Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Ιωάννινα

: 20 αποτελέσματα
Καποδιστρίου 56, Έναντι Στρατολογίας, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων -
 • Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων -
 • Συμβουλευτική γονέων και οικογένειας -
 • Μαθησιακές δυσκολίες -
 • Αναπτυξιακές διαταραχές -
 • Διαταραχές συμπεριφοράς -
 • Δυνατότητα συνεδριών και μέσω Skype -
 • Κλινική υπνοθεραπεία -
 • Βιοθυμική ψυχοθεραπεία -
 • Κλινική ύπνωση
Ζέρβα Ναπολέοντος 4-6, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Αξιολόγηση ψυχικών διαταραχών -
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων - εφήβων -
 • Αντιμετώπιση εξαρτήσεων -
 • Συμβουλευτική γονέων και οικογένειας -
 • Ψυχοεκπαίδευση -
 • Διαταραχές συναισθήματος - συμπεριφοράς -
 • Δυνατότητα συνεδριών και μέσω Skype
Τσακάλωφ 13, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Παρέχει ατομική θεραπεία ενηλίκων - εφήβων και παιδιών, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων / οικογένειας και ομαδική θεραπεία. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης - αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών και αναπτυξιακών διαταραχών και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού.
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων & εφήβων -
 • Κλινική υπνοθεραπεία -
 • Άγχος -
 • Φοβίες -
 • Κρίση Πανικού -
 • Διατροφικές Διαταραχές -
 • Κατάθλιψη -
 • Χρόνιος πόνος -
 • Ψυχοσωματικά
Ζέρβα Ναπολέοντος 1, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, που απευθύνονται σε ενήλικες, παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ζευγάρια. - Δυνατότητα on line συνεδρίας μέσω Skype.
Ψυχολόγος
28ης Οκτωβρίου 49, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής ζεύγους, παιδιών, οικογένειας και ομάδας, εκπαιδευτής και επόπτης επιστημόνων ψυχικής υγείας. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να ξεπεράσει προβλήματα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, διάφορες φοβίες κ.ά. Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά επηρεάζονται από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το άτομο τα πράγματα και από τις στάσεις και πεποιθήσεις του. Έτσι, στην πορεία της θεραπείας και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ( 7-14 συναντήσεις ) ο άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις και τα δύσκολα συναισθήματα του.
Τσιριγώτη 14, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής, για το άτομο, το ζευγάρι και την οικογένεια.
Κέντρο Παιδαγωγικής Ανάπτυξης και Προσωπικής Εξέλιξης
Λάμπρου Σπύρου 77, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχιατρικός Ξενώνας
Παπανδρέου Γεωργίου 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Β Ψυχιατρικός Ξενώνας
Μπελογιάννη Ν. 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Κοτοπούλη Μ. 68, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Παπαδόπουλου Ν. 11, Εντός Καμπέρειου Ιδρύματος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες πρόληψης της εξάρτησης (ναρκωτικά, διαδίκτυο, κ.ά) και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στη σχολική και ευρύτερη κοινότητα (ομάδες γονέων, εφήβων), υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε εξαρτημένους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους.
Ψυχοθεραπευτής
Λαμπρίδη Ιωάννη 2, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Οικογενειακός Σύμβουλος
Γούναρη 2, 3ος Όροφος, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Απολλωνίας 5, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ατομική και ομαδική συμβουλευτική. Προσωποκεντρική συμβουλευτική και πρακτική εφαρμογή της Ψυχοσύνθεσης. Ma Counselling, University of Nottingham.
Ζωγράφου Ελένης 1 & Δωδώνης 14, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Πουτέτση 22Β, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχολόγου, θεραπεία αναλυτικού τύπου σε ενήλικες κατόπιν ραντεβού.
Ψυχοπαιδαγωγός
Κουρεμένου 22, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενηλίκους για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς, δυσκολιών προσαρμογής, δυσχερειών μάθησης, αποκλίσεων, αναπηριών ( παρέμβαση στα επίπεδα ατομικό, οικογενειακό, σχολικό ). Ανάπτυξη εξατομικευμένων προγραμμάτων ειδικής αγωγής και ειδικής επαγγελματικής κατάρτισης. Δευτέρα έως Παρασκευή 14:30 - 15:00 και Κυριακή 19:30 - 21:30.
Ψυχολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 24, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Νευροψυχολογική εκτίμηση και αξιολόγηση προσωπικότητας. Ατομική ψυχοθεραπεία - συμβουλευτική, ομαδική ψυχοθεραπεία.
Ψυχολόγος
28ης Οκτωβρίου 19, Έναντι ΟΤΕ, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ατομική συμβουλευτική σε γονείς, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Συμβουλευτική συζύγων, ζεύγους, παιδιών και εφήβων. Στήριξη ατόμων με χρόνιες ασθένειες. Συμβουλευτική πένθους παιδιών, εφήβων και οικογενειών. Ψυχολογική στήριξη παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Ιωάννινα. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Ιωάννινα.
Είσαι ένας άνθρωπος που τρέχει πολύ. Κάνεις τα πάντα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Συνδυάζεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχεις συχνά άγχος και νιώθεις πίεση. Πολλές φορές το άγχος σου εκδηλώνεται και με σωματικά συμπτώματα, όπως με αυπνία, πονοκέφαλο, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχουν, όμως και φορές που δεν έχεις τόση δουλειά ή δεν έχεις μεγάλη πίεση και παρατηρείς ότι το άγχος σου εξακολουθεί να είναι παρόν. Πιάνεις τον εαυτό σου, στο λίγο ελεύθερο χρόνο που σου μένει, να προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή γεμίζεις το κεφάλι σου με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Έχεις  άγχος και συχνά προσπαθείς να το διαχειριστείς  κάνοντας συνέχεια εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποιείς  σιγά σιγά ότι το άγχος σου δεν συνδέεται μόνο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Υπάρχει μέσα σου ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ζεις μαζί του και σε δυσκολεύει. Αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει. Το απο
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Ιωαννίνων Ψυχολόγοι