγελμά μου ιδιωτικά. Οι τομείς ενδιαφερόντων μου είναι η Γενική Ψυχιατρική και η Ψυχοθεραπεία ενηλίκων (Ψυχαναλυτική, Γνωστική - Αναλυτική, Γνωστική - Συμπεριφορική), η Ψυχογηριατρική (ψυχιατρικές διαταραχές - άνοιες) και οι Αναπτυξιακές Διαταραχές ενηλίκων (Αυτισμός, Άσπεργκερ, Νοητική Υστέρηση, ΔΕΠΥ).

Ψυχίατρος
Τρικούπη Χαριλάου 28, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Πάτση Χρήστου 2, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Βαλαωρίτου 35, Πλησίον Ζωσιμαίας Ακαδημίας, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Λειτουργεί καθημερινά εξωτερικό ιατρείο ενηλίκων με ραντεβού, με συμβουλευτικό, διαγνωστικό και θεραπευτικό χαρακτήρα. Ειδικότερα στο τομέα της θεραπείας, πλην της φαρμακοθεραπείας, εφαρμόζονται ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, ατομική, ομαδική, οικογενειακή.
Ψυχίατρος
Δωδώνης 31, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής Ομάδος
Δωδώνης 115, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Ζυγομάλη Περικλή 10-12, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Ζυγομάλη Περικλή 1, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Αραβαντινού 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Μιχαήλ Αγγέλου 26, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Ζέρβα Ναπολέοντος 4-6, Εντός Στοάς - 1ος Όροφος, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών και δυσκολιών. Ψυχιατρική εκτίμηση. Ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, ψυχοεκπαίδευση. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.
Ψυχίατρος
Φρόντζου 7, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Μόνο με ραντεβού.
Ψυχίατρος
Δωδώνης 2, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το γραφείο μου περιλαμβάνουν: υπηρεσίες γενικής ψυχιατρικής, δηλαδή τη διάγνωση, την αξιολόγηση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση, των ψυχιατρικών διαταραχών σε εφήβους και ενήλικες, υπηρεσίες ψυχοθεραπείας δηλαδή ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις σε ειδικές συνεδρίες με εξειδικευμένη τεχνική ( ψυχαναλυτικής αρχής ή γνωσιακής συμπεριφορικής προσέγγισης ή συστημικής κατεύθυνσης ) σε εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής.
Ψυχίατρος
Αραβαντινού 18, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Μουλαιμίδου Γ. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Κρίσεις πανικού; Κατάθλιψη; Σύνδρομα; Φοβίες; Στην κατηγορία Ψυχίατροι θα βρεις ψυχίατρους, ψυχαναλυτές, ψυχοθεραπευτές σε Ιωάννινα. Για ψυχανάλυση / ψυχοθεραπεία εδώ θα βρεις τον ψυχίατρο - ψυχαναλυτή - ψυχοθεραπευτή που θα επουλώσει τα ψυχικά τραύματα και θα αποκαταστήσει την ψυχική σου ισορροπία. Όλη η αφρόκρεμα των ψυχιάτρων, ψυχοθεραπευτών, ψυχαναλυτών σε Ιωάννινα είναι εδώ!
Τι είναι η ΔΕΠΥ (ADHD); Η ΔΕΠΥ, διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας προσοχής  (ADHD) είναι μια διαταραχή ψυχικής υγείας που μπορεί να προκαλέσει νοσηρά επίπεδα υπερκινητικών και παρορμητικών συμπεριφορών. Τα άτομα με ΔΕΠΥ επίσης δυσκολεύονται να εστιάσουν την προσοχή τους σε μία μόνο εργασία ή να παραμείνουν ακίνητα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά μπορούν να έχουν ΔΕΠΥ.  Τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ εμφανίζονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Συμπτώματα ΔΕΠΥ Ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών σχετίζεται με τη ΔΕΠΥ. Τα άτομα με ΔΕΠΥ:     δυσκολεύονται να εστιάσουν ή να επικεντρωθούν σε εργασίες     ξεχνούν ή αναβάλουν την ολοκλήρωση εργασιών     αποσπούνται εύκολα     έχουν δυσκολία να καθίσουν ακίνητοι    δεν έχουν υπομονή    διακόπτουν τους αλλους  όταν μιλάνε Εάν εσείς ή το παιδί σας πάσχετε από ΔΕΠΥ, μπορεί να έχετε ορισμένα ή όλα αυτά τα συμπτώματα. Τα συμπτώματα που εξαρτώνται από τον τύπο ΔΕΠΥ που έχετε.Τύποι ΔΕΠΥ Για μια α
Τι προκαλεί την ΔΕΠΥ; Αντίθετα με το πόσο συχνή είναι η ΔΕΠΥ σε παιδιά και ενήλικες, γιατροί, ειδικοί και ερευνητές εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το τι την προκαλει την πάθηση. Πιστεύεται ότι έχει νευρολογική προέλευση. Η γενετική μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην δημιουργία της. Έρευνες υποδηλώνουν ότι η μείωση της ντοπαμίνης αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης  της ΔΕΠΥ. Η ντοπαμίνη είναι μια χημική ουσία στον εγκέφαλο που βοηθάει στην κίνηση των σημάτων από το ένα νεύρο στο άλλο. Παίζει ρόλο στην ενεργοποίηση συναισθηματικών απαντήσεων και κινήσεων. Άλλες έρευνες υποδηλώνουν διαρθρωτική διαφορά στον εγκέφαλο. Τα ευρήματα δείχνουν ότι τα άτομα με ΔΕΠΥ έχουν μικρότερο όγκο γκρίζας ύλης. Οι ερευνητές εξακολουθούν να μελετούν πιθανές αιτίες της ΔΕΠΥ, όπως το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διάγνωση ΔΕΠΥ Δεν υπάρχει κάποια διαγνωστική Κλίμακα  που να μπορεί να σας πει εάν εσείς ή το παιδί σας έχετε ΔΕΠΥ. Οι περισότεροι κλινικοί γιατροί πιστεύουν ότι η διάγ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχίατροι Ιωαννίνων Ψυχίατροι