Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Λασιθίου

: 11 αποτελέσματα
Μαλικούτη 1Α, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία συμβουλευτική ζευγαριών -
 • Επικοινωνία -
 • Διαζύγιο -
 • Συμβουλευτική οικογένειας -
 • Συμβουλευτική γονέων -
 • Υποστήριξη LGBT ατόμων -
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων -
 • Ψυχοθεραπεία εφήβων -
 • Συναισθηματικές Διαταραχές -
 • Διαταραχές άγχους -
 • Διαχείριση Κρίσεων Πανικού -
 • Διαχείριση Πένθους -
 • Διατροφικές διαταραχές -
 • Σεξουαλικές Διαταραχές -
 • Διαχείριση κατάθλιψης -
 • Φοβίες, ψυχαναγκασμοί -
 • Προβλήματα στον εργασιακό χώρο -
 • Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης
Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 37, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72150, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Λογοθεραπεία, εργοθεραπεία. Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. Συμβουλευτική γονέων. Ομάδες συνομηλίκων.
Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Καραμανλή Κωνσταντίνου 12, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Κλινική Ψυχολόγος MSc - Ψυχοθεραπεύτρια.
Ψυχολόγος
Αυξεντίου 2, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Δημοκρίτου 1, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο
Ομηρίας 2 & Κόρακα Μιχαήλ, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Το ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο Ανάπτυξη δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει το παιδί, τον έφηβο και τον γονέα. Στόχος μας είναι η πρόληψη, η αξιολόγηση και διάγνωση μέσα από έγκυρα εκπαιδευτικά και ψυχομετρικά εργαλεία καθώς και η εφαρμογή της κατάλληλης παρέμβασης. Το ψυχολογικό τμήμα του κέντρου μας απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες προκειμένου να αντιμετωπίζουν με επιτυχία ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες και δυσκολίες συμπεριφοράς. Το ειδικό παιδαγωγικό τμήμα απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία, δυσγραφία), διάσπαση προσοχής, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, οριακό ή χαμηλό νοητικό δυναμικό κ.α.
Ψυχολόγος
Κοθρή Μιχαήλ 53, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Λασθένους 5, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχιατρικής και συμβουλευτικής ψυχικής υγείας. Θεραπευτική, ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, προαγωγή ψυχικής υγείας.
Ψυχολόγος
Δασκαλογιάννη 14, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72150, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Υπηρεσίες ψυχιατρικής και συμβουλευτικής ψυχικής υγείας. Θεραπευτική, ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, προαγωγή ψυχικής υγείας.
Ακτή Νεάρχου 5, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72150, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Καζάνη 7, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72150, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ψυχολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Λασιθίου. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Λασιθίου.
Είσαι ένας άνθρωπος που τρέχει πολύ. Κάνεις τα πάντα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Συνδυάζεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχεις συχνά άγχος και νιώθεις πίεση. Πολλές φορές το άγχος σου εκδηλώνεται και με σωματικά συμπτώματα, όπως με αυπνία, πονοκέφαλο, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχουν, όμως και φορές που δεν έχεις τόση δουλειά ή δεν έχεις μεγάλη πίεση και παρατηρείς ότι το άγχος σου εξακολουθεί να είναι παρόν. Πιάνεις τον εαυτό σου, στο λίγο ελεύθερο χρόνο που σου μένει, να προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή γεμίζεις το κεφάλι σου με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Έχεις  άγχος και συχνά προσπαθείς να το διαχειριστείς  κάνοντας συνέχεια εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποιείς  σιγά σιγά ότι το άγχος σου δεν συνδέεται μόνο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Υπάρχει μέσα σου ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ζεις μαζί του και σε δυσκολεύει. Αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει. Το απο
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον