Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Μυτιλήνη

: 12 αποτελέσματα
Παμφίλης 7, 2ος όροφος, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων - Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπου, που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα και νιώθουν ότι η αποδοχή των δυσκολιών αποτελούν ή σημείο σύγκρουσης ή αίτιο είσπραξης αρνητικών συναισθημάτων. - Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής - Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα και σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να νιώσουν ότι κρίνονται από τον άλλον. - Διαδικτυακή Συμβουλευτική - Απευθύνεται σε ανθρώπους που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης, καθώς και σε αυτούς που για σοβαρούς λόγους δεν μπορούν να δεσμευτούν με τη φυσική τους παρουσία σε μια παραδοσιακού τύπου θεραπευτική σχέση. - Συμβουλευτική Εφήβου αλλά και η Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλες τις δυσκολίες που ο έφηβος αντιμετωπίζει στη σχολική, κοινωνική αλλά και οικογενειακή ζωή. - Συμβουλευτική ζεύγους διαφοροποιείται από την Οικογενειακή Θεραπεία αλλά και την Ατομική και απευθύνεται αποκλειστικά στο ζευγάρι, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των διαπροσωπικών δυσκολιών τους με βάση την καλυτέρευση της σχέσης. - Συμβουλευτική οικογένειας - Η Οικογενειακή θεραπεία απευθύνεται στην οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην καθημερινότητά της και θέλει να τις αντιμετωπίσει μέσα σε ένα ασφαλές θεραπευτικό πλαίσιο.
Καβέτσου Κωνσταντίνου 36, Μυτιλήνη, 81132, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
 • Συμβουλευτική - Ψυχολογική υποστήριξη -
 • Ατομική - Οικογενειακή Θεραπεία -
 • Συμβουλευτική Ζεύγους -
 • Συμβουλευτική Παιδιών και Εφήβων -
 • Ομάδες Εφήβων -
 • Ομάδες Γονέων
Αγία Μαρίνα, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
MSc Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία CPCAB, (The Counselling and Psychotherapy Central Awarding Body της Βρετανίας) - Πιστοποίηση στη Συμβουλευτική - Η Συνθετική Ψυχοθεραπεία αποτελεί εξατομικευμένη προσέγγιση για να βοηθήσει το άτομο να βελτιώσει την ευημερία του και την ψυχική του υγεία, να αναγνωρίσει και να επιλύσει προβληματικές συμπεριφορές, να περιορίσει/εξαλείψει παρορμήσεις, και να βελτιώσει προσωπικές σχέσεις και κοινωνικές δεξιότητες. - Η Συνθετική Ψυχοθεραπεία αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει συνδυάζει δημιουργικά διαφορετικά θεραπευτικά εργαλεία και μεθόδους από διάφορες σχολές (Ψυχοδυναμική, Συμπεριφορική, Γνωστική, Gestalt κ.λ.π.) για να ταιριάξει τις ανάγκες του λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα ατομικά χαρακτηριστικά, τις ανάγκες, ικανότητες, προτιμήσεις του ατόμου, αλλά και άλλες διαστάσεις, όπως κοινωνικές, πολιτισμικές κ.λ.π. - Συνεδρίες μέσω skype.
Ερμού 219-221, Μυτιλήνη, 81131, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Η ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΠΕΡΓΑΜΑΛΗ ειδικευτεί σε Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία για την αντιμετώπιση - Κατάθλιψης - Άγχος - Κρίσης - Πανικού - Επιλόχειας Κατάθλιψης - Διατροφικές Ταραχές (Ανορεξία, Παχυσαρκία) - Εθισμό (Αλκοόλ, διαδίκτυο) - Πένθος - Απώλεια - Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες (PTSD) - Ψυχαναγκαστικής Καταναγκαστικής Διαταραχής (OCD)
Βερναρδάκη & Δοϊράνης 2, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
 • Ψυχοθεραπεία -
 • Ομαδική Ψυχοθεραπεία -
 • Ψυχολογική Υποστήριξη -
 • Συμβουλευτική Ζεύγους -
 • Ψυχόδραμα -
 • Ομάδες Εφήβων -
 • Ομάδες Γονέων
Π. Κουντουριώτη 87, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
 • Ατομική ψυχοθεραπεία -
 • Συμβουλευτική ζεύγους -
 • Οικογενειακή Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία -
 • Συμβουλευτική εφήβων

Στα πλαίσια των ενδοοικογενειακών σχέσεων προσφέρεται ενδεικτικά αποτελεσματική βοήθεια σε:

 • Κατάθλιψη -
 • Άγχος -
 • Κρίσεις Πανικού -
 • Φοβίες -
 • Ιδεοληψίες – ψυχαναγκασμοί -
 • Συζυγικές – οικογενειακές συγκρούσεις -
 • Προβλήματα συμπεριφοράς εφήβων -
 • Πένθος, διαζύγιο -
 • Χρόνιες ασθένειες (καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιολογικές παθήσεις κ.ά.) -
 • Διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία, υπερφαγία)
Αγίας Ειρήνης 11, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Διαταραχές αυτιστικού φάσματος, μαθησιακές δυσκολίες, εκπαίδευση και θεραπεία παιδιών και εφήβων με αναπτυξιακές διαταραχές.
Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας
Καβέτσου 13, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Κλαπάδου 1 & Θέμιδος, Μυτιλήνη, 81131, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Ανάλυση συμπεριφοράς, ψυχοθεραπεία και ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική.
Ψυχολόγος
Καβέτσου 17, Μυτιλήνη, 81100, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης
Παπαδιαμάντη Αλεξάνδρου 2, Μυτιλήνη, 81132, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Ευνίκης 4, Μυτιλήνη, 81131, ΛΕΣΒΟΥ
Ψυχολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Μυτιλήνη. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Μυτιλήνη.
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Λέσβου Ψυχολόγοι