Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Δωδεκανήσων

: 27 αποτελέσματα
Πίνδου 30, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι

Παρέχονται υπηρεσίες Ατομικής ή/και Ομαδικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας για θέματα που αφορούν:

 • θλίψη -
 • άγχος -
 • κρίσεις πανικού -
 • φοβίες -
 • πένθος -
 • διαχείριση κρίσεων / βίας -
 • ψυχοσωματικές διαταραχές -
 • διατροφικές διαταραχές -
 • χρόνιες ασθένειες -
 • θέματα στην οικογένεια – (συμβουλευτική γονέων ατομικά και σε ομάδες) -
 • θέματα στο ζευγάρι – (θεραπεία ζεύγους)

Παρέχονται επίσης υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε Εφήβους με τη χρήση του προγράμματος ΠΥΞΙΔΑ της Evalion People Psychometric Solutions (πρώην SHL Hellas) & Συμβουλευτική Καριέρας σε Επαγγελματίες & Ανέργους με τη χρήση του EV-Career της Evalion People Psychometric Solutions.

Ψυχολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος
28ης Οκτωβρίου 4, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος, οικογενειακή σύμβουλος, θεραπεία φόβων, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη.
Ερυθρού Σταυρού 6 & Μεταξά, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Κέντρο Μαθησιακής και Ψυχολογικής Υποστήριξης
Καμύνδου, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Ρόδος, Ρόδος - Απόλλων, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κλινική Ψυχολόγος
Βασιλέως Γεωργίου 42, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Ναυαρίνου 4, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Φρυ, Κάσος, 85800, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Παπαχριστοδούλου Χ. 25, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Κυρά της Ρω 34, Ρόδος - Ροδίνι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες για παιδιά και εφήβους. Αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, συμβουλευτική, προγράμματα, ομάδες πρόληψης. Υπηρεσίες για ενήλικες. Συμβουλευτική, διαδικτυακή συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία, ειδικά προγράμματα πρόληψης, ομαδική συμβουλευτική.
Παιδοψυχολόγος
Θέμελη Δημητρίου 83, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Διάγνωση και θεραπεία συναισθηματικών και μαθησιακών προβλημάτων σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτική γονέων.
Ψυχολόγος
Ιπποκράτους 15, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Δήλου 9, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εντός Cairo Palace - 2ος Όροφος, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοκοινωνική εκπαίδευση εφήβων, συµβουλευτική επαγγελµατικού προσανατολισµού, συµβουλευτική ζευγαριού, γονέα, οικογένειας, ψυχολογική ενδυνάµωση ενηλίκων, εκπαίδευση στη διαχείριση αγχωδών διαταραχών ( γενικευµένο άγχος, κρίσεις πανικού, κοινωνική φοβία, ειδική φοβία, ψυχαναγκασµοί, καταναγκασµοί ), υποστήριξη και εκπαίδευση στη διαχείριση συναισθηµατικών διαταραχών, συµβουλευτική ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ατόµων σε ανάρρωση από σοβαρές ασθένειες ( εγκεφαλικό, καρδιακό επεισόδιο ), συµβουλευτική ατόµων µε χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήµατα. Συµβουλευτική ατόµων µε συµπτώµατα Αλτσχάιµερ, άνοιας ( µικρής, µέτριας έντασης ) και των οικείων, φροντιστών τους, ψυχοµετρικά τεστ, διάγνωση.
Κλινική Ψυχολόγος
Λακκί, Λέρος, 85400, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( ΑΠΘ ) με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή.
Κλινική Ψυχολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος
Καρίας 1, Ρόδος - Ροδίνι, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Η κατάθλιψη είναι μια εμπειρία στις μέρες μας, που οδηγεί πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι διέρχονται από έντονη συναισθηματική κρίση. Τα συμπτώματα που πρέπει να μας αφυπνίσουν, είναι χαμηλή ενέργεια τάση προς απομόνωση, αισθήματα λύπης, απογοήτευσης, δυσκολία στον ύπνο, στο φαγητό, χαμηλή αυτοπεποίθηση, απελπισία, μοναξιά, ανησυχία, φόβος, εμμονή με το παρελθόν, μεγάλο άγχος, δυσφορία, απάθεια, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, θυμός, ενοχή, έλλειψη κινήτρου, έντονο συναίσθημα απώλειας, εσωτερικού κενού κ.ά. Αυτά τα συμπτώματα έχουν μεγάλη διάρκεια χρειάζεται να απευθυνθούμε σε ειδικό και να αναζητήσουμε μαζί τις αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα. Κατόπιν ραντεβού.
Ψυχολόγος
Καζούλη Στεφάνου 18, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Ασκληπιού 14, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος
Κως, Κως - Μεσσαριά, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Καζούλη Στεφάνου 18, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Δωδεκανήσων. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Δωδεκανήσων.
Είσαι ένας άνθρωπος που τρέχει πολύ. Κάνεις τα πάντα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Συνδυάζεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχεις συχνά άγχος και νιώθεις πίεση. Πολλές φορές το άγχος σου εκδηλώνεται και με σωματικά συμπτώματα, όπως με αυπνία, πονοκέφαλο, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχουν, όμως και φορές που δεν έχεις τόση δουλειά ή δεν έχεις μεγάλη πίεση και παρατηρείς ότι το άγχος σου εξακολουθεί να είναι παρόν. Πιάνεις τον εαυτό σου, στο λίγο ελεύθερο χρόνο που σου μένει, να προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή γεμίζεις το κεφάλι σου με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Έχεις  άγχος και συχνά προσπαθείς να το διαχειριστείς  κάνοντας συνέχεια εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποιείς  σιγά σιγά ότι το άγχος σου δεν συνδέεται μόνο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Υπάρχει μέσα σου ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ζεις μαζί του και σε δυσκολεύει. Αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει. Το απο
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον