Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχίατροι Καβάλα

: 9 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Δαγκλή 5, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
  • Διάγνωση - Θεραπεία ψυχικών διαταραχών -
  • Αγχώδεις - Καταθλιπτικές διαταραχές -
  • Διαταραχές συμπεριφοράς -
  • Εξαρτήσεις -
  • Γνωσιακή - Οικογενειακή θεραπεία -
  • Αντιμετώπιση άνοιας
Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρείας 9, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
Δαγκλή 6, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής - Γνωστικός Αναλυτικός Θεραπευτής
Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
Βενιζέλου Ελευθερίου 30Α, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Η Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια Ξανθούλα Πιστοφίδου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά την αντιμετώπιση και παρακολούθηση των ψυχικών ζητημάτων ενήλικων και υπερήλικων, μέσω του ιατρείου της στην πόλη της Καβάλας. Αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, νόσος Alzheimer και γεροντική άνοια, διαταραχές μνήμης,ψύχωση, διαταραχές κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ψυχίατρος
Ερυθρού Σταυρού 38, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρίας 7, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής
1η Πάροδος Δραγούμη Ίωνος & Αμύντα, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ( C.B.T ) είναι μια από τις κύριες μορφές ψυχοθεραπείας στη σημερινή εποχή. Εξετάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας ως απάντηση σε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τρόπο που αντιδρούμε. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης, μέσω μιας διαδικασίας ψυχολογικής ανάλυσης ανάμεσα στον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο, οδηγεί σε αλλαγή της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης του ατόμου. Η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (C.B.T ) έχει σημαντικά τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για το ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ψυχολογικών προβλημάτων και καταστάσεων.
Ψυχίατρος
Φιλικής Εταιρείας 9, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Ψυχίατροι
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Κρίσεις πανικού; Κατάθλιψη; Σύνδρομα; Φοβίες; Στην κατηγορία Ψυχίατροι θα βρεις ψυχίατρους, ψυχαναλυτές, ψυχοθεραπευτές σε Καβάλα. Για ψυχανάλυση / ψυχοθεραπεία εδώ θα βρεις τον ψυχίατρο - ψυχαναλυτή - ψυχοθεραπευτή που θα επουλώσει τα ψυχικά τραύματα και θα αποκαταστήσει την ψυχική σου ισορροπία. Όλη η αφρόκρεμα των ψυχιάτρων, ψυχοθεραπευτών, ψυχαναλυτών σε Καβάλα είναι εδώ!
Ο Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής κ. Σπύρος Καλημέρης, μας ενημερώνει για την διπολική κατάθλιψη, τα συμπτώματα της και τον τρόπο της θεραπείας της.... Διπολική ονομάζεται η κατάθλιψη που συμβαίνει στο πλαίσιο της πορείας της διπολικής διαταραχής τύπου I & II. Η διπολική διαταραχή συναντάται σε ποσοστό 1% του πληθυσμού και εκδηλώνεται με φάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του ασθενούς. Στο 90% των περιπτώσεων οι φάσεις αυτές είναι δύο τύπων ή δύο πόλων ακριβέστερα, εξού και ο όρος διπολική.  Ο ένας πόλος αφορά το καταθλιπτικό συναίσθημα και ο άλλος το υπερβολικά ευφορικό ή άλλοτε δυσφορικό συναίσθημα. Ουσιαστικά όσον αφορά την τυπική συμπτωματολογία η διπολική κατάθλιψη δε διαφέρει από τη μονοπολική, δηλαδή την κατάθλιψη που διαδράμει χωρίς μετάπτωση στον αντίθετο πόλο. Έτσι λοιπόν και η διπολική κατάθλιψη περιλαμβάνει για ένα διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων κάποια από τα εξής συμπτώματα : Καταθλιπτικό συναίσθημα Απώλεια βιώματος ευχαρίστησης από δραστηριότητες Δυσκολία συγκέντρωσ
Ο Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής - Συμπεριφορικής κατεύθυνσης κ. Κιοστεράκης Γεώργιος MD, PhD μας ενημερώνει για την Γνωσιακή, Συμπεριφορική Θεραπεία και την αποτελεσματικότητά της για την αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών. Τι είναι η Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία; Η Γνωσιακή (ή Γνωστική) Συμπεριφορική Θεραπεία (Cognitive Behavioral Therapy - CBT) είναι μια από τις κύριες μορφές ψυχοθεραπείας σήμερα. Έχει σημαντικά τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις για το ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία για ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών προβλημάτων και διαταραχών σε ενήλικες και παιδιά. Η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία εξετάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δράσεις μας σαν απάντηση σε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα και πώς αυτά επηρεάζουν τον τρόπο που δρούμε. Με τη σειρά τους οι πράξεις μας μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και νιώθουμε. Η κατανόηση αυτής της αλληλεπίδρασης μέσα από μια διαδικασία συνεργατικής ανακάλυψής της ανάμεσα στον θεραπευτή και τον  θερ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχίατροι Καβάλας Ψυχίατροι