Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Ιωάννινα

: 20 αποτελέσματα
Τσακάλωφ 13, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Παρέχει ατομική θεραπεία ενηλίκων - εφήβων και παιδιών, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων / οικογένειας και ομαδική θεραπεία. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης - αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών και αναπτυξιακών διαταραχών και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού.
Ζέρβα Ναπολέοντος 1, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, που απευθύνονται σε ενήλικες, παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ζευγάρια. - Δυνατότητα on line συνεδρίας μέσω Skype.
Δαγκλή Π. 1, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων & εφήβων -
 • Κλινική υπνοθεραπεία -
 • Άγχος -
 • Φοβίες -
 • Κρίση Πανικού -
 • Διατροφικές Διαταραχές -
 • Κατάθλιψη -
 • Χρόνιος πόνος -
 • Ψυχοσωματικά
Ζέρβα Ναπολέοντος 4-6, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Αξιολόγηση ψυχικών διαταραχών -
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων - εφήβων -
 • Αντιμετώπιση εξαρτήσεων -
 • Συμβουλευτική γονέων και οικογένειας -
 • Ψυχοεκπαίδευση -
 • Διαταραχές συναισθήματος - συμπεριφοράς -
 • Δυνατότητα συνεδριών και μέσω Skype
Καποδιστρίου 56, Έναντι Στρατολογίας, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων -
 • Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων -
 • Συμβουλευτική γονέων και οικογένειας -
 • Μαθησιακές δυσκολίες -
 • Αναπτυξιακές διαταραχές -
 • Διαταραχές συμπεριφοράς -
 • Δυνατότητα συνεδριών και μέσω Skype -
 • Κλινική υπνοθεραπεία -
 • Βιοθυμική ψυχοθεραπεία -
 • Κλινική ύπνωση
Ψυχολόγος
28ης Οκτωβρίου 49, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής ζεύγους, παιδιών, οικογένειας και ομάδας, εκπαιδευτής και επόπτης επιστημόνων ψυχικής υγείας. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να ξεπεράσει προβλήματα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, διάφορες φοβίες κ.ά. Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά επηρεάζονται από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το άτομο τα πράγματα και από τις στάσεις και πεποιθήσεις του. Έτσι, στην πορεία της θεραπείας και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ( 7-14 συναντήσεις ) ο άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις και τα δύσκολα συναισθήματα του.
Ψυχολόγος
Απολλωνίας 5, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ατομική και ομαδική συμβουλευτική. Προσωποκεντρική συμβουλευτική και πρακτική εφαρμογή της Ψυχοσύνθεσης. Ma Counselling, University of Nottingham.
Ψυχολόγος
Πουτέτση 22Β, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχολόγου, θεραπεία αναλυτικού τύπου σε ενήλικες κατόπιν ραντεβού.
Ζωγράφου Ελένης 1 & Δωδώνης 14, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοπαιδαγωγός
Κουρεμένου 22, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενηλίκους για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς, δυσκολιών προσαρμογής, δυσχερειών μάθησης, αποκλίσεων, αναπηριών ( παρέμβαση στα επίπεδα ατομικό, οικογενειακό, σχολικό ). Ανάπτυξη εξατομικευμένων προγραμμάτων ειδικής αγωγής και ειδικής επαγγελματικής κατάρτισης. Δευτέρα έως Παρασκευή 14:30 - 15:00 και Κυριακή 19:30 - 21:30.
Τσιριγώτη 14, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής, για το άτομο, το ζευγάρι και την οικογένεια.
Ψυχολόγος
Μιχαήλ Αγγέλου 24, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Νευροψυχολογική εκτίμηση και αξιολόγηση προσωπικότητας. Ατομική ψυχοθεραπεία - συμβουλευτική, ομαδική ψυχοθεραπεία.
Κέντρο Παιδαγωγικής Ανάπτυξης και Προσωπικής Εξέλιξης
Λάμπρου Σπύρου 77, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Παπαδόπουλου Ν. 11, Εντός Καμπέρειου Ιδρύματος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες πρόληψης της εξάρτησης (ναρκωτικά, διαδίκτυο, κ.ά) και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στη σχολική και ευρύτερη κοινότητα (ομάδες γονέων, εφήβων), υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε εξαρτημένους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους.
Ψυχιατρικός Ξενώνας
Παπανδρέου Γεωργίου 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
28ης Οκτωβρίου 19, Έναντι ΟΤΕ, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Ατομική συμβουλευτική σε γονείς, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Συμβουλευτική συζύγων, ζεύγους, παιδιών και εφήβων. Στήριξη ατόμων με χρόνιες ασθένειες. Συμβουλευτική πένθους παιδιών, εφήβων και οικογενειών. Ψυχολογική στήριξη παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο.
Ψυχοθεραπευτής
Λαμπρίδη Ιωάννη 2, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Β Ψυχιατρικός Ξενώνας
Μπελογιάννη Ν. 2, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Οικογενειακός Σύμβουλος
Γούναρη 2, 3ος Όροφος, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Κοτοπούλη Μ. 68, Ιωάννινα, 45445, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Ιωάννινα. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Ιωάννινα.
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω" και επιστημονικοί συνεργάτες του μας εξηγούν τι μας συμβαίνει όταν θυμώνουμε πολύ και «βγαίνουμε» εκτός εαυτού. Άσχημα, απαίσια και εξοργιστικά γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά στη δουλειά, στο σπίτι, στην παρέα με φίλους ή και στο δρόμο. Για παράδειγμα, άνθρωποι απολύονται, χωρίζουν, φίλοι προδίδουν φίλους, παιδιά είναι ανυπάκουα και ασεβή. Συνήθως δεν υπάρχει αληθινός λόγος που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα ενώ ορισμένες φορές υπάρχει, όλοι όμως οι λόγοι παραμένουν άδικοι. Σε τέτοιες στιγμές, οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν τη σκέψη "Γιατί σε μένα;" Βασικά, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Όταν συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, αναβιώνουν έντονα συναισθήματα όπως απελπισία, θυμός και οργή. Αυτά τα συναισθήματα συχνά οδηγούν τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν θύματα της αδικίας ή ενός δυσάρεστου γεγονότος. Συνήθως, οι πιο κοντινοί άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν. Προσφέρουν στήριξη, συμβουλές και παρηγοριά. Το άτομο αισθάνεται καλύτερα κα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Ιωαννίνων Ψυχολόγοι