Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχίατροι Καβάλα

: 10 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Παπανδρέου Γεωργίου 17, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυχίατροι

Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας φαρμακευτικά ή ψυχοθεραπευτικά. - Συνεργατικά μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε προβλήματα όπως:

 • Άγχος -
 • Κατάθλιψη -
 • Οικογενειακά προβλήματα -
 • Δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις -
 • Κρίσεις πανικού -
 • Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή -
 • Διπολική διαταραχή -
 • Ψυχωτικές διαταραχές -
 • Σχιζοφρένεια -
 • Alzheimer -
 • Άνοια -
 • Διαταραχές ύπνου -
 • Σεξουαλικές διαταραχές -
 • Διαταραχές πρόσληψης τροφής -
 • Ψυχικές εκδηλώσεις σε οργανικές παθήσεις (διαβήτη, ρευματικά νοσήματα, νεφροπάθειες, νεοπλάσματα) -
 • Ψυχοσωματικές εκδηλώσεις -
 • Εξειδικευμένος στην απεξάρτηση από ουσίες, αλκοόλ, τζόγο και την υπερβολική χρήση του διαδικτύου

- Ο γιατρός Πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον μετά από προγραμματισμένο ραντεβού

Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρείας 9, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρείας 9, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρίας 7, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
Βενιζέλου Ελευθερίου 30Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Η Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια Ξανθούλα Πιστοφίδου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά την αντιμετώπιση και παρακολούθηση των ψυχικών ζητημάτων ενήλικων και υπερήλικων, μέσω του ιατρείου της στην πόλη της Καβάλας. Αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, νόσος Alzheimer και γεροντική άνοια, διαταραχές μνήμης,ψύχωση, διαταραχές κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
1η Πάροδος Δραγούμη Ίωνος & Αμύντα, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ( C.B.T ) είναι μια από τις κύριες μορφές ψυχοθεραπείας στη σημερινή εποχή. Εξετάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας ως απάντηση σε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τρόπο που αντιδρούμε. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης, μέσω μιας διαδικασίας ψυχολογικής ανάλυσης ανάμεσα στον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο, οδηγεί σε αλλαγή της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης του ατόμου. Η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (C.B.T ) έχει σημαντικά τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για το ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ψυχολογικών προβλημάτων και καταστάσεων.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
Δαγκλή 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Ερυθρού Σταυρού 38, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής - Γνωστικός Αναλυτικός Θεραπευτής
Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Στρατηγού Δαγκλή Παναγιώτη 5, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Κρίσεις πανικού; Κατάθλιψη; Σύνδρομα; Φοβίες; Στην κατηγορία Ψυχίατροι θα βρεις ψυχίατρους, ψυχαναλυτές, ψυχοθεραπευτές σε Καβάλα. Για ψυχανάλυση / ψυχοθεραπεία εδώ θα βρεις τον ψυχίατρο - ψυχαναλυτή - ψυχοθεραπευτή που θα επουλώσει τα ψυχικά τραύματα και θα αποκαταστήσει την ψυχική σου ισορροπία. Όλη η αφρόκρεμα των ψυχιάτρων, ψυχοθεραπευτών, ψυχαναλυτών σε Καβάλα είναι εδώ!
Τι είναι η ΔΕΠΥ (ADHD); Η ΔΕΠΥ, διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας προσοχής  (ADHD) είναι μια διαταραχή ψυχικής υγείας που μπορεί να προκαλέσει νοσηρά επίπεδα υπερκινητικών και παρορμητικών συμπεριφορών. Τα άτομα με ΔΕΠΥ επίσης δυσκολεύονται να εστιάσουν την προσοχή τους σε μία μόνο εργασία ή να παραμείνουν ακίνητα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά μπορούν να έχουν ΔΕΠΥ.  Τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ εμφανίζονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Συμπτώματα ΔΕΠΥ Ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών σχετίζεται με τη ΔΕΠΥ. Τα άτομα με ΔΕΠΥ:     δυσκολεύονται να εστιάσουν ή να επικεντρωθούν σε εργασίες     ξεχνούν ή αναβάλουν την ολοκλήρωση εργασιών     αποσπούνται εύκολα     έχουν δυσκολία να καθίσουν ακίνητοι    δεν έχουν υπομονή    διακόπτουν τους αλλους  όταν μιλάνε Εάν εσείς ή το παιδί σας πάσχετε από ΔΕΠΥ, μπορεί να έχετε ορισμένα ή όλα αυτά τα συμπτώματα. Τα συμπτώματα που εξαρτώνται από τον τύπο ΔΕΠΥ που έχετε.Τύποι ΔΕΠΥ Για μια α
Τι προκαλεί την ΔΕΠΥ; Αντίθετα με το πόσο συχνή είναι η ΔΕΠΥ σε παιδιά και ενήλικες, γιατροί, ειδικοί και ερευνητές εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το τι την προκαλει την πάθηση. Πιστεύεται ότι έχει νευρολογική προέλευση. Η γενετική μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην δημιουργία της. Έρευνες υποδηλώνουν ότι η μείωση της ντοπαμίνης αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης  της ΔΕΠΥ. Η ντοπαμίνη είναι μια χημική ουσία στον εγκέφαλο που βοηθάει στην κίνηση των σημάτων από το ένα νεύρο στο άλλο. Παίζει ρόλο στην ενεργοποίηση συναισθηματικών απαντήσεων και κινήσεων. Άλλες έρευνες υποδηλώνουν διαρθρωτική διαφορά στον εγκέφαλο. Τα ευρήματα δείχνουν ότι τα άτομα με ΔΕΠΥ έχουν μικρότερο όγκο γκρίζας ύλης. Οι ερευνητές εξακολουθούν να μελετούν πιθανές αιτίες της ΔΕΠΥ, όπως το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διάγνωση ΔΕΠΥ Δεν υπάρχει κάποια διαγνωστική Κλίμακα  που να μπορεί να σας πει εάν εσείς ή το παιδί σας έχετε ΔΕΠΥ. Οι περισότεροι κλινικοί γιατροί πιστεύουν ότι η διάγ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχίατροι Καβάλας Ψυχίατροι