Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Καστοριά

: 4 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
3ης Σεπτεμβρίου 13, 2ος όροφος, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Οι θεραπευτικές υπηρεσίες παρέχονται σε ενήλικες, παιδιά, ζευγάρια και οικογένειες. Περιλαμβάνουν ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία. Οι συνεδρίες έχουν εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη συχνότητα (σταθερή ημέρα και ώρα). Οι υπηρεσίες προσφέρονται και στην αγγλική γλώσσα. Εργάζομαι με κύριο εργαλείο τη συστημική σκέψη και ψυχοθεραπεία. Ενδιαφέρομαι για προβλήματα σχέσεων, γάμου, άγχους, φοβιών, κατάθλιψης, διατροφικών διαταραχών. - - Ο επαγγελματικός προσανατολισμός απευθύνεται σε εφήβους από 14 – 18 ετών και έχει στόχο στην επιλογή του κατάλληλου επαγγέλματος. Είναι δυνατό να απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν τις επαγγελματικές τους επιλογές και να διερευνήσουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η υπηρεσία του επαγγελματικού προσανατολισμού έχει εξατομικευμένο χαρακτήρα και υποστηρίζεται από τη χρήση κατάλληλων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων.
Ψυχολόγος
Μητροπόλεως 44, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Διπλώματα σε: Συστημική θεραπεία ζευγαριών ( ινστιτούτο συστημικής θεραπείας, Θεσσαλονίκη ). Συμβουλευτική για ζευγάρια και θεραπεία σεξ ( British Association of Counselling psychology, UK ). Εισαγωγή στην επικεντρωμένη σε προβλήματα, σύντομη θεραπεία ( Wandsworth Bereavement Service, WBS, UK ). Συμβουλευτική για ενήλικες θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ( Breaking Free, UK ). Τηλεφωνική συμβουλευτική ( Breaking Free, UK ). Συμβουλευτική για πληγέντες από θάνατο ( WBS, UK ). Άνοια ( Alzheimer’s Society, UK ).
Κέντρο Ψυχοθεραπείας
Γράμμου 8, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, συμβουλευτική, βιωματικά εργαστήρια μέσω τέχνης, ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Έχοντας ως βάση το θεωρητικό υπόβαθρο της Προσωποκεντρικής Θεωρίας. ανιχνεύουμε στάσεις και πεποιθήσεις, εξερευνούμε στάσεις και πραγματικότητες και αναζητούμε νέους τρόπους που διευκολύνουν το σχετίζεσθαι. Συνεργάτες προσφέρουν ολιστικές θεραπείες όπως το ρέικι, το ρεζουβάνς, το μασαζ κοιλίας και παχέος εντέρου και τις βεντούζες. Οι ολιστικές θεραπείες δρουν στα τρία επίπεδα, νους, σώμα και πνεύμα και προσφέρουν ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ψυχολόγος
Αθηνάς 3, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ψυχολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Καστοριά. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Καστοριά.
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Καστοριάς Ψυχολόγοι