Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχίατροι Ιωάννινα

: 20 αποτελέσματα
Σταδίου 10, 1oς όροφος, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι

Εξειδικεύτηκα στη Γνωστική - Αναλυτική Ψυχοθεραπεία ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής - Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (2008). Συμμετείχα σε αρκετά εργαστήρια (workshops) για τη Γνωστική - Συμπεριφορική θεραπεία. Για 6 μήνες μετεκπαιδεύτηκα στο Institute of Psychiatry στο νοσοκομείο Maudsley και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Bentham του Λονδίνου. Το αντικείμενο ήταν οι Αναπτυξιακές Διαταραχές σε ενήλικες (Νοητική υστέρηση, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας, Αυτισμός, Άσπεργκερ). Έχω πάρει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη ''Διοίκηση Μονάδων Υγείας'' από το E.Α.Π. Ως το 2009 εργάσθηκα ως αναπληρωτής Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο ''Γ. Χατζηκώστα'' Ιωαννίνων. Από τότε ασκώ το επάγγελμά μου ιδιωτικά. Οι τομείς ενδιαφερόντων μου είναι η Γενική Ψυχιατρική και η Ψυχοθεραπεία ενηλίκων (Ψυχαναλυτική, Γνωστική - Αναλυτική, Γνωστική - Συμπεριφορική), η Ψυχογηριατρική (ψυχιατρικές διαταραχές - άνοιες) και οι Αναπτυξιακές Διαταραχές ενηλίκων (Αυτισμός, Άσπεργκερ, Νοητική Υστέρηση, ΔΕΠΥ).

Βαλαωρίτου 6, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια - Κρίσεις Πανικού - Αϋπνίες - Κατάθλιψη
Ψυχίατρος
Τρικούπη Χαριλάου 28, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Δωδώνης 2, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το γραφείο μου περιλαμβάνουν: υπηρεσίες γενικής ψυχιατρικής, δηλαδή τη διάγνωση, την αξιολόγηση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση, των ψυχιατρικών διαταραχών σε εφήβους και ενήλικες, υπηρεσίες ψυχοθεραπείας δηλαδή ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις σε ειδικές συνεδρίες με εξειδικευμένη τεχνική ( ψυχαναλυτικής αρχής ή γνωσιακής συμπεριφορικής προσέγγισης ή συστημικής κατεύθυνσης ) σε εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής.
Ψυχίατρος
Ζυγομάλη Περικλή 10-12, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Δωδώνης 31, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Κοραή Αδαμαντίου 13, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Ζέρβα Ναπολέοντος 4-6, Εντός Στοάς - 1ος Όροφος, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών και δυσκολιών. Ψυχιατρική εκτίμηση. Ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, ψυχοεκπαίδευση. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.
Ψυχίατρος
Αραβαντινού 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής Ομάδος
Δωδώνης 115, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Αραβαντινού 18, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Καπλάνη Ζώη 5, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Μιχαήλ Αγγέλου 26, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Φρόντζου 7, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Μόνο με ραντεβού.
Ψυχίατρος
Ζυγομάλη Περικλή 1, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Βαλαωρίτου 35, Πλησίον Ζωσιμαίας Ακαδημίας, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Λειτουργεί καθημερινά εξωτερικό ιατρείο ενηλίκων με ραντεβού, με συμβουλευτικό, διαγνωστικό και θεραπευτικό χαρακτήρα. Ειδικότερα στο τομέα της θεραπείας, πλην της φαρμακοθεραπείας, εφαρμόζονται ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, ατομική, ομαδική, οικογενειακή.
Ψυχίατρος
28ης Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Πάτση Χρήστου 2, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Μουλαιμίδου Γ. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Κρίσεις πανικού; Κατάθλιψη; Σύνδρομα; Φοβίες; Στην κατηγορία Ψυχίατροι θα βρεις ψυχίατρους, ψυχαναλυτές, ψυχοθεραπευτές σε Ιωάννινα. Για ψυχανάλυση / ψυχοθεραπεία εδώ θα βρεις τον ψυχίατρο - ψυχαναλυτή - ψυχοθεραπευτή που θα επουλώσει τα ψυχικά τραύματα και θα αποκαταστήσει την ψυχική σου ισορροπία. Όλη η αφρόκρεμα των ψυχιάτρων, ψυχοθεραπευτών, ψυχαναλυτών σε Ιωάννινα είναι εδώ!
Ο Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής κ. Σπύρος Καλημέρης, μας ενημερώνει για την διπολική κατάθλιψη, τα συμπτώματα της και τον τρόπο της θεραπείας της.... Διπολική ονομάζεται η κατάθλιψη που συμβαίνει στο πλαίσιο της πορείας της διπολικής διαταραχής τύπου I & II. Η διπολική διαταραχή συναντάται σε ποσοστό 1% του πληθυσμού και εκδηλώνεται με φάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του ασθενούς. Στο 90% των περιπτώσεων οι φάσεις αυτές είναι δύο τύπων ή δύο πόλων ακριβέστερα, εξού και ο όρος διπολική.  Ο ένας πόλος αφορά το καταθλιπτικό συναίσθημα και ο άλλος το υπερβολικά ευφορικό ή άλλοτε δυσφορικό συναίσθημα. Ουσιαστικά όσον αφορά την τυπική συμπτωματολογία η διπολική κατάθλιψη δε διαφέρει από τη μονοπολική, δηλαδή την κατάθλιψη που διαδράμει χωρίς μετάπτωση στον αντίθετο πόλο. Έτσι λοιπόν και η διπολική κατάθλιψη περιλαμβάνει για ένα διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων κάποια από τα εξής συμπτώματα : Καταθλιπτικό συναίσθημα Απώλεια βιώματος ευχαρίστησης από δραστηριότητες Δυσκολία συγκέντρωσ
Ο Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής - Συμπεριφορικής κατεύθυνσης κ. Κιοστεράκης Γεώργιος MD, PhD μας ενημερώνει για την Γνωσιακή, Συμπεριφορική Θεραπεία και την αποτελεσματικότητά της για την αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών. Τι είναι η Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία; Η Γνωσιακή (ή Γνωστική) Συμπεριφορική Θεραπεία (Cognitive Behavioral Therapy - CBT) είναι μια από τις κύριες μορφές ψυχοθεραπείας σήμερα. Έχει σημαντικά τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για το ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία για ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών προβλημάτων και διαταραχών σε ενήλικες και παιδιά. Η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία εξετάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δράσεις μας σαν απάντηση σε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τρόπο που δρούμε. Με τη σειρά τους οι πράξεις μας μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και νιώθουμε. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης μέσα από μια διαδικασία συνεργατικής ανακάλυψής της ανάμεσα στον θεραπευτή και τον  θερ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχίατροι Ιωαννίνων Ψυχίατροι